Søster Mathildes gate 17, 1461 Lørenskog

Solgt

Stor og velholdt 4-roms selveierleilighet | 1.etg hjørneleilighet m/to uteplasser på bakkeplan | Barnevennlig | Garasje

Prisantydning
4 780 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
92 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 780 000,-

kr 4 996 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3029

101

174

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2008

92 m2

101 m2

92 m2

3

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

4-roms eiet seksjon beliggende på Rasta i Lørenskog kommune. Leiligheten har to fine uteplasser med markterrasse og gressplen. Lekeplass rett utenfor. Barnevennlig og fine uteområder. Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lørenskog. Her er det nærhet til alt av servicfasiliteter. Nærmest finner du Triaden Storsenter med bl.a.: apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc. Det er også kort avstand til dagligvarebutikker, bussholdeplass, skoler og barnehage. Fra Triaden er det gode bussforbindelser til Oslo og lillestrøm. På Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger og show, kurs og konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter med mer. Rett ved siden av Lørenskog Hus ligger Metro senter som også er et meget moderne kjøpesenter med alt av servicetilbud og ypperlige shoppingmuligheter. Fra leiligheten er det kort vei til både sentrum og marka. Østmarka ligger rett over veien og har et mangfold av tur- og lysløyper som er fungerer utmerket både sommer og vinter. I område er det også fine turområder, badevann og fiskevann. Det er også kort vei til golfbanen på Losby Gods. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Det nye på Lørenskog er SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - perfekt for alpint, langrenn, snowboard og andre vinteraktiviteter. Arenaen sto ferdig bygd i 2020

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Søster Mathildes gate 17,
1461 Lørenskog

BRA

92 m2

P-rom

92 m2

BTA

101 m2

Innhold

1. etasje: Entré/gang, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue og bod.

Standard

Boligen er bygget i 2008. Parkett og fliser på gulv. Malte flater og fliser på vegger. Vestvendt terrasse. Utgang til hage fra ett soverom. Gjennomgående endeleilighet med vinduer mot 3 sider. Heis. Entré: Hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Entréen er av god størrelse med god plass til å henge fra seg yttertøy. Det er også garderobeskap for oppbevaring. Stue: Leiligheten har en stor og fin stue med stor vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stuen er malt i lyse farger og har god plass til en stor sofagruppe med tilhørende møblement og spisemøbler. Fra stuen er det utgang til en markterasse med gressplen rundt og hekk som sørger for en skjermet og hyggelig uteplass. Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkken: Stort og lyst kjøkken med åpen løsning mot stue. Praktisk kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum i stål. Fliser over benk. Integrerte hvitevarer med keramisk platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og kaffemaskin. Opplegg for oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med utkast til friluft. Kjøkken fra byggeår. Soverom: Leiligheten har tre soverom av god størrelse. Alle soverommene er lyse. Hovedsoverommet er det største soverommet og har god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende møblement. Det er også en bod/walk-in closett. De to andre soverommene har god plass til seng, nattbord og skrivepult. Det er også garderobeskap i disse rommene. Det ene soverommet har utgang til hage. Bad: Pent flislagt bad med gulvstående toalett, 120 cm servant med skuffer, stort dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Gulv med fliser og varmekabel, fliser på vegger. Bad fra byggeår Bod: Bod i kjeller på ca. 5 kvm. Teknisk: Varmtvannsbereder på 120 l. plassert i kjøkkenbenk. Plastsluk på bad. Rør-i-rør system med samlestokk i skap på bad. Installasjoner fra byggeår. Mekanisk ventilasjon. Vifte plassert i kjøkkenskap. Tilluft til bad via spalte under dør. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Varmekabler på bad.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 17.08.2020
Formuesverdi : 1 162 193,-
Sekundær formuesverdi : 4 183 895,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 780 000,- / Fellesutgifter: 4 733,-

Kr 4 733,- Fellesutgiftene ink. bl.a.: Nedbetaling av lån/renter, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring osv.

Totale kostnader

4 996 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 780 000,- (Prisantydning) 84 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 864 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 600,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 864 000,-)) -------------------------------------------------------- 132 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 996 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 780 000,-

Ligningsverdi

kr 1 162 193,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 1. etasje i en boligblokk over 5/6 etasjer pluss kjeller.

Arealer

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Entré/gang, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 719,1 m2. Tomten er flat og er opparbeidet med lekeområde, plen og beplantning. Gangveier med asfalt og betongheller.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.