Vevelstadåsen 9, 1405 Langhus

Solgt

Stilfull 2-roms leilighet på Vevelstadåsen med solrik balkong! Kort gange til tog, buss, turområder m.m. Garasje.

Prisantydning
3 000 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
60 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 000 000,-

kr 3 109 370,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

107

102

71

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

1975

62 m2

67 m2

60 m2

1

Fellestomt

33 333 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger høyt og fritt til på Vevelstadåsen på Langhus. Leiligheten har en fin beliggenhet som sørger for utmerket solforhold. Vevelstadåsen er et populært boligområde med en sentral beliggenhet på Langhus. Leiligheten har en god intern beliggenhet på Vevelstadåsen med gode solforhold, utsikt og kort vei til togstasjonen. Området er godt tilrettelagt for offentlig kommunikasjon. Bussholdeplass finner du i på feltet og det er avganger til Ski hvert 10. minutt! Ønsker du å komme deg til togstasjonen, er det kun en 5 minutters gåtur unna. Togene tar deg inn til Oslo på 25 minutter og til Ski på 7 minutter. Langhus ligger også nært tilknyttet E6 som med sin 4-felts motorvei tar deg til svenskegrensen i Sør og Oslo i nord. Fra garasjen til Oslo sentrum, vil det ved normal trafikk ta ca. 25 minutter å kjøre. Nærområdet består av flotte tur- og skogsområder hvorav det er oppkjørte skispor i lysløypa som tar deg til bla. Siggerud og Oppegård. Det anbefales å stoppe på Stallerudhytta for en noe varmt å drikke og vafler! Det er ellers mange skogsstier å utforske for både store og små. Det er flotte sykkelstier mot Ski og Vinterbro. Nærmeste skole og barnehage ligger på feltet, ca. 3 minutters gange fra leiligheten. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellig fritidsaktiviteter for barn og unge. Det er kort vei til idrettsanlegget som huser blant annet Langhus Allianseidrettslag. De tilbyr idretter som blant annet basketball, fotball, håndball, turn og bordtennis. For de som er litt eldre og ønsker å holde seg aktive, byr Langhus og Ski kommune på en rekke muligheter. Nærmeste treningssenter er Puls Fitness på Langhus og Bøleråsen og i Ski finner du et mangfold av treningssentre. På Langhus nærsenter finner du et utvalg av butikker i tillegg til legesenter, tannlege og fysioterapeut. Her kan du også bestille mat på gatekjøkkenet og fylle drivstoff på Circle K. I tillegg finner du et rikt tilbud i Ski sentrum. Ski er regionsenteret og knutepunktet i Follo som sikrer et rikt og variert tilbud. Her finner du Ski storsenter med 145 butikker og spisesteder, kinosenter, bowling, bibliotek og mye mer. Det er også en trivelig gågate med restauranter, utesteder og lokale forretninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Vevelstadåsen 9,
1405 Langhus

BRA

62 m2

P-rom

60 m2

BTA

67 m2

Innhold

Entré, kjøkken, stue, soverom og garderobe. Sportsbod i underetasjen på 4,3 kvm.

Standard

Stilfull og 2-roms leilighet beliggende i byggets 2. etasje. Entré har laminatgulv og inngang til praktisk garderobe hvor det er mye plass til oppbevaring av yttertøy. Flislagt bad med varmekabler ble pusset opp i 2012 med nytt rør i rør system, nytt sluk samt fliser i lyse og delikate farger. Badet har innmurt badekar, toalett, opplegg for vaskemaskin og en hvit baderomsinnredning med speilskap over. Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning som er holdt i delikate farger. Kjøkkenet ble pusset opp i 2012 med kjøkkeninnredning fra Mobalpa. Innredningen har dekorative detaljer som bla. innebygde hyller med lys, enkelte overskap i samme utførelse som benkeplater, svart armatur og stikkontakter nedfelt i benkeplaten. Det er integrert stekeovn, koketopp (induksjon), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Stuen har god plass til en romslig spisestue og sofakrok hvorav tv-en har naturlig plass på vegg malt i svart. Det er utgang til solrik og vestvendt balkong. Soverommet har en god størrelse og er holdt i behagelige farger. Det er montert en skyvedørsgarderobe og det er god plass til ekstra oppbevaringsmøbler. I leiligheten er alt det elektriske trukket om, det er nytt sikringsskap som har automatsikringer og overspenningsvern. Det medfølger en bod i underetasjen på ca. 4 kvm og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av gulvvarme på bad og elektriske panelovner ved behov.

Parkering

Parkering på egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg og oppmerkede gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS - Ramstad

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 30.09.2020
Markedsverdi : 3 000 000,-
Formuesverdi : 745 620,-
Sekundær formuesverdi : 2 684 230,-

Prisantydning

3 000 000,- / Fellesutgifter: 3 023,-

Kr 3 023,- Fellesutgiftene inkluderer: Kommunale avgifter, varmt vann, kabel-tv og internett, felles vedlikehold, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel m.m.

Totale kostnader

3 109 370,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 000 000,- (Prisantydning) 20 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 020 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 89 370,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 109 370,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 000 000,-

Ligningsverdi

kr 745 620,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av blokkbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm P-rom kommentar: Entré, kjøkken, stue og soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 33 333 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Fellesområdene er pent opparbeidet med felles grillplasser, lekeplasser, gressplener og asfalterte internveier.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.