223/72, 3535 Krøderen

Solgt

Krøderen - Nyere hytte beliggende i naturskjønne omgivelser i Redalen. Ca. 20 min kjøring til Norefjell skisenter.

Prisantydning
1 750 000,-
Boligtype
Hytte
Primærrom
59 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 750 000,-

kr 1 809 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3046

223

72

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Hytte

Selveier

2007

61 m2

66 m2

59 m2

3

Eiet tomt

862 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Idyllisk beliggenhet på Redalen/Rishovd i usjenerte omgivelser. Hytta er beliggende høyt og fritt i terrenget med fin utsikt! Det er ca. 1,5 time fra Oslo. Det er ca. 20 min til populære Norefjell med alpinanlegg for alle aldre og nivåer! På sommeren kan du ta turen til Norefjell golfbane hvor det er 18 hulls skogsbane, putting green og klubbhus. Hytteforeningen har 1,4 mil skiløyper i vintersesongen med flotte turstier! Redalen hytteforening arrengerer morsomme aktiviteter som bla. påskeskirenn. I nærområdet et det flere vann med fiske- og bademuligheter, og det anbefales en tur i båt på Rishovdtjenn.

Adkomst

Eiendommen har ingen adresse, men koordinatene du kan skrive inn i GPs er: 60.222824, 9.738976. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter fra avkjøring til Tretjennaveien under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

223/72,
3535 Krøderen

BRA

61 m2

P-rom

59 m2

BTA

66 m2

Innhold

1. etasje: Bad, stue/kjøkken, vindfang, 2 soverom og bod. Hems: Soverom og stue. Utebod.

Standard

Fin hytte beliggende i høyden med flott utsikt! Det er bilvei helt frem og god plass til flere biler på tomten. Videre følger du stien på eiendommen mot hyttas takoverbygde inngangsparti. Entré med skostativ og oppheng, samt inngang til bod hvor det er god plass til oppbevaring. Bad har toalett av typen Jets vakuumtoalett med tank under hytten, dusjkabinett med rør ut i naturen og en moderne innredning med god skapplass og tilhørende speil over servant. Stor og åpen stue- /kjøkkenløsning med store vindusflater som gir naturlig lys til rommet. Kjøkkenet er en rød høyglans innredning med laminat benkeplate. Det er godt med skap- og skuffplass. Integrert komfyr, gasstopp og oppvaskmaskin samt avsatt plass til kjøleskap. Det er montert en peisovn som varmer godt opp hele hytten og skaper en god stemning. Spiseplassen er omringet a vinduer og du kan nyte den fine utsikten mot naturen. Det er totalt tre soverom i hytten i tillegg til stue på hemsen. Hovedsoverommet har en god størrelse med plass til dobbeltseng. Et soverom har garderobeskap (1. etasje hvor det er køyeseng). Soverom på hemsen har plass til to dobbeltsenger/madrasser. Stuen på hemsen passer ypperlig for barnas spillstue eller som ekstra soveplass ved behov. Stor, sydvestvendt terrasse som har gode solforhold, i tillegg er det laget en grillplass på fjellet foran hytta og det er en badestamp. Bod på 12 kvm.

Oppvarming

Hytta varmes opp av elektriske panelovner, fjernstyrt varmepumpe og vedovn.

Parkering

Parkering på egen eiendom, det er plass til flere biler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jørn Halvorsen

Prisantydning

1 750 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

1 809 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 59 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 809 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 750 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av spredt fritidsbolig bebyggelse.

Arealer

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm P-rom kommentar: Bad, stue/kjøkken, vindfang og 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 862 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten består av gruslagt parkeringsplass, fjell og naturtomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.