Buskogen 90, 1675 Kråkerøy

Solgt

Innholdsrik enebolig- utsiktstomt- stor garasje- nær skog og sjø

Prisantydning
6 700 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
242 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 700 000,-

kr 6 882 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

426

102

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2002

308 m2

329 m2

242 m2

4

Eiet tomt

654 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger på en meget pent opparbeidet utsiktstomt i et attraktivt rolig etablert familieområde på Kråkerøy. Her er nærhet til både turterreng og sjøen. Vakkert naturskjønt område. På området er det flere lekeplasser i tillegg til barnehage. På Kråkerøy finner vi alt innen handel, butikker, bakeri, treningssenter og servicefasiliteter kun ca 5 min kjøring fra boligen. Her har vi også Helsehuset, Volvat og apotek. Det er gang- og sykkelvei helt til Fredrikstad sentrum. Fra Kråkerøyveien går timesekspressen til Oslo.

Adkomst

Fra Buskogen

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Buskogen 90,
1675 Kråkerøy

BRA

308 m2

P-rom

242 m2

BTA

329 m2

Innhold

Kjeller: Egen inngang. Vindfang, bad, stue, kjøkken, innredet rom. Bod. 1. etg.: Hall, kjøkken, stue, bad, vaskerom, gang, soverom. Bod. 2. etg.: Stue, bad, 2 soverom. Stor Garasje. Uthus 12 kvm

Standard

Eiendommen ligger på en flott tomt på attraktive Buskogen/ Kråkerøy. Fra verandaen i 2. etg. er det vid utsikt mot skjærgården men også fra kjøkkenet og haven er det noe utsikt. I kjelleren er det en meget stor integrert garasje på 62 kvm som i dag benyttes til kunst- og kreativt rom. Innlagt vann. Her finner vi også lagermuligheter. Videre er det i kjelleren en romslig separat leilighet i kjelleren. Leiligheten har en liten garderobe ved inngangen og en fin åpen løsning kjøkken og stue. Alle hvitevarer medfølger. Vedovn i stuen. Badet har fliser på gulv og vegg. Installer dusjkabinett, servant og wc. Vaskeromsnisje. I tillegg kommer et innredet rom. Varmekabler i alle gulv med unntak av soverom. Beveger vi oss til hovedboligen kommer vi først til stort praktisk vindfang/ hall med god plass til garderobe. Varmekabel i gulv. Boligen karakteriseres spesielt av et meget hyggelig flott kjøkken med peis og vedovn. Husets hjerte med god plass til spisebord. Svært godt innredet med mye benk- og skapplass. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Eik benkeplate og fliser mellom benk og overskap. Romslig stue med plass til flere sittegrupper og utgang til haven. Sentralt plassert vedovn. Badet har fliser på gulv og vegg. Varmekabel i gulv. Stor dusjnisje, toalett, servant med underskap. Downlights i himling. Det er videre et separat vaskerom med benkeplass og godt med skapplass. I hovedetasjen er det forøvrig soverom, kontor og bod. Innholdsrik flott hovedetasje hvor overflater, listverk m.m. er nymalt og oppusset. I 2. etg. kommer vi først til en stor stue med utgang til veranda med vidunderlig utsikt mot skjærgården. Vedovn i stuen. Etasjen har videre et meget stort og et mindre soverom. Badet har belegg på gulv og tapet på vegg. Installert toalett og både badekar og dusjkabinett. Dobbel vask med underskap. Forøvrig noen kott og lagringsmuligheter. Boligen ligger på en meget flott tomt, fremstår med god kvalitet og har tilleggsfaktorer som innredet kjeller og en meget stor integrert garasje.

Oppvarming

Det er varmekabler i leiligheten med unntak av soverom. Varmekabler i gulv på bad og i entre i hovedbolig. Videre er det flere vedovner.

Parkering

Stor garasje samt på egen tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 21.09.2020
Markedsverdi : 6 700 000,-

Prisantydning

6 700 000,-

Totale kostnader

6 882 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 182 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 882 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 700 000,-

Ligningsverdi

kr 1 429 022,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

For det meste eneboliger.

Arealer

Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 308 kvm, Bruttoareal: 329 kvm P-rom kommentar: Kjeller: Egen inngang. Vindfang, bad, stue, kjøkken, innredet rom. 1. etg.: Hall, kjøkken, stue, bad, vaskerom, gang, soverom. 2. etg.: Stue, bad, 2 soverom Stor Garasje. Uthus 12 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 654 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Meget flott idyllisk opparbeidet tomt. Tomten har støpte støttemurer, støpt utvendig trapp og til skille for blomsterbedd. Opparbeidede uteplasser med flere plattinger. Forøvrig noe gressplen. Noe synlig fjell og noe naturtomt. Gruset gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.