Theodor Hansens vei 12 A, 1410 KOLBOTN

Solgt

KOLBOTN / VESLEBUKTA - Ny 3-roms leilighet med nærhet til alt

Prisantydning
4 990 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
64 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesutgifter

Totalpris

kr 4 990 000,-

kr 4 213,-

kr 5 132 820,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

148

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2022

64 m2

64 m2

2

Eiet

5 190 m2

C

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Tenk deg at du bor usjenert til i naturen, med nærhet til vannet og turveier like utenfor inngangsdøren. Forestiller du deg dette er det vanskelig å tro at du også har kort avstand til kollektivtilbud, butikker og alle hverdagens nødvendigheter. Det er dette som er Veslebukta. Her følger du de skiftende årstidene på kloss hold, ser fargene endre seg i vegetasjonen rundt, ser fiskene vake, padler i kajakk en solfylt ettermiddag og tar på deg skøytene på vinterstid.

Vestvendt, mellom Theodor Hansens vei og Kolbotnvannet, skråner tomten ned mot den idylliske vannkanten der det gror sjeldne og ulike plantearter langs bredden. Nå bygges det leilighetsbygg og townhouse i Veslebukta. Utbygger er Solon Eiendom, kjent for å ha et skarpere blikk enn vanlig på materialer, design og arkitektur. Solon står også bak salgssuksessen Storebukta (utsolgt og ferdigstilt), som ligger like på andre siden av Theodor Hansens vei. Prosjektene er utviklet både med hensyn til omgivelsene og hverandre, og tilfører attraktive boliger og flott arkitektur til området. Leilighetene vil ha en gjennomgående meget solid standard og være et ypperlig alternativ for alle som vil bo lettvint og behagelig på et sentralt og idyllisk sted

Idylliske Veslebukta er av mange kalt Kolbotns indrefilet med god grunn. For det første ligger tomten bare fem minutters hyggelig spasertur fra torget og togstasjonen. For det andre oppfyller den folkets kriterium nummer én når de skal vurdere en eiendom: fin beliggenhet.
Du får Kolbotnvannet som nærmeste nabo – en kilde til rekreasjon og fine turopplevelser uansett årstid. Spenn på langrennsski eller snør på skøytene og begi deg ut på isen i vintersolen. Vannkanten finner du like utenfor stuevinduene.

Kolbotn blir stadig mer populært, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her bor du nemlig behagelig tilbaketrukket samtidig som Oslo S er bare et kvarter unna med tog. Men spør du dem som bor her, så bor de ikke i Kolbotn fordi det er nær Oslo. De bor her fordi Kolbotn rett og slett er et bra sted å bo.

Med et aktivt, moderne kulturhus og et av landets største idrettslag, har Kolbotn de siste årene gått gjennom en periode med vekst og fornyelse og er i dag et moderne tettsted med et godt service- og kulturtilbud. Selve sentrum ligger i Kolbotnvannets nordlige ende med en flott strandpromenade og et torg som naturlige møteplasser. Her finner du også koselige restauranter og kafeer, butikker, kulturhus og bibliotek. Kulturhuset Kolben er generelt et viktig samlingspunkt med bibliotek, kino, teater, konserter og mange andre kulturaktiviteter som for eksempel kor og kulturskole. Kolben er også hjemmearena for blåseorkesteret Kolbotn Konsertorkester, ett av landets ti elitekorps. For de helt unge finnes det selvsagt skolekorps. Her kan alle som vil delta.

For den som ønsker å røre på seg er det et godt utvalg aktiviteter på Kolbotn, deriblant treningssentre, tennisanlegg, alpinanlegg, langrennsløyper og sykkelveier. Spiller du golf, så ligger Oppegård Golfklubb og Gjersøen Golfbane ca. 10 minutter unna med bil. Kolbotn har også et av landets største idrettslag med mer enn fire tusen medlemmer. Her er det plass til mange typer idrett – fra amerikansk fotball og seniorgruppe til håndball og fotball på elitenivå. Det er også mange muligheter til å dyrke friluftslivets gleder rundt Kolbotnvannet og Gjersjøen, som ligger like ved. Du finner også Ra padleklubb som en av Veslebuktas nærmeste naboer.

Gangavstand til Kolbotn torg som omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer, kaffebar, kulturhus, sushi, lyse og grønne lunger; alt som skal til for å gi deg en følelse av by. Rett i nærheten er det også gode nærbutikker som; dagligvarehandel, delikatesse-/fiskeforretning, grønnsakshandel, Jernia og apotek.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye for dem som bor her. Men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad og Hvervenbukta ligger en kort sykkeltur unna

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

tirsdag 13.
desember,
kl. 17:00-17:00

Christian Ludvig Ringstad Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Theodor Hansens vei 12 A, 1410 KOLBOTN

BRA

64 m2

P-rom

64 m2

Innhold

Ny leilighet med praktiske utforminger, moderne standard og gjennomgående lys.

Boligen inneholder:
Entré, hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

- 1 stk. sportsbod i felles anlegg med heis til leilighetsplan følger leiligheten.
- 1 Garasjeplass medfølger leiligheten.
- Unik lokasjon sentralt på Kolbotn, rett ved Kolben, sentrum og togstasjonen.
- Grønne og naturskjønne omgivelser helt inntil Kolbotnvannet.
- Tegnet av de prisbelønnede arkitektene i A-lab.
- Vannbåren oppvarming, enstavs eikeparkett samt lekre fliser på bad og i entre

Standard

Ny 3-roms leilighet med høy standard.

Kjøkken:
Tiltalende kjøkken fra HTH, nærmere bestemt modell ZP Focus i farge Malt Leire og med 30 mm laminatbenkeplate i fargen Industriel Metal. Videre er det underlimt stålvask med en kum og Grohe blandebatteri med uttrekk i krom utførelse. LED-gripelist belysning integrert i overskap gir godt arbeidslys på kjøkkenbenken. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Siemens: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys).

Bad:
På baderommet er det modellen Nordic Spirit i sort eik fra HTH. Speilet over baderomsinnredningen er i innredningens bredde. Heldekkende hvit servantplate og lekkert servantbatteri fra Grohe.

Rette dusjvegger med glass- og aluminiumprofiler samt moderne dusjarmatur med både toppdusj og håndholdt løsning fra Grohe. Vegghengt toalett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate.

Innevndige gulv:
Fliser i gang og på bad. Parkett i øvrige rom.

Innvendige vegger:
Fliser på bad. Malte overflater i øvrige rom.

Himling:
Malte overflater i alle rom.

Oppvarming

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme evt. egen varmesentral. Oppvarming av leilighetene er levert av vannbårent anlegg med gulvvarme. Vannbåren gulvvarme også på bad. Avregning av energiforbruk og hvor detaljert dette evt. skal gjøres bestemmes av sameiet selv. Det er blitt avsatt plass for individuelle målere av energiforbruk i hver enkelt leilighet.

Parkering

Det medfølger 1 stk. parkeringsplass (Plass 48) og 1 stk. sportsbod i felles anlegg med heis til leilighetsplan

Antall parkeringsplasser

1

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

4 990 000,-

Omkostninger

4 990 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

124 750,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 4 990 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

6 700,- Forkjøpsrett benyttet kjøper SOBBL

7 400,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
142 820 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 132 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Arealer

Primærrom: 64 m2, Bruksareal: 64 m2, Bruttoareal: 0 m2

Ny leilighet med praktiske utforminger, moderne standard og gjennomgående lys. Boligen inneholder: Entré, hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. - 1 stk. sportsbod i felles anlegg med heis til leilighetsplan følger leiligheten. - 1 Garasjeplass medfølger leiligheten. - Unik lokasjon sentralt på Kolbotn, rett ved Kolben, sentrum og togstasjonen. - Grønne og naturskjønne omgivelser helt inntil Kolbotnvannet. - Tegnet av de prisbelønnede arkitektene i A-lab. - Vannbåren oppvarming, enstavs eikeparkett samt lekre fliser på bad og i entre

Tomt

Pent opparbeidet tomt , med turveier rundt boligen, gressflater, diverse beplantninger og lekeplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.