Strandliveien 10, 1410 Kolbotn

Solgt

Kolbotn Sentrum - 3-roms selveierleilighet med heis direkte til kjøpesenteret og garasje - Vestvendt terrasse

Prisantydning
3 700 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
83 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 700 000,-

kr 3 803 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

943

15

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1998

86 m2

94 m2

83 m2

2

Eiet tomt

5 180 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

3-roms selveier leilighet med meget god beliggenhet midt i Kolbotn sentrum. Leiligheten ligger stille og rolig til i Sameiet Nye Tårnhuset med vestvendt og solrik terrasse/balkong ut mot et skjermet atrium. Leilighetskomplekset ligger i tilknytning til Kolbotn Torg, og er en del av "nye Kolbotn sentrum". Fra leilighetsetasjen er det heis ned til eget garasjeanlegg i underetasje eller også til gateplan der man står midt i Kolbotn sentrum. Kolbotn sentrum/Kolbotn torg har et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 butikker. En veldig flott Coop Mega-butikk med blant annet ferskvareavdeling finnes inne på senteret. Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert ved Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. Det er for øvrig et rikt kulturliv i kommunen med mulighet for deltagelse i både korps og i teatergrupper På Sofiemyr finner du også Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. Flotte turområder til fots, på sykkel eller med ski på bena Det er kort avstand til flere turløyper, badeplass og grøntområder. Det er kun gangavstand til marka grensen ved Svartskog. Ingierkollen Slalåmsenter ligger i gangavstand. Bakken er populær og den perfekt bakken for å videreføre sine alpint- eller snowboard talent. Den er også hyppig brukt til intervalltrening i barmarksesongen. Ved Greverud, syd i kommunen finner du preparerte kunstsnøløyper både for nybegynnere og viderekommende. På sommeren er det en flott sykkeltur til Hvervenbukta eller til Ingierstrand bad. Idrett og sport Oppegård Kommune kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger begge både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard, seniorlag og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. I gangavstand finnes tennisbaner og det er ikke mindre enn to golfbaner i kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

torsdag 02.
juli,
kl. 17:00-18:00

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Strandliveien 10,
1410 Kolbotn

BRA

86 m2

P-rom

83 m2

BTA

94 m2

Innhold

3-roms gjennomgående leilighet beliggende sentralt på Kolbotn. Boligen består av: 2. Etasje: Entré, bad, kjøkken, stue, 2 soverom og bod. Kjeller: Lukket kjellerbod på ca. 11 kvm. Kjøkkeninnredning med laminat front, laminat benkeplate, rustfri oppvaskkum, ventilator og fliser over benk. Baderom med dusjkabinett, klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin i bad. - Terrasse med adkomst fra stue. - Innfelte lys i himling i bad og entré. - Lukket bod i kjeller på ca. 11 kvm med utslagsvask og strøm. - Garasjeplass med enkel adkomst og eget avlukke. - Varmekabler i bad. - Bredbånds kabelanlegg med mulighet for tilknytning til internett. - Dørtelefon - Felles brannvarslingsanlegg i bygget. - Skyvedørsgarderobe i entré. - Garderobeskap med slagdører i begge soverom. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Leiligheten har en tidstypisk planløsning og god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: Overflater innvendige gulv: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av fuktskadet parkett i kjøkken og stue, parketten forøvrig er gitt TG 2 på grunn av alder samt registreringer. Innvendige gulv: Parkett og belegg, fliser i bad. Innvendige vegger: Malte og tapetserte overflater, fliser i bad. Innvendig himling: Malte overflater. Innvendige dører: Hvite formpressede innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Radiatorer tilknytter fjernvarmeanlegg. Varmekabler i bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i eget avlukke i felles garasjeanlegg. Plass markert med "26".

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 08.06.2020
Markedsverdi : 3 700 000,-
Formuesverdi : 1 014 178,-
Sekundær formuesverdi : 3 651 040,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 700 000,- / Fellesutgifter: 3 480,-

Totale felleskostnader pr. md: Kr 3.480,- Herav: Felleskostnader 3.290,- Vedlikeholdsfond 190,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt mesteparten av oppvarmingen (felles fjernvarmeanlegg).

Totale kostnader

3 803 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 103 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 803 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 700 000,-

Ligningsverdi

kr 1 014 178,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, kjøkken, stue og 2 soverom. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 180 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Fellesarealet er opparbeidet gressplen, diverse beplantninger og hellebelagte adkomstveier.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.