Søndre Skrenten 64, 1410 Kolbotn

Solgt

Kolbotn / Søndre Skrenten - Enebolig i kjede - Super utsikt - Flotte solforhold

Prisantydning
6 400 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
141 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 400 000,-

kr 6 586 123,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

240

643

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1974

163 m2

179 m2

141 m2

3

Eiet tomt

375 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til i utkanten av Kolbotn sentrum. Det er meget solrik med ca 10 min til sentrum med butikker, frisører, restauranter og andre servicetilbud. Gangavstand til barnehage og barneskole, samt ungdomsskole og videregående. Kolbotnvannet med sine turstier bør også nevnes. Videre er det anlagt flere parkanlegg i tilknytning til sentrum. Generasjonsparken - en park med fokus på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et anlegg for skating, Inline(rulleskøyter), BMX sykling. Klatrevegger. Kolbotn har også tennisbaner og slalåmbakke. Idrettsparken består av et stadion med mulighet for fotball og friidrett. Offentlig transport er i umiddelbar nærhet. Tog til Oslo tar ca 12 min. Det er en kort kjøretur til Tusenfryd. Bunnefjorden innbyr med fine badeplasser. Golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.

Adkomst

Fra Kolbotn sentrum, Skiveien sydover til rundkjøring syd for Kolbotn kirke. Til venstre i rundkjøringen og opp Sønsterudveien. Deretter til venstre inn i Søndre Skrenten og følg skilting til nr. 64 Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Søndre Skrenten 64,
1410 Kolbotn

BRA

163 m2

P-rom

141 m2

BTA

179 m2

Innhold

Enebolig i kjede over 2 plan beliggende vestvendt og solrikt til. Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Gang, stort spisekjøkken med utgang til vestvendt terrasse og til hagen, stor og lys stue med utgang til balkong (tilknyttet terrassen), TV-stue (opprinnelig ett soverom) og bad. Underetasje: Vindfang, hall, 3 gode soverom, 2 bad og ett vaskerom samt 2 boder hvorav ett er innredet med garderobeløsning. I tillegg er det sportsbod under terrassen Stort og innholdsrikt kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter, laminat benkeplate, rustfri servant, ventilator og fliser over benk. Integrert komfyr og platetopp, opplegg/nisje for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Fliser er fra 2005 og komfyr fra 2015. Bad 1 i underetasje med malte flater og fliser på vegger og belegg på gulv med gulvvarme. Badet har dusj med vegger, wc, servant, speil og veggskap. Ny innredning, wc og dusjvegger i 2020. Bad 2 i underetasje, flislagt på gulv og vegger og med gulvvarme. Badet har innmurt badekar, wc, servant i skap og speil. Innredning fra 2005, wc fra 2019. Vaskerom i underetasje med belegg på gulv og malte flater på vegger. Malt i 2020. Innredning er veggskap, 200 l varmtvannstank fra 2002, rustfri kum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad i 1. etasje med flislagte gulv og vegger. Badet har dusj, wc, servant i skap, speil og veggskap. Nytt wc, blandebatteri og vask i 2018. Øvrig: Gulvvarme i to bad Pipeløp. Peis i stuen. Bioparafinbrenner i hall (tank i bod). KabelTV- og bredbånd fra Telenor Skapløsninger i hall, under trapp, i bod og i to soverom. Garderoben i hallen er fra 2008. Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Solavskjerming med elektriske markiser fra 2016 Garasjeplass i felles garasjeanlegg - felles for huseierforeningen og sameiet Søndre Skrenten 3 Merk at hvitevarer som utgangspunkt ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen holder god standard, men har i tilstandsrapporten gjennomgående TG2 - i hovedsak på bakgrunn av alder og bruksslitasje. For øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport På gulver er det fliser i bad og parkett i øvrige rom i 1. etasje. I underetasjen er det belegg i bad og vaskerom, teppe i vindfang, laminat i to boder og parkett i øvrige rom. Gulv i underetasjer er fra 2005, bortsett fra i bodene som har gulv fra 2013. På vegger er det fliser i to bad og fliser/malte flater i ett bad. Vegger for øvrig har malte flater hvorav to soverom er malt i 2019 og 2020, to boder er malt i 2013, hall er malt i 2016 og trappegang i 2018. I himling er det malte flater og takess. Himling i de forskjellige rommene er malt samtidig som vegger (se over). Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i to bad. Peis i stue. Bioparafinbrenner i hall.

Parkering

Eget garasjelag med felles garasjeanlegg. Plass merket med 14 følger boligen. Det er 2 biloppstillingsplasser ved boligen. Gjesteparkering på anviste plasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg  Takstdato : 08.09.2020
Markedsverdi : 6 400 000,-  Låneverdi: 5 500 000,-

Prisantydning

6 400 000,- / Fellesutgifter: 322,-

322,- pr. mnd. til garasjelaget

Totale kostnader

6 586 123,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 400 000,- (Prisantydning) 7 983,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 407 983,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 670,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 178 140,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 586 123,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 400 000,-

Ligningsverdi

kr 1 373 310,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Kjedet enebolig over 2 plan beliggende i et veletablert og barnevennlig område med småhus og lavblokker.

Arealer

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 163 kvm, Bruttoareal: 179 kvm P-rom består av: 1. etasje: Gang, kjøkken, stue, TV-stue og bad. Underetasje: Vindfang, hall, 3 soverom, 2 bad og vaskerom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom iht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 375 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er delvis flat og delvis skrånende, opparbeidet med skiferbelagt trapp, forstøtningsmur og betongheller, hekk, frukttrær og annen beplantning samt gressplen. Meget solrik beliggenhet.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.