Solbråtanveien 44A, 1410 Kolbotn

Solgt

Solbråtan/ Kolbotn - Innholdsrik enebolig beliggende i barnevennlig boområde - Grilhytte i hagen - Garasje

Prisantydning
6 950 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
136 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 950 000,-

kr 7 161 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

240

901

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1987

136 m2

159 m2

136 m2

4

Eiet tomt

467 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Enebolig i et meget barnevennlig og veletablert boligområde med nærhet til Kolbotnvannet og Kolbotn sentrum. Boligen har et pent opparbeidet uteområde og meget gode solforhold. Eiendommen er meget sentralt beliggende med umiddelbar nærhet til Kolbotn sentrum, med alle servicetilbud i gåavstand fra eiendommen. Togstasjon og bussholdeplass ligger et par minutters gange fra huset. Barnehager, barne- og ungdomsskole ligger i kort avstand fra eiendommen, og Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Flotte tur- og friområder i umiddelbar nærhet. Kjøpesenteret Kolbotn Torg med ca. 70 forretninger, kaféer og restauranter, og kulturhuset Kolben finnes i sentrum og ligger flott plassert inntil Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv med kino, konsertscene, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. Slalåmbakken i Ingierkollen, flere treningssenter, skatepark, ballbinge og tennisbaner ligger også rett i nærheten. Forøvrig kan Nordre Follo kommune tilby 2 stk. 18 hulls golfbaner, sandvolleyballbaner, idrett- og svømmehall, ishockeybane og kunstgressbaner. Man kan også benytte Øst og Sørmarka med rekreasjonsområder, turstier, skiløyper og lysløype. Idylliske Gjersjøen, samt Oslofjorden med Hvervenbukta og Ingierstrand Bad med stupetårn, restaurant og badestrand ligger kun en kort sykkeltur unna. Her finner man også Oppegård Båthavn. Reisetid til Oslo: Offentlig kommunikasjon via buss (ca. 20 minutter til Oslo) og / eller tog fra Kolbotn stasjon (ca. 12 minutter til Oslo).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Solbråtanveien 44A,
1410 Kolbotn

BRA

136 m2

P-rom

136 m2

BTA

159 m2

Innhold

Meget innholdsrik enebolig med kort avstand til Kolbotn sentrum. Boligen inneholder: 1. etasje: Entré, vaskerom. stue/ kjøkken og wc. 2. etasje: Bad, hall m/trapp og 3 soverom. Loft: Soverom og bod. - Foran inngangen er en murt platting på 4 kvm. med skiferheller og varmekabel. - Fra spisestuen er det utgang til en stor skiferterrasse på ca. 20 kvm. med varmekabler, og en tilliggende terrasse i tre. - Det er solskjerming med elektrisk markise med sol- og vindføler. - Ved terrassen er det en flott grillhytte med innlagt strøm, og en redskapsbod. - Det er bygd levegger i tre og glass, og en nisje til utegrill. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger).

Standard

Boligen har en god standard og er praktisk anlagt for en familie. Entré: Boligen har et overbygget inngangsparti med murt skiferplatting med varme. Entré med downlights som lyskilde, lyse vegger og flislagt gulv. I entré er det en skyvedørsgarderobe med speildører, og ett tilstøtende toalettet. Kjøkken: Kjøkkenet er i en åpen løsning og har 90cm overskap, innredning med vitrineskap og profilerte fronter i heltre eik. Benkeplaten er i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål. Mellom benk og overskap er det satt et felt med fliser og benkebelysning. Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert, og det er avsatt plass i innredningen til side-by-side kjøleskap og frys. Over kokeområdet er en ventilatorhette med utkast på yttervegg. Det er godt med skap- og benkeplass. Stue: Stuen er lys og har åpen løsning til spisestue og kjøkken. En peisinnsats med buet omramming. Stuen har lys tapet og malt strie på vegger og parkettgulv med gulvvarme. Fra stuen går det en trapp opp til andre etasje og loft. Spisestue: Spisestuen er luftig og åpen, med tapet på vegger og parkettgulv. En skyvedør i glass fra 2016 leder ut til terrassen, og gir godt med lys til rommet. Toalettet ligger i første etasje og har et veggmontert toalett og en servant. Her er det fliser på vegg, gulv og takess i himling. Vaskerom: Vaskerommet ligger i forbindelse med kjøkkenet og har i tillegg en egen inngang. Rommet er innredet med en utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. På gulv er det belegg og veggene er av malt strie. Himling er slett og malt. Soverom og garderobe: Boligen har tre soverom i andre etasje, alle har slette overflater i himling på vegg, og parkettgulv. Det ene soverommet har takvindu, og ett soverom har skyvedørsgarderobe med speildører. Det er også en skyvedørsgarderobe i gangen i denne etasjen. Innredet loft: Boligen har i tillegg en loftstue/ soverom med hvite panelvegger og skråtak. Gulvet har en lyst parkett. Det er montert downlights i himling. I kneveggen er det plassbygde skap. Det gjøres oppmerksom på, at det ikke er sendt inn bruksendring på loftet og at det derfor ikke regnes som oppholdsrom. Boligen har meget gode løsninger for lagring med en skyvedørsgarderobe i entréen, skap i knevegger på loft, bod i garasjen og redskapsbod. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1, men det er kun 2 punkter som har fått tilstandsgrad 2: - Vinduer: 2 stk. vinduer i 2 etg. har noe fuktmerker i karm. - Ytterdører: Ytterdør til vaskerom er en eldre bod dør med elde og slitasje. Alle lamper i boligen medfølger ikke i handelen.

Oppvarming

Boligen har gulvvarme på kjøkken, stue, wc og bad. Elektrisk oppvarming med panelovner. Peisovn i stue.

Parkering

Innkjørsel og gårdsplass er asfaltert frem til garasjen. Garasje på 21 kvm. med bod og redskapsbod på 2,5 kvm. Plass til 3 stk. biler på gårdsplassen foran garasjen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 588 754,-
Sekundær formuesverdi : 5 719 514,-

Prisantydning

6 950 000,-

Totale kostnader

7 161 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 196 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 211 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 161 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 950 000,-

Ligningsverdi

kr 1 588 754,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig bygget i 1987 med følgende byggemåte: Tradisjonell reisverkskonstruksjon med panel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Nedløp, renner og beslag er trolig fra byggeår og er av metall. Murt inngangsparti med skifer og varme. Inngangspartiet er på ca. 4 kvm. Det er byttet inntaksledning og kloakkledning til huset i 2018. Trerammer med 2-lags energiglass fra 1987 og vedluxvinduer fra 2004 og 2017. Tidsmessig entredør fra 2015 og terrassedør fra 2016. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 159 kvm 1.Etasje: Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 79 kvm. 2.Etasje: Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 70 kvm. Loft: Primærrom: 7 kvm, Bruksareal: 7 kvm, Bruttoareal: 10 kvm. Primærarealene består av: 1. etasje: Entré, vaskerom, stue/kjøkken og wc. 2. etasje: Bad, hall m/trapp og 3 soverom. Loft: Soverom. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 467 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen har en hage med hellelagte gangstier, plen, prydbusker og blomsterbed. Hagen er innrammet av et hvitt stakittgjerde og har gode solforhold.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.