Liaveien 17, 1410 Kolbotn

Solgt

Kolbotn Sentrum - 3-roms leilighet - Vinterhage - Garasjeplass

Prisantydning
5 790 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
83 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 790 000,-

kr 5 949 190,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

282

28

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2001

101 m2

109 m2

83 m2

2

Eiet tomt

5 603 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Hjørneleilighet sentralt beliggende på Kolbotn, omgitt av et pulserende kommunesentrum. Leiligheten ligger i Liaveien 17 hvor du har kort vei til alt Kolbotn kan by på. Med kun noen minutters gange finner du kjøpesentret Kolbotn Torg med ca. 70 forretninger, vinmonopol, kaféer og restauranter. Kulturhuset Kolben finnes i sentrum og ligger flott plassert inntil Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan by på et rikt kulturliv med kino, konsertscene, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. Kolbotn sentrum kan også skilte med flere gode restauranter som Gamle Tårnhuset og Kullebunden Spiseri, hvor man kan nyte et bedre måltid. Tur og friområder ligger rett i nærheten samt slalåmbakke i Ingierkollen, flere treningssentre, skatepark, ballbinge og tennisbaner. Forøvrig kan lokalmiljøet tilby 18-hulls og 9-hulls golfbaner, sandvolleyballbaner, idrett- og svømmehall, ishockeybane og kunstgressbaner. Man kan også benytte Øst- og Sørmarka med rekreasjonsområder, turstier, skiløyper og lysløype. Idylliske Gjersjøen, samt Oslofjorden med Hvervenbukta og Ingierstrand Bad med stupetårn, restaurant og badestrand ligger kun en kort sykkeltur unna. Her finner man også Oppegård Båthavn. Offentlig kommunikasjon via buss fra Kolbotn (ca. 20 minutter til Oslo) og tog fra Kolbotn Stasjon (ca. 12 minutter til Oslo og ca. 17. minutter til ski).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 13.
april,
kl. 18:30-19:30

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Liaveien 17,
1410 Kolbotn

BRA

101 m2

P-rom

83 m2

BTA

109 m2

Innhold

Selveierleilighet beliggende meget sentralt på Kolbotn. Boligen inneholder: Bad, entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bod. - Innglasset balkong med adkomst fra stue på ca. 15 kvm. - Luftebalkong på 1 soverom. - Sykkelparkering i kjelleren. - Dørcalling med kamera og åpner. - Telenor er leverandør av TV- og bredbåndstjenester. - Det er skapløsning i entre og soverom. - Det er heis i bygget med stopp i alle plan. - Bod i kjeller på ca. 6 kvm.

Standard

Boligen har en god og tidsmessig standard. Kjøkken: Kjøkkenet har hvite profilerte fronter, laminat benkeplate, rustfri servant, ventilator, integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og fryser, nisje for oppvaskmaskin, fliser over benkeskap. Bad: Badet har dusj med vegger, badekar, toalett, servant i skap, speil, veggskap og opplegg vaskemaskin. Innvendige gulv: Fliser i bad, belegg i bod, parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser på bad. Malte flater i øvrige rom. Himling: Malte flater i alle rom. Det er gitt gjennomgående tilstandsgrad 1 og 2 på boligen. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Spisestuelampen og lampetter på vegg bak sofaen følger ikke med salget.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralt fjernvarmeanlegg. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

1 plass merket "28" i garasjekjeller med kjellerbod i bakkant. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Leiligheten er for tiden tom og kan overtas ved første anledning.

Forretningsfører

Obos Forvaltor AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg/ BNAnalyse
Markedsverdi : 5 800 000,-

Prisantydning

5 790 000,- / Fellesutgifter: 4 008,-

Kr 4 008,- pr. md. Herav: Strøm kr. 375,- Felleskostnader kr. 3.633,- Felleskostnadene dekker felles forsikring, kommunale avgifter, felles vedlikehold samt felles drift og administrasjon. Fjernvarme til oppvarming, forbruk varmtvann og forbruk strøm betales à konto og avregnes årlig etter forbruk ved avlesning 1. mai.

Totale kostnader

5 949 190,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 790 000,- (Prisantydning) 3 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 793 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 144 820,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 793 000,-)) -------------------------------------------------------- 156 190,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 949 190,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 790 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 109 kvm Primærarealene består av: Bad, entré, stue, kjøkken og 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 603 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med gressplen, busker og beplantning. Asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeapparater etc.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.