Kantorveien 8, 1410 KOLBOTN

Solgt

Kolbotn Sentrum - Nyoppført 3-roms leilighet i Kantorbekken Terrasse - Solrikt

Prisantydning
5 590 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
75 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesutgifter

Totalpris

kr 5 590 000,-

kr 3 038,-

kr 5 646 545,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

326

73

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2022

75 m2

75 m2

2

Eiet

8 616 m2

C

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til rett ved/i Kolbotn sentrum. Leiligheten ligger derfor sentralt til og det finnes rekke fasiliteter og servicefunksjoner i nabolaget.

I Kolbotn sentrum ligger butikksenteret Kolbotn torg og her og i området rundt finnes et rikt utvalg forretninger; klær, sportsutstyr, Kitch'n, Coop Mega osv. samt kaféer og restauranter.

I Sentrumsbygget på østsiden av jernbanen finnes søndagsåpne tilbud som frukt- og grønthandler med rikt utvalg og fiskebutikk.

I kort avstand fra leiligheten ligger også kulturhuset Kolben med restaurant, kino, bibliotek samt konsertscener og selskapslokaler. Ved Kolben er det et hyggelig torg og adkomst ned til Kolbotnvannet - en flott, grønn lunge som gir ro i sjelen.

I sentrum finnes også Pyramiden, et spesialanlegg for skateboard, rulleskøyter og sykkel.

Nærområdet kan by på et rikt organisasjonsliv, ikke minst med to store idrettslag, Kolbotn IL og Oppegård IL. De tilbyr fotball, håndball, svømming, bryting, volleyball osv.

To golfbaner finnes også i nærområdet (en kort biltur). I nærheten er det også slalåmbakke, tennisanlegg og sykkelklubb.

I tillegg til organisert idrett finnes flere treningssentre, og det er rike muligheter for skigåing i lysløypa, løping på fine stier eller å vandre i flott natur nærmest rett utenfor stuedøren. I tillegg finnes korps for både barn og voksne, det er teatergrupper, kor og en rekke andre tilbud.

For barnefamilier er det viktig at det er kort vei til barnehager, og det er kort vei til skoler, både barne- og ungdomsskole. Videregående skole finnes på Sofiemyr.

I nærområdet til Kantorbekken Terrasse ligger Kolbotnvannet og Kantoråsen - begge deler godt egnet for tur- og friluftsliv. Det er også kort vei til sjøen; Det er seks-syv kilometer strandlinje mot Bunnefjorden, kun en kort kjøretur unna. Her ligger både Ingierstrand og Bekkensten, samt Hvervenbukta, alle med et rikt badeliv om sommeren. Nær Hvervenbukta, ved avkjøringen mot Svartskog, ligger båthavnen til Oppegård Båtforening.

Ytterligere en god grunn til å bosette seg på Kolbotn er beliggenheten. Det tar kun 15-20 minutter til Oslo sentrum enten du velger bil (utenom rushtiden), buss eller tog. Mange som arbeider i Oslo, tar også sykkelen fatt og trimmer seg til jobb. Kort og godt kan Kolbotn tilby en unik kombinasjon av landlighet og en utrolig kort vei til storbylivet og alt det har å by på.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

Christian Ludvig Ringstad Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kantorveien 8, 1410 KOLBOTN

BRA

75 m2

P-rom

75 m2

Innhold

Nyoppført 3-roms leilighet med god planløsning inneholdende entré, stue/ kjøkken i åpen løsning, bad, 2 soverom og sportsbod i kjeller.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en sentral plass i ethvert hjem, Her er det kjøkkeninnredning fra HTH. Det er godt med skapplass og kjøkkenet inneholder integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp samt frittstående kombiskap (kjøl/frys).

Bad
Tiltalende bad med dusj, veggenhengt toalett, servant, speil og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulv og vegger er flislagt, og det er vannbåren varme i gulvet.

Standard

Leiligheten er nyoppført og fremstår smakfull og moderne og holder god standard.

Badet har flislagte gulv og vegger.
Øvrige gulv har hvit pigmentert 1-stavs eikeparkett.
Vegger er malte
Innvendig tak består generelt av sparklet og hvitmalte flater, betongelementer med v-fuge i elementoverganger eller nedforede gipsplater.
Metallplater i badet.

Se for øvrig salgsoppgaven på prosjektets hjemmeside www.kantorbekken.no for fullstendig beskrivelse av standard.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme fra fjernvarme/varmepumpeanlegg i gulv bortsett fra i soverommene.

Parkering

Det er parkeringsanlegg i kjelleretasjen. Det medfølger ikke p-plass i handelen. Vedr. mulighet for parkering – kontakt megler.
Opplegg for El-billading i garasjeanlegget.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

5 590 000,-

Omkostninger

5 590 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

38 475,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 1 539 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

6 700,- Forkjøpsrett benyttet kjøper SOBBL

7 400,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
56 545 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 646 545,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. områdereguleringsbestemmelser for Kolbotn sentrum, vedtatt 27.03.2017. Eiendommene utgjør i sin helhet feltet B2 i planen.

Det skal i felt B2 anlegges turvei SV2 til/ved/langs Kantorbekken. Denne skal være tilgjengelig for allmenn ferdsel. Nord i felt B2 skal det anlegges en trappeforbindelse mellom Kantorbekken og SV1 (Kantorveien).
Kjøper vil måtte undertegne en erklæring for vedtakelse av dette til bruk for tinglysing når det foreligger ferdigattest for prosjektet som en helhet.

Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Arealer

Primærrom: 75 m2, Bruksareal: 75 m2, Bruttoareal: 0 m2

Nyoppført 3-roms leilighet med god planløsning inneholdende entré, stue/ kjøkken i åpen løsning, bad, 2 soverom og sportsbod i kjeller. Kjøkken: Kjøkkenet har en sentral plass i ethvert hjem, Her er det kjøkkeninnredning fra HTH. Det er godt med skapplass og kjøkkenet inneholder integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp samt frittstående kombiskap (kjøl/frys). Bad Tiltalende bad med dusj, veggenhengt toalett, servant, speil og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulv og vegger er flislagt, og det er vannbåren varme i gulvet.

Tomt

Tomten ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken. Tomten har et delvis skrånende terreng, med en bekk som går langs boligen, turvei, lekeplass og diverse beplantninger.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.