Kantorveien 16, 1410 KOLBOTN

Solgt

Kolbotn Sentrum - Salg av kontraktsposisjon - Overtagelse innen 31.3.2022. 4-roms leilighet med garasjeplass

Prisantydning
7 500 000,-
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 500 000,-

kr 7 592 050,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

326

29

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2022

83 m2

3

Eiet

10 028 m2

C

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Kantorbekken Terrasse, se også prosjektets hjemmeside www.kantorbekken.no, ligger flott til i Kolbotn sentrum. Kolbotn ligger sentralt og i umiddelbar nærhet finnes derfor en mengde fasiliteter og servicefunksjoner.

I butikksenteret Kolbotn torg og området rundt finnes et rikt utvalg forretninger; klær, sportsutstyr, Kitch'n, Coop Mega osv. samt kaféer og restauranter.

I sentrumsbygget på østsiden av jernbanen finnes søndagsåpne tilbud som matbutikk, frukt- og grønthandler og fiskebutikk.

Sentralt ligger også kulturhuset Kolben med restaurant, kino, bibliotek samt konsertscener og selskapslokaler. Ved Kolben er det et hyggelig torg og
adkomst ned til Kolbotnvannet - en flott, grønn lunge som gir ro i sjelen.

I sentrum finnes også Pyramiden, et spesialanlegg for skateboard, rulleskøyter og sykkel.

Nærområdet kan by på et rikt organisasjonsliv, ikke minst med to store idrettslag, Kolbotn IL og Oppegård IL.
De tilbyr fotball, håndball, svømming, bryting, volleyball osv.
To golfbaner finnes i kommunen, her er også slalåmbakke, tennisanlegg og sykkelklubb.
I tillegg til organisert idrett finnes flere treningssentre, og det er rike muligheter for skigåing i lysløypa, løping på fine stier eller å vandre i flott natur nærmest rett utenfor stuedøren. I tillegg finnes korps for både barn og voksne, det er teatergrupper, kor og en rekke andre tilbud.

For barnefamilier er det viktig at det er kort vei til barnehager, og det er kort vei til skoler, både barne- og ungdomsskole. Videregående skole finnes på Sofiemyr.

I nærområdet til Kantorbekken Terrasse ligger Kolbotnvannet og Kantoråsen - begge deler godt egnet for tur- og friluftsliv. Det er også kort vei til sjøen; Det er seks-syv kilometer strandlinje mot Bunnefjorden kun en kort kjøretur unna. Her ligger både Ingierstrand og Bekkensten, samt Hvervenbukta, alle med et rikt badeliv om sommeren. Nær Hvervenbukta, ved avkjøringen mot Svartskog, ligger båthavnen til Oppegård Båtforening.

Ytterligere en god grunn til å bosette seg på Kolbotn er beliggenheten. Det tar kun 15-20 minutter til Oslo sentrum enten du velger bil (utenom rushtiden), buss eller tog. Mange som arbeider i Oslo, tar også sykkelen fatt og trimmer seg til jobb. Kort og godt kan Kolbotn tilby en unik kombinasjon av landlighet og en utrolig kort vei til storbylivet og alt det har å by på.

Ankomst

Eiendommen ligger sentralt i Kolbotn sentrum. Adkomst til eiendommen blir enten fra Kantorveien eller Kolbotnveien

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

Christian Ludvig Ringstad Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kantorveien 16, 1410 KOLBOTN

BRA

83 m2

P-rom

0 m2

Innhold

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontraktsposisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom UTBYGGER og opprinnelig kjøper. Kjøper av denne kontraktsposisjon overtar kjøper 1's rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 13.09.2019 samt etterfølgende informasjon gitt opprinnelig kjøper. Kopi av inngått kjøpekontrakt kan sees i vedlegg til salgsoppgaven.

Ny 4-roms leilighet under oppføring i prosjektet Kantorbekken Terrasse.

Leiligheten ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken, som etter mange år i rør skal gjenåpnes og få tilbake sitt vannspeil. Det vil gi hele prosjektet en idyllisk beliggenhet med flotte fellesarealer «i vannkanten».
Leiligheten bygges i skrånende terreng mot vest og sydvest, noe som vil gi alle enhetene meget gode solforhold. Under leiligheten blir det bygget en garasjekjeller. Heis sørger for forbindelsen mellom garasjekjelleren og leiligheten.

Kantorbekken Terrasse vil få stor variasjon i leilighetstype og størrelse. Med sine små, mellomstore og store boliger blir prosjektet dermed et etterlengtet tilskudd til øvrig bebyggelse i Kolbotn sentrum. Med sine gode solforhold, med leiligheter i hovedsak uten gjenboere og uten støy fra sentrum, gjennomgangstrafikk og tog, byr Kantorbekken Terrasse på en unik plassering sentralt på Kolbotn.
Se prospektet for plantegninger for de forskjellige leilighetene.

Sportsbod medfølger.

Standard

I prosjektet samarbeides det med store og anerkjente produktleverandører. Valgte løsninger er nøye planlagt, og tanken er at standarden skal oppleves som så god.

Kjøkken
Kjøkkenet har en sentral plass i ethvert hjem, så også i Kantorbekken Terrasse. Her blir det valgt kjøkkeninnredning av god kvalitet fra anerkjent leverandør. Kjøkkenet vil bli levert med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, komfyr og keramisk platetopp.

Bad
Badet er funksjonelt løst. Det blir installert tilpassede baderomsmøbler og inventar, også det fra anerkjente leverandører. Gulv og vegger blir flislagt, og det legges vannbåren varme i gulvet.

Gulv
Alle rom bortsett fra bad leveres med 12-14 mm hvit pigmentert 1-stavs eikeparkett som standard. Lister tilpasses type parkett i overgang mellom gulv og vegg.

Vegger
Innvendige vegger i leilighet leveres som hvitmalte.

Himling
Innvendig tak består generelt av sparklet og hvitmalt betongelementer med v-fuge i elementoverganger. Unntak er gang som får sparklete og malte nedforete gipsplater og bad som får hvitlakkerte stålplater for å skjule tekniske føringer. Enkelte tekniske inspeksjonsluker i nedforede tak og innkassinger må påregnes. Takhøyde generelt blir ca. 2,5 meter. I rom med nedforet himling blir høyden ca. 2,2 meter. Taket males i hvit farge. Der hvor det er betongtak blir det synlige V-fuger for ca. hver 1,2 meter. Det leveres T-profil himling eller sparklet og malt betong i bod i leilighet.

Innvendige dører
De leveres hvite glatte dører, med vridere i stålutseende og med hvite karmer og
gerikter. Geriktene gjæres og får synlige stiftehoder. Standard eiketerskel.

Det vises forøverig til leveransebeskrivelsen for prosjektet.

Oppvarming

Vannbåren varme fra fjernvarme eller varmepumpeanlegg. Det legges vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken og bad. Det leveres ikke varme i soverom.

Parkering

1 garasjeplass i felles garasjekjeller medfølger leiligheten.

Det planlegges for noen gjesteparkeringsplasser i eller utenfor garasjeanlegget. Det vil bli avsatt plass til felles sykkelparkering innendørs, og noe utendørs i tilknytning til fellesarealer.

Overtakelse

Blir innen 31.03.2022.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

7 500 000,-

Omkostninger

7 500 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

35 875,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 1 435 000)

1,- P - Stiftelsesomkostninger

5 000,- P - Startkapital

1,- P - Tilknytningsavgift

1,- P - Kundeendringer/tilvalg

585,- Tinglysing skjøte

585,- Tinglysing pantedokument

1,- P - Startkapital Velforening

1,- P - Stiftelsesomkostninger Velforening

50 000,- Transportgebyr

--------------------------------------------------------
92 050 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 592 050,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommene er regulert til boligformål i hht. områdereguleringsbestemmelser for Kolbotn sentrum, vedtatt 27.03.2017. Eiendommene utgjør i sin helhet feltet B2 i planen.

Planen åpner for bebyggelse på inntil ca.10.000 kvm totalt BRA.
Maksimal byggehøyde er avsatt på plankartet. Den tillatte maksimale byggehøyde tillates ikke for hele bebyggelsen. Maksimal gesimshøyde skal derfor differensieres, dvs. at etasjehøydene varierer.

Det skal i felt B2 anlegges turvei SV2 til/ved/langs Kantorbekken. Denne skal være tilgjengelig for allmenn ferdsel. Nord i felt B2 skal det anlegges en trappeforbindelse mellom Kantorbekken og SV1 (Kantorveien).

Det foreligger ikke ytterligere innsendte private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommene ut over de områder som omfattes av områdereguleringsplanen. På søndre del av B2 ligger det kommunale vann og avløpsledninger. Det gjøres oppmerksom på at det for felt B1, vest for den nordligste del av eiendommen, også er innsendt planforslag for utbygging.

Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Arealer

Primærrom: 0 m2, Bruksareal: 83 m2, Bruttoareal: 0 m2

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontraktsposisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom UTBYGGER og opprinnelig kjøper. Kjøper av denne kontraktsposisjon overtar kjøper 1's rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 13.09.2019 samt etterfølgende informasjon gitt opprinnelig kjøper. Kopi av inngått kjøpekontrakt kan sees i vedlegg til salgsoppgaven. Ny 4-roms leilighet under oppføring i prosjektet Kantorbekken Terrasse. Leiligheten ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken, som etter mange år i rør skal gjenåpnes og få tilbake sitt vannspeil. Det vil gi hele prosjektet en idyllisk beliggenhet med flotte fellesarealer «i vannkanten». Leiligheten bygges i skrånende terreng mot vest og sydvest, noe som vil gi alle enhetene meget gode solforhold. Under leiligheten blir det bygget en garasjekjeller. Heis sørger for forbindelsen mellom garasjekjelleren og leiligheten. Kantorbekken Terrasse vil få stor variasjon i leilighetstype og størrelse. Med sine små, mellomstore og store boliger blir prosjektet dermed et etterlengtet tilskudd til øvrig bebyggelse i Kolbotn sentrum. Med sine gode solforhold, med leiligheter i hovedsak uten gjenboere og uten støy fra sentrum, gjennomgangstrafikk og tog, byr Kantorbekken Terrasse på en unik plassering sentralt på Kolbotn. Se prospektet for plantegninger for de forskjellige leilighetene. Sportsbod medfølger.

Tomt

Eiendommene til sammen har et areal på 10 028 kvm. Det tas forbehold om at tomteareal kan bli korrigert ifm. endelig oppdeling av eiendommen. Eiendommen vil bli bygget med seks bygninger. Bebyggelsen vil bestå av ca. 110 enheter, leiligheter og evt. rekkehusleiligheter
Under bakkeplan vil det være garasjeanlegg med boder og parkeringsplasser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.