Kantorveien 12 39, 1410 KOLBOTN

Solgt

Kantorbekken Terrasse - Ny 3-roms leilighet - Rolig boområde - Blindvei

Prisantydning
5 890 000,-
Boligtype
Leilighet
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 890 000,-

kr 5 935 125,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

326

39

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

2022

77 m2

2

Eiet

Ingen

Ingen

Beliggenhet

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

Christian Ludvig Ringstad Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kantorveien 12 39, 1410 KOLBOTN

BRA

77 m2

P-rom

0 m2

Innhold

Kantorbekken Terrasse er leiligheter i terrassert bebyggelse i Kantorveien i Kolbotn sentrum.

Prosjektet ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken, som etter mange år i rør skal gjenåpnes og få tilbake sitt vannspeil. Det vil gi hele prosjektet en idyllisk beliggenhet med flotte fellesarealer «i vannkanten».

Leilighetene bygges i skrånende terreng mot vest og sydvest, noe som vil gi alle enhetene meget gode solforhold. Under leilighetene blir det bygget en garasjekjeller. Heis sørger for forbindelsen mellom garasjekjelleren og leilighetene i de ulike etasjene.

Kantorbekken Terrasse vil få stor variasjon i leilighetstype og størrelse. Med sine små, mellomstore og store boliger blir prosjektet dermed et etterlengtet tilskudd til øvrig bebyggelse i Kolbotn sentrum. Med sine gode solforhold, med leiligheter i hovedsak uten gjenboere og uten støy fra sentrum, gjennomgangstrafikk og tog, byr Kantorbekken Terrasse på en unik plassering sentralt på Kolbotn.

Se prospektet for plantegninger for de forskjellige leilighetene.

Sportsboder medfølger til alle leiligheter og er planlagt å ligge i U. etg samt bakkant av 1. etg og 2. etg.

Selger forbeholder seg retten til å foreta fordelingen av bod- og parkeringsplasser

Standard

I prosjektet samarbeides det med store og anerkjente produktleverandører. Valgte løsninger er nøye planlagt, og tanken er at standarden skal oppleves som så god at det i utgangspunktet ikke er nødvendig med oppgraderinger og endringer. For dem som likevel ønsker det, tilbys fleksible tilvalgsløsninger.

Kjøkken
Kjøkkenet har en sentral plass i ethvert hjem, så også i Kantorbekken Terrasse. Her blir det valgt kjøkkeninnredning av god kvalitet fra anerkjent leverandør. Kjøkkenet vil bli levert med hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, komfyr og keramisk platetopp.

Bad
Badene er funksjonelt løst. Det blir installert tilpassede baderomsmøbler og inventar, også det fra anerkjente leverandører. Gulv og vegger blir flislagt, og det legges varme i gulvet.

Gulv
Alle rom bortsett fra bad leveres med 12-14 mm hvit pigmentert 1-stavs eikeparkett som standard. Lister tilpasses type parkett i overgang mellom gulv og vegg.

Vegger
Innvendige vegger i leilighet leveres som hvitmalte.

Himling
Innvendig tak består generelt av sparklet og hvitmalt betongelementer med v fuge i elementoverganger. Unntak er gang som får sparklete og malte nedforete gipsplater og bad som får hvitlakkerte stålplater for å skjule tekniske føringer. Enkelte tekniske inspeksjonsluker i nedforede tak og innkassinger må påregnes. Takhøyde generelt blir ca. 2,5 meter. I rom med nedforet himling blir høyden ca. 2,2 meter. Taket males i hvit farge. Der hvor det er betongtak blir det synlige V-fuger for ca. hver 1,2 meter. Det leveres T-profil himling eller sparklet og malt betong i bod i leilighet.

Innvendige dører
De leveres hvite glatte dører, med vridere i stålutseende og med hvite karmer og gerikter. Geriktene gjæres og får synlige stiftehoder. Standard eiketerskel.

Parkering

Parkering i kjeller. P-huset er bygget som et lukket p-hus med asfalt eller betong dekke. Vegger og tak i malt/støvbundet betong. Laveste frie kjørehøyde i p-hus er ca. 2,10 meter. Det er direkte forbindelse fra parkering til leilighetene i alle etasjer. Eventuelt usolgte parkeringsplasser eies av selger og kan bli leiet ut til eksterne leietakere. Egen innkjøring til p-hus fra privat/offentlig vei. Det planlegges for noen gjesteparkeringsplasser i eller utenfor garasjeanlegget. Det vil bli avsatt plass til felles sykkelparkering innendørs, og noe utendørs i tilknytning til fellesarealer.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

5 890 000,-

Omkostninger

5 890 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

38 950,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 1 558 000)

1,- P - Stiftelsesomkostninger

5 000,- P - Startkapital

1,- P - Tilknytningsavgift

1,- P - Kundeendringer/tilvalg

585,- Tinglysing skjøte

585,- Tinglysing pantedokument

1,- P - Startkapital Velforening

1,- P - Stiftelsesomkostninger Velforening

--------------------------------------------------------
45 125 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 935 125,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 0 m2, Bruksareal: 77 m2, Bruttoareal: m2

Kantorbekken Terrasse er leiligheter i terrassert bebyggelse i Kantorveien i Kolbotn sentrum. Prosjektet ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken, som etter mange år i rør skal gjenåpnes og få tilbake sitt vannspeil. Det vil gi hele prosjektet en idyllisk beliggenhet med flotte fellesarealer «i vannkanten». Leilighetene bygges i skrånende terreng mot vest og sydvest, noe som vil gi alle enhetene meget gode solforhold. Under leilighetene blir det bygget en garasjekjeller. Heis sørger for forbindelsen mellom garasjekjelleren og leilighetene i de ulike etasjene. Kantorbekken Terrasse vil få stor variasjon i leilighetstype og størrelse. Med sine små, mellomstore og store boliger blir prosjektet dermed et etterlengtet tilskudd til øvrig bebyggelse i Kolbotn sentrum. Med sine gode solforhold, med leiligheter i hovedsak uten gjenboere og uten støy fra sentrum, gjennomgangstrafikk og tog, byr Kantorbekken Terrasse på en unik plassering sentralt på Kolbotn. Se prospektet for plantegninger for de forskjellige leilighetene. Sportsboder medfølger til alle leiligheter og er planlagt å ligge i U. etg samt bakkant av 1. etg og 2. etg. Selger forbeholder seg retten til å foreta fordelingen av bod- og parkeringsplasser

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.