Jordbærsletta 5, 1410 Kolbotn

Solgt

Kolbotn - 2-roms toppleilighet - Vestvendt balkong - Carport - Gangavstand til Kolbotn sentrum

Prisantydning
2 850 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
39 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 850 000,-

kr 2 932 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

247

584

27

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2004

39 m2

45 m2

39 m2

1

Eiet tomt

2 060 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Tiltalende 2-roms selveier leilighet beliggende i rolig boområde med kort vei til Kolbotn sentrum. Eiendommen ligger nær Kolbotnvannet og marka med turmuligheter. Gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage og Kolbotn sentrum. I Kolbotn Sentrum finner man kultursenteret "Kolben" bestående av kino, konsertlokale, bibliotek, cafe, restaurant m.m. og Kolbotn Torg som er et kjøpesenter med bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som stod ferdig høsten 2008. Offentlig kommunikasjon med buss fra boligområdet eller tog fra Kolbotn sentrum. Det er 7 minutters gange til toget - 800 m. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Beliggende nært til slalåmbakke og tennisbaner, samt friluftsområder ved Gjersjøen med bl.a. bademuligheter. Det er en rekke aktiviteter i lokalområdet gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m. samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 10 min. kjøring til strand og sjø.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Ruben Michael Steen-Olsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Jordbærsletta 5,
1410 Kolbotn

BRA

39 m2

P-rom

39 m2

BTA

45 m2

Innhold

2-roms leilighet beliggende på Jordbærsletta nær Kolbotn sentrum. Boligen inneholder: Entre, bad, stue/kjøkken, soverom og bod. Utvendig bod i bakkant av felles carport på ca. 5 kvm. P-plass i felles carportrekke. Kjøkkeninnredning type Sigdal med glatte fronter, laminat benkeplate, rustfri servant, ventilator, nisje for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, fliser over benkeskap Flislagt bad med gulvvarme, dusj med vegger, toalett, servant i skap, speil og opplegg for vaskemaskin. - Vestvendt balkong med adkomst fra stuedel på ca. 5 kvm. - Skapløsning i entre og soverom. - Solavskjerming med markise fra 2018. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Leiligheten er sprinklet. - Telenor er leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Tiltalende 2-roms leilighet med en tidstypisk planløsning og god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: Ingen bygningsdeler er registrert med tilstandsgrad 3 (TG3). Innvendige vegger: Fliser i bad, malte overflater i øvrige rom. Vegger er sparklet og malt i 2017. Innvendige gulv: Fliser i bad, laminat i øvrige rom. Innvendig himling: Takess i himling. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører og karmer. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Det medfølger en plass i felles carportrekke. Gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 27.01.2021
Markedsverdi : 2 850 000,-
Låneverdi: 2 450 000,-

Prisantydning

2 850 000,- / Fellesutgifter: 2 238,-

Kr 2 238,- per mnd. Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold.

Totale kostnader

2 932 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) -------------------------------------------------------- 82 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 932 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 850 000,-

Ligningsverdi

kr 643 180,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

3. Etasje: Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 45 kvm Primærarealene består av: Entre, bad, stue/kjøkken og soverom. Utvendig bod i bakkant av carport på ca. 5 kvm. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 060 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.