Jordbærsletta 28, 1410 Kolbotn

Solgt

KOLBOTN - Sentrumsnær og romslig 2-roms leilighet - Garasjeplass med elbillader

Prisantydning
3 500 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
70 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 500 000,-

kr 3 610 642,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

247

583

13

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2003

70 m2

76 m2

70 m2

1

Fellestomt

6 466 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Tiltalende 2-roms selveier leilighet beliggende i rolig boområde med kort vei til Kolbotn sentrum. Eiendommen ligger nær Kolbotnvannet og marka med turmuligheter. Gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage og Kolbotn sentrum. I Kolbotn Sentrum finner man kultursenteret "Kolben" bestående av kino, konsertlokale, bibliotek, cafe, restaurant m.m. og Kolbotn Torg som er et kjøpesenter med bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som stod ferdig høsten 2008. Offentlig kommunikasjon med buss fra boligområdet eller tog fra Kolbotn sentrum. Det er 7 minutters gange til toget - 800 m. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Beliggende nært til slalåmbakke og tennisbaner, samt friluftsområder ved Gjersjøen med bl.a. bademuligheter. Det er en rekke aktiviteter i lokalområdet gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m. samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 10 min. kjøring til strand og sjø.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Jordbærsletta 28,
1410 Kolbotn

BRA

70 m2

P-rom

70 m2

BTA

76 m2

Innhold

2-roms leilighet beliggende på Jordbærsletta nær Kolbotn sentrum. Boligen inneholder: Entré/kontor, bad, stue, kjøkken og soverom. Bod tvers over gangen på 4 kvm. medfølger. Hyller i boden medfølger. Det er felles redskapsbod og sykkelparkering i garasjen. Kjøkken med profilerte fronter, laminat benkeplate, servant, ventilator, integrert komfyr og platetopp, nisje for kjøleskap og oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i skap. Ny servant, benkeplate og blandebatteri i 2018. Ny platetopp i 2020. Flislagt bad med varmekabler, dusjkabinett, toalett, 2 stk. servanter på skap, speil, opplegg for vaskemaskin. Sluk under dusjkabinett. - Terrasse med adkomst fra stue på ca. 23 kvm. Sittegruppen ble bygget i 2019. - Integrert lys i lounge på terrassen samt vegghengt terrassevarmer medfølger. - Kontor med pult som kan gjøres om til seng ved behov for overnatting. - Skapløsning i soverom. - Hele leiligheten er malt/tapetsert i 2018. - Baderommet fikk en oppgradering i 2018 - Betydelig oppgradering av det elektriske i leiligheten i 2018. - Skyvedørsgarderobe på soverommet og USB stikk rett i veggen. - Dørcalling med åpner. - Kabel-TV og internett fra Telenor. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Tiltalende 2-roms leilighet med en tidstypisk planløsning og god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: Ingen bygningsdeler er registrert med tilstandsgrad 3 (TG3). Innvendige gulv: Fliser i bad, parkett i øvrige rom. Parkettgulv slipt og lakkert i 2018. Innvendige vegger: Tapetserte og malte overflater. Innvendig himling: Malte flater i alle rom. Innvendige dører: Hvite profilerte innvendige dører og karmer. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg merket "30". Det er lader for EL-bil. Oppheng for dekk med lås på bakvegg. Gjesteparkering. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL (22 98 38 00)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 29.09.2020
Markedsverdi : 3 500 000,-
Låneverdi: 3 000 000,-

Prisantydning

3 500 000,- / Fellesutgifter: 2 781,-

Kr 2 781,- per mnd. Herav: Felleskostnader: 2 387,- KabelTV/Internett: 394,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement/bredbånd, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold. Det er i hht. forretningsfører ingen vedtatte/foreslåtte arbeider/tiltak som vil medføre økte fellesutgifter ut over normal prisstigning.

Totale kostnader

3 610 642,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning) 2 972,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 502 972,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 300,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 107 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 610 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 500 000,-

Ligningsverdi

kr 1 000 417,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2003. Boligen er bygget på såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Yttervegger i bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig kledd med trepanel/spekket tegl. Etasjeskillere av prefabrikkerte betongelementer. Flatt tak antatt tekket med papp. Trapper er prefabrikkert i betong med banebelegg. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Brann (b30) og lydklassifisert (db 35) entredør. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Mekanisk avtrekk. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

1. underetasje: Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 76 kvm Primærarealene består av: Entré/kontor, bad, stue, kjøkken og soverom. Bod tvers over gangen på 4 kvm. medfølger. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 466 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Dels naturtomt, dels opparbeidede fellesarealer med gressplen, beplantning, benker og lekeplasser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.