Jan Baalsruds plass 3, 1410 Kolbotn

Solgt

KOLBOTN SENTRUM - 2-roms andelsleilighet med meget sentral beliggenhet - Kort vei til alt

Prisantydning
1 700 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
44 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 700 000,-

kr 3 035 148,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

251

5

9

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

2008

44 m2

49 m2

44 m2

1

Fellestomt

7 618 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

2-roms andelsleilighet beliggende på Kolbotn Torg, sentralt midt i Kolbotn sentrum. Umiddelbar nærhet til kultursenteret "Kolben" bestående av kino, konsertlokale, bibliotek, cafe, restaurant m.m. og Kolbotn Torg som er et kjøpesenter med bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som stod ferdig høsten 2008. Nærhet til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Det er en rekke aktiviteter i lokalområdet gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m. samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 10 min. kjøring til strand og sjø. Kolbotn togstasjon i umiddelbar nærhet, som gjør det enkelt å komme til og fra med tog. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Det er også bussforbindelse til Oslo rett ved.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Jan Baalsruds plass 3,
1410 Kolbotn

BRA

44 m2

P-rom

44 m2

BTA

49 m2

Innhold

2-roms leilighet beliggende midt i Kolbotn sentrum med vestvendt balkong med gode solforhold. Boligen inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og bod i kjeller, Kjøkkeninnredning type Sigdal med hvite glatte fronter, laminat benkeplate, rustfri servant, ventilator, integrert komfyr og platetopp, nisje for kjøleskap og oppvaskmaskin, fliser over benkeskap. Flislagt bad med varmekabler, dusj med dusjvegger, toalett, servant i skap, speilskap, høyskap og opplegg for vaskemaskin. - Sydvendt balkong med adkomst fra stuedel på ca. 4 kvm. - Innfelt lys i bad. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Dørcalling med åpner. - TV- og bredbånd levert av Telenor. - Skapløsning i entré. - Røykvarsler tilkoblet felles sentral. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Leiligheten har en tidstypisk planløsning og holder god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget. Ingen bygningselementer er registrert med tilstandsgrad 3 (TG3). Innvendige gulv: Fliser i bad, 3-stavs eikeparkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Malte overflater. Innvendig himling: Malt Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører og karmer. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser. Finnes flere muligheter for leie av parkeringsplass i Kolbotn sentrum.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL (22 98 38 00)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 28.09.2020
Markedsverdi : 1 700 000,-
Låneverdi: 1 450 000,-

Prisantydning

1 700 000,- / Fellesutgifter: 6 474,-

Kr 6 474,- per mnd. Herav: Felleskostnader: 3 543,- Renter IN: 334,- Renter IN: 1 514,- Avdrag IN lån nr. 1: 1 073,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld.

Totale kostnader

3 035 148,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 700 000,- (Prisantydning) 1 327 288,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 027 288,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 035 148,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 700 000,-

Ligningsverdi

kr 716 584,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2008. Boligen er bygget på såle på ukjent grunn for takstmannen. Vegger mot grunn er støpt grunnmur. Yttervegger i bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater, og utvendig med teglsteinsforblending og fasadeplater. Frittbærende dekker er prefabrikkerte betongelementer. Saltak i trekonstruksjon tekket med korrugerte plater i metall. Trapper i prefabrikkert betong med banebelegg. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret. Brann (B30) og lydklassifisert (db 40) entredør. Terrassedør med isolerglass, karm og ramme i tre. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

3. etasje: Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Bod i blokkens kjeller som medfølger leiligheten. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 618 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.