Jan Baalsruds plass 2, 1410 Kolbotn

Solgt

KOLBOTN SENTRUM - 4-roms endeleilighet - IN-ordning - Gjennomgående lys - Solrik Terrasse - Garasjeplass

Prisantydning
3 150 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
72 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 150 000,-

kr 4 980 798,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

251

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

2008

75 m2

82 m2

72 m2

3

Eiet tomt

7 642 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

4-roms andelsleilighet beliggende på Kolbotn Torg, sentralt midt i Kolbotn sentrum. Umiddelbar nærhet til kultursenteret "Kolben" bestående av kino, konsertlokale, bibliotek, cafe, restaurant m.m og Kolbotn Torg som er et kjøpesenter med bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som stod ferdig høsten 2008. Nærhet til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Det er en rekke aktiviteter i lokalområdet gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 10 min. kjøring til strand og sjø. Kolbotn togstasjon i umiddelbar nærhet, som gjør det enkelt å komme til og fra med tog. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Det er også bussforbindelse til Oslo rett ved.

Adkomst

Adkomst fra Kolbotnveien til Jan Baalsruds plass via gårdsrom og felles oppgang til leiligheten.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Jan Baalsruds plass 2,
1410 Kolbotn

BRA

75 m2

P-rom

72 m2

BTA

82 m2

Innhold

Tiltalende 4-roms andelsleilighet beliggende meget sentralt i Kolbotn sentrum. Boligen består av: 3. Etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom. - Bruksrett til 1 garasjeplass i Kolbotn Torg parkeringsanlegg følger boligen. - Romslig hellelagt terrasse med adkomst fra stue på ca. 10 kvm. Terrassen befinner seg på avlukket område i 3. etasje. - Gode solforhold. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Dørtelefon med monitor. - Motorisert døråpner på inngangsdør. - Kjellerbod. Kjøkken: Kjøkkeninnredning av type Sigdal med hvite glatte fronter, heltre benkeplate, rustfri servant, ventilator, nisje for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, fliser over benkeskap. Bad: Flislagt bad med varmekabler. Badet inneholder veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Leiligheten har en tidstypisk planløsning og god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3. Innvendige gulv: Fliser i bad. Parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad. Malte overflater i øvrige rom. Himling: Malte overflater i alle rom. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme/ radiatorer. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Bruksrett til 1 garasjeplass følger boligen. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Usbl avd. Follo-Østfold (63 00 10 00)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 24.08.2020
Markedsverdi : 3 350 000,-
Låneverdi: 2 850 000,-

Prisantydning

3 150 000,- / Fellesutgifter: 9 682,-

Kr 9 682,- pr. md. Herav: Felleskostnader drift: 5 526,- Renter(Lån1): 473,- Renter(Lån2): 2 079,- Avdrag: 1 474,- Garasje: 130,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, fjernvarme og varmtvann(Lavt øvrig oppvarmingsbehov), kabelTV-abonnement/ internett, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld. Ved nedbetaling av andel fellesgjeld( Bruk av IN-ordningen) så vil månedlige renter og avdrag reduseres i takt med betalingen.

Totale kostnader

4 980 798,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 150 000,- (Prisantydning) 1 822 938,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 972 938,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 980 798,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 150 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Såle på ukjent grunn for takstmann. Støpt dekke. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong/ stål innfelt med bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig kledd med trepanel/ spekket tegl. Saltak i trekonstruksjon tekket med plater i metall. Innvendige vegger i mur/ bindingsverk kledd med plater. Saltak i trekonstruksjon med korrugerte plater i metall. Takstmannen har ikke inspisert yttertaket. Trapper i prefabrikkert betong med banebelegg. Adkomst via svalgang. Etasjeskillere av prefabrikkerte betongelementer. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Entrédør som er brann og lydklassifisert. Se forøvrig informasjon i vedlagte takst.

Arealer

Primærrom: 72 kvm Bruksareal: 75 kvm Bruttoareal: 82 kvm Primærarealene består av: Entré, stue/ kjøkken og 3 soverom. Sekundærarealene: Bod i leilighet. Kjellerbod. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 642 kvm, Eierform: Eiet tomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.