Myrastubben 4, 1545 HVITSTEN

Solgt

HVITSTEN - Landlig idyll med kort vei til sjøen. Solrikt m/ svømmebasseng. Innholdsrik bolig m/ verksted/garasje.

Prisantydning
6 490 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
202 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 6 490 000,-

kr 34 929,-

kr 6 667 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

56

207

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Festet

1978

301 m2

202 m2

4

Festet

2 663 m2

F

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i naturskjønne omgivelser med kort vei til Hvitsten sentrum og Ramme Gård, sykkelavstand til Johan Herman Wessels fødested. Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Hvitsten med sine trange gater og hvitmalte hus ligger idyllisk til ved Oslofjorden. I pendleravstand til Oslo, omtrent midt mellom Drøbak og Son. I dag er det ca. 600 sommerhus i Hvitsten, i tillegg til ca. 100 helårsboliger. Tettstedet har to populære badestrender, Hvitsten strand og Emmerstadbukta. Hvisten er kjent for sine smale gater, ferieidyll og badeliv. Svaberg og strender er tilgjengeliggjort via fine kyststier som også strekker seg mot Drøbak. Et idyllisk og landlig småsted med lang kyststripe, trange gater med sørlandspreg samt yrende sommerliv. Stedet har alltid tiltrukket seg kunstnere som har søkt inspirasjon og hvile fra storbyens larm. Edvard Munch, Theodor Kittelsen, Sigrid Undset og Wergeland er kjente kunstnere som alle har bodd i Hvitsten.

I Sentrum av Hvitsten finner du bl.a en langgrunn sandstrand og en stor gressplen hvor det yrer av liv på sommerstid. Foran den gamle ærverdige skolen ved kirken (som i dag huser noe av Fred.Olsens administrasjon), ligger en park. I denne parken er det satt opp en samling av gallionsfigurer som har vært utsmykking på Fred.Olsen sine skip. Parken benyttes både til rekreasjon og er også brukt til å arrangere konserter om sommeren.

Sommeren i Hvitsten er ordentlig sommeridyll. Her er det sjøboder fra 1700-tallet, en lite kirke, koselig gatemiljø og småhusbebyggelse. Ta en kort tur gjennom skogen til Ramme Gård. Ramme Gård med bla. nytt fjordhotell og museum. For barnefamilier er dette også et veldig hyggelig sted å tilbringe en dag sammen med alle dyrene som bor på Ramme. Se også www.ramme.no for mer informasjon.

For deg som er interessert i friluftsliv, er dette et perfekt sted på sommeren. Du kan løpe fine turer i skogen her, gå langs kyststien, leie kajak hos seilforeningen, fiske fra brygga, eller sykle langs fine landeveier i området. Ellers ligger Hvitsten en kort kjøretur fra de populære sommerstedene Son og Drøbak, hvis man vi ut og spise, få tak i fersk sjømat eller ferske bakervarer.

Det er ca. 10 km til Son sentrum og ca. 7 km til Vestby sentrum, hvor det finnes togstasjon, butikker, vinmonopol, banker, apotek, postkontor, kaféer mm., samt Vestby storsenter med et rikt utvalg av forretninger. Det er 13 km til Drøbak og ca 45 km til Oslo.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Myrastubben 4, 1545 HVITSTEN

BRA

301 m2

P-rom

202 m2

Innhold

1. etasje: Entre, kjøkken , stue, spisestue , bad/vaskerom, soverom og bod.

2. etasje: Stue, bad og 3 soverom. Fra stuen er det utgang til balkong. Det er også balkong med utgang fra det ene soverommet.

Underetasje med stor garasje, bod og kryperom.

Standard

Boligen har en normal standard for byggeår. Boligen fungerer godt med dagens innredninger og installasjoner, men på bakgrunn av alder bør det påregnes oppgradering av blant annet overflater, innredning, vinduer og vvs-anlegg.

Gulv med laminat og skifer.
Vegger med trepanel, slettmalte og tapetserte overflater.
Himlinger med trepanel og himlingsplater.

Overflater generelt fra utvidelse i -78/-91, enkelte nye overflater fra 2008.

Eier opplyser det i ca. 2009 ble lagt nye laminatgulv, bad i 1. etasje med oppgraderte vegger, samt ny membran på takterrasse over garasje i 2007.

Kjøkkenet har skapinnredning med profilerte fronter i heltre eik. Laminat benkeplate med hardved forkantlist. Fliser på vegg over benk. Oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/fryseskap med vanndispenser tilknyttet vanntilførsel. Det er montert waterguard.

Bad i 2. etasje med flislagte overflater. Badet inneholder dusjnisje, hjørnebadekar, veggmontert klosett og servantskap. Ingen membran tilknyttet sluk.

Flislagt bas/wc/vaskerom i 1. etasje. Badet inneholder dusjkabinett, vegghengt wc, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Vegger opplyses av eier oppgradert i ca. 2010 med ny membran og fliser.

Det er gjennomført branntilsyn og el-tilsyn i 2021, uten pålegg.

Oppvarming

Eiendommen oppvarmes med ved og strøm.

Parkering

Stor garasje/verksted integrert i boligens underetasje, romhøyde i garasje 3,9 m. Stor kjøreport 4 x 3,4 meter. Stor gårdsplass med god plass til flere biler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

6 490 000,-

Omkostninger

6 490 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

162 250,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 6 490 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
177 720 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 667 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 277 227,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Ligger i område for frittliggende småhusbebyggelse og høyspenningsanlegg. Eiendommen ligger innenfor bopliktsområdet. Kopi av kart og bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Plan- og miljøutvalget har vedtatt et midlertidig forbud mot enkelte tiltak innenfor reguleringsplanene Hvitsten og Strandåsen i påvente av ny områdereguleringsplan. Vedtaket ble fattet den 28.02.2022 i sak 5/22.
Det er vedtatt forbud mot disse tiltakene:
Fradeling av tomter.
Opprettelse av nye boenheter.
Bruksendring av fritidsbolig til bolig i områder regulert til bolig.
Alle andre tiltak omfattes ikke av forbudet, og kan søkes om til kommunen etter gjeldende regelverk.

Arealer

Primærrom: 202 m2, Bruksareal: 301 m2, Bruttoareal: 0 m2

1. etasje: Entre, kjøkken , stue, spisestue , bad/vaskerom, soverom og bod. 2. etasje: Stue, bad og 3 soverom. Fra stuen er det utgang til balkong. Det er også balkong med utgang fra det ene soverommet. Underetasje med stor garasje, bod og kryperom.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Festeavgift: 5502

Tomt

Stor tomt, vestvendt orientert med noe sjøutsikt over Oslofjorden.
Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning, uteplasser, basseng, adkomst og gårdsplass med belegningsstein. Resterende del av tomten er naturtomt.

Festet tomt. Festeavtale fra 1963 med utløp i 2062. Siste regulering av festeavgiften var i 2019, neste regulering er 2029. Kopi av festekontrakt og informasjonsbrev fra grunneier er vedlagt i salgsoppgaven.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.