Hærneskroken 6, 1545 Hvitsten

Solgt

IDYLLISKE HVITSTEN - Nyoppført enebolig. Fin og praktisk planløsning.

Prisantydning
4 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
127 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 850 000,-

kr 4 904 920,-

Matrikkelinfo

Gårdsnr

Bruksnr

56

548

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2019

129 m2

127 m2

2

Eiet tomt

979 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Hærneskroken 6 er nå ferdigstilt og står straks klar for overtagelse. Velkommen til visning etter avtale med megler. Eneboligen i Hærneskroken 6 føres opp på en 979 kvm stor, eiet tomt. Eiendommen har god beliggenhet i et veletablert område i Hvitsten. De ligger ca. 1 km syd for Hvitsten torg. Området består av både helårsboliger og fritidsboliger. Hvitsten er et populært ferie- og bosted med flere fine badestrender, kjent for sine små trehus som er bundet sammen av trange, idylliske småveier. Det finnes flotte parkanlegg og mange idylliske turstier både langs vannet og innover i skogen. De to største badestrendene i nærområdet er Hvitsten strand og Emmerstadbukta som begge er godt besøkt i sommerhalvåret. Det er også kort vei til Ramme Gaard med sitt parkanlegg og populære kulturarrangementer. Hele Ramme Gaard er for tiden under bygging og når alt står ferdig vil stedet kunne tilby blant annet et flott museum/galleri, arrangement samt overnattingsmuligheter, les mer på www.rammegard.no. Fra Hvitsten er det ca. 10 km kjøring til Son sentrum, et hyggelig tettsted med sine trange gater, sjarmerende skipperhus og sørlandsidyll. Her har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, museum, post, apotek, tannlege, flere gode restauranter og kaféer, i tillegg til flott golfanlegg og stor småbåthavn. Fra eiendommen er det ca. 5 km kjøring til Vestby med storsenter som har et rikt og variert utvalg av butikker, spisesteder og fasiliteter. Vestby er også kjent for Oslo Fashion Outlet - "Norges største merkevareby". Fra Oslo er det ca. 45 minutters kjøretur til eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen fra offentlig vei via privat stikkvei.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Hærneskroken 6,
1545 Hvitsten

BRA

129 m2

P-rom

127 m2

Innhold

Pen enebolig type Edvard fra Älvsbyhus i klassisk design. 1. etg: Hall. Romslig stue med mulighet for å dele av til ekstra soverom. Kjøkken med spiseplass. To soverom hvorav ett av rommene har eget garderoberom. Bad. Gjeste-wc. Inngang til vaskerom via kjøkken eller hage. Loft: Loftet overleveres uinnredet. Etasjeskiller mellom 1.etg og loft er isolert, øvrig del av loft leveres uisolert. Gulv loft leveres ferdig montert med 22 mm gulvspon, øvrige flater er bindingsverk. Trapp til loft er ferdig montert; brunbeisede trinn, hvite vanger, rekkverk med stålspiler/hvit håndrekke på en side. Leveres med isolert hengslet luke over trappstikk. Luken er en midlertidig løsning og fjernes underveis ved innredning av loft. Det er klargjort tilkobling for vann og kloakk. Boligen blir levert med innredet 1. etg., innredning av 2. etg. gjøres, hvis ønskelig av kjøper, etter overtagelse. Kjøper kan settes i direkte kontakt med entreprenør for avtale om tidsestimat, innredning og pris. Det kan være mulighet for flere soverom, loftstue og bad.

Standard

Enebolig i klassisk stil med sprosser. Ark i 2. etg. sørger for lysinnslipp og god romfølelse. Boligen leveres med husmorvinduer i 1. etg. samt helglasset terrassedør. Kjøkkenløsning med mye skapplass bak hvite speilprofilerte fronter. Skuffer i underskap. Uttrekkbar innredning i hjørneskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer; stekeovn, microovn samt induksjon platetopp. Frittstående kjøleskap og fryseskap fra Electrolux inngår i leveransen. Underskapbelysning over stålvask, lys over komfyr fra ventilator. Dimmbare LED downlights i himling. Kjøkken/spisestue 35,2 kvm og stue 30,4 kvm. God plass for hyggelig spisebordsgruppe. Det er mulighet for å dele av stuen til et ekstra soverom, dette må evnt. gjøres av kjøper selv, etter overtagelse. Fra stuen er det utgang via terrassedør til evnt. fremtidig terrasse (dette må ny eier etablere selv hvis ønskelig). Tapetserte vegger og parkett på gulv, se eget fargeskjema vedlagt i salgsoppgaven. Bad leveres med våtromsbelegg og våtromspanel. Inneholder dusjhjørne, frittstående toalett, servant, blandebatteri og el. uttak. Underskap 900 bredde. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Håndkletørker med vannbåren varme. Foldbare dusjvegger i dusjhjørne. Fra kjøkkenet er det videre inngang til vaskerommet som leveres med skyllekar i stål nedfelt i benkeplate med underskap, benkeplate over plass som er klargjort for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Overskap over benk for ekstra lagring. Sluk i gulv. Høyskap for lagring av støvsuger og andre vaskeromssaker. Varmepumpe/varmtvannsbereder/ventilasjon i ett. Rommet leveres med våtromstapet på tre vegger og våtromspanel på vegg bak vaskeromsinnredning samt våtromsbelegg på gulv. Hvite slette garderobefronter på soverom. Se vedlagte leveransebeskrivelse, fargeoversikt og romskjema.

Oppvarming

Hovedoppvarming er vannbåren varme til panelradiatorer, varmekilden er fraluftspumpe Nibe 750 (luft til vann) og strøm. Varmtvannsbereder (180 L.) er inkludert og har oppvarming fra varmepumpe/strøm. Boligen leveres etter dagens strenge krav til isolasjon og tetthet med balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner. De strenge kravene kan gjøre at energibehovet til oppvarming blir gunstig lav i forhold til husets størrelse.

Parkering

Parkering på egen tomt. Garasje medfølger ikke i leveransen. Det er lagt opp trekkerør for evnt. fremtidig garasje samt for tilkobling av ladestasjon for elbil.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Eiendommen overleveres etter avtale med kjøper. Evnt. innredning av loftsetasje gjøres etter boligen er overlevert.

Prisantydning

4 850 000,-

Totale kostnader

4 904 920,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 53 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 150 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 54 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 904 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er ikke fastsatt p.t. Ligningsverdien for boligen vil være avhengig av om den er primær- eller sekundærbolig.

Prisantydning

kr 4 850 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse samt fritidseiendommer. Det bygges 3 eneboliger av type 1½ etasje Edvard i dette prosjektet.

Arealer

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 129 kvm. Ved innredning av loftsetasje vil boligen få en total bruksareal på 200 kvm. Alle rom inngår i primærrom utenom garderoberom. Areal pr. etasje: Hovedetasje: 129 kvm BRA. Loftsetasje (tilvalg): 71 kvm BRA. Annet: Sportsbod og utomhusarealer.

Tomt

Hærneskroken 6 har 979 kvm eiet tomt. Tomten leveres grovplanert med stedlige masser. Avkjørsel og parkeringsplass opparbeides med overbygning av knuste steinmasser og grusdekke. Finplanering, vekstjordlag, tilsåing, forstøtningsmurer og lignende inngår ikke i leveransen. Tomtene er oppmålt i terrenget, mindre avvik kan forekomme. Det er ikke anledning til å kreve endring av pris dersom endelig areal fraviker fra det som er oppgitt. Matrikkelbrevet for tomten ligger vedlagt i salgsoppgaven med det beregnede arealet. Grovplanering i tomtens grenseskille mot ikke opparbeidede naboeiendommer kan, i visse tilfeller, måtte vente til nabotomt er ferdigbygget på den aktuelle tomten. Dette forholdet gir ikke rett til reklamasjon eller tilbakeholdelse av penger. Kommunen har regulert fremtidig vei langs med tomtegrensen til Hærneskroken 4. Eier av Bulldoserveien 3 har midlertidig bruksrett av eksisterende vei over Hærneskroken 4 frem til ny veitrase er opparbeidet. Se vedlagte reguleringskart eller konferer megler ved spørsmål vedrørende dette.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.