Hærneskroken, Hvitsten, 1545 Hvitsten

Solgt

3 nye eneboliger, kun 1 igjen! Fin og praktisk planløsning.

Boligtype
Enebolig
Primærrom
127 m2

Detaljer

Pris

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

56

548

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Enebolig

Selveier

2019

129 m2

127 m2

Eiet tomt

Bolig Soverom Etg. P-rom BRA Totalpris
H0201 2 - 127 m2 129 m2 4 850 000,-

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning avlyst pga. sykdom, ta kontakt med megler for å avtale visning. Den siste boligen som er til salgs i dette prosjektet er Hærneskroken 6. Her er det mulighet for visning etter avtale. Kontakt megler for mer info. Eiendommene har god beliggenhet i et veletablert område i Hvitsten. Den siste boligen som er til salgs har en eiertomt på 979 kvm. Tomtene ligger ca. 1 km syd for Hvitsten torg. Området består av både helårsboliger og fritidsboliger. Hvitsten er et populært ferie- og bosted med flere fine badestrender, kjent for sine små trehus som er bundet sammen av trange, idylliske småveier. Det finnes flotte parkanlegg og mange idylliske turstier både langs vannet og innover i skogen. De to største badestrendene i nærområdet er Hvitsten strand og Emmerstadbukta som begge er godt besøkt i sommerhalvåret. Det er også kort vei til Ramme Gaard med sitt parkanlegg og populære kulturarrangementer. Hele Ramme Gaard er for tiden under bygging og når alt står ferdig vil stedet kunne tilby blant annet et flott museum/galleri, arrangement samt overnattingsmuligheter, les mer på www.rammegard.no. Fra Hvitsten er det ca. 10 km kjøring til Son sentrum, et hyggelig tettsted med sine trange gater, sjarmerende skipperhus og sørlandsidyll. Her har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, museum, post, apotek, tannlege, flere gode restauranter og kaféer, i tillegg til flott golfanlegg og stor småbåthavn. Fra eiendommen er det ca. 5 km kjøring til Vestby med storsenter som har et rikt og variert utvalg av butikker, spisesteder og fasiliteter. Vestby er også kjent for Norwegian Outlet - "Norges eneste merkevareby". Fra Oslo er det ca. 45 minutters kjøretur til eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen fra offentlig vei via privat stikkvei.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt

Eiendomsopplysninger

Adresse

Hærneskroken, Hvitsten,
1545 Hvitsten

BRA

129 m2

P-rom

127 m2

Innhold

3 pene eneboliger av type Edvard fra Älvsbyhus i klassisk design. To av boligene er solgt. Hærneskroken 6 er til salgs og ble ferdigstilt sommer 2019. 1. etg: Hall. Romslig stue med mulighet for å dele av til ekstra soverom. Kjøkken med spiseplass. To soverom hvorav ett av rommene har eget garderoberom. Bad. Gjeste-wc. Inngang til vaskerom via kjøkken eller hage. Loft: Loftet overleveres uinnredet. Etasjeskille mellom 1. etg og loft er isolert, øvrig del av loft leveres uisolert. Gulv loft leveres ferdig montert med 22 mm gulvspon, øvrige flater er bindingsverk. Trapp til loft er ferdig montert; brunbeisede trinn, hvite vanger, rekkverk med stålspiler/hvit håndrekke på en side. Leveres med isolert hengslet luke over trappstikk. Luken er en midlertidig løsning og fjernes underveis ved innredning av loft. Det er klargjort tilkobling for vann og kloakk. Boligen blir levert med innredet 1. etg., innredning av 2. etg. gjøres hvis ønskelig av kjøper etter overtagelse. Kjøper kan settes i direkte kontakt med entreprenør for avtale om tidsestimat, innredning og pris. Det kan være mulighet for flere soverom, loftstue og bad.

Standard

Enebolig i klassisk stil med ark. Kjøkkenløsning med mye skapplass og gode arbeidsflater. Kjøkkenet leveres med Electrolux hvitevarer. Ventilator, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap fra Electrolux inngår i leveransen. Underskapbelysning over stålvask, lys over komfyr fra ventilator. Mulighet for LED spotlights med dimming i tak langs kjøkkeninnredning som ekstra tilvalg. Kjøkken/spisestue 35,2 kvm og stue 30,4 kvm. God plass for hyggelig spisebordsgruppe. Det er mulighet for å dele av stuen til et ekstra soverom som tilvalg. Fra stuen er det utgang via terrassedør til evnt. fremtidig terrasse (dette må ny eier etablere selv hvis ønskelig). Tapetserte vegger og parkett på gulv. Bad leveres med våtromsbelegg og våtromspanel. Inneholder dusjhjørne, frittstående toalett, servant, blandebatteri og el. uttak. Det kan bestilles varmekabler i gulv og vannbåren håndkletørker som tilvalg. Fra kjøkkenet er det videre inngang til vaskerommet som leveres med skyllekar i stål nedfelt i benkeplate med underskap, benkeplate over plass som er klargjort for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Sluk i gulv. Høyskap for lagring av støvsuger og andre vaskeroms saker. Varmepumpe/varmtvannsbereder/ventilasjon i ett. Rommet leveres med våtromstapet på tre vegger og våtromspanel på vegg bak vaskeromsinnredning samt våtromsbelegg på gulv. Se vedlagte leveransebeskrivelse og romskjema.

Oppvarming

Hovedoppvarming er vannbåren varme til panelradiatorer, varmekilden er fraluftspumpe Nibe 750 (luft til vann) og strøm. Varmtvannsbereder (180 L.) er inkludert og har oppvarming fra varmepumpe/strøm. Boligen leveres etter dagens strenge krav til isolasjon og tetthet med balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner. De strenge kravene kan gjøre at energibehovet til oppvarming blir gunstig lav i forhold til husets størrelse.

Parkering

Parkering på egen tomt. Garasje medfølger ikke i leveransen. Det er lagt opp trekkerør for evnt. fremtidig garasje samt for tilkobling av ladestasjon for elbil.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Eiendommen overleveres etter avtale med kjøper. Evnt. innredning av loftsetasje gjøres etter boligen er overlevert.

Omkostninger

Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er ikke fastsatt p.t. Ligningsverdien for boligen vil være avhengig av om den er primær- eller sekundærbolig.

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse samt fritidseiendommer. Det bygges 3 eneboliger av type 1½ etasje Edvard i dette prosjektet.

Arealer

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 129 kvm. Ved innredning av loftsetasje vil boligen få en total bruksareal på 200 kvm. Alle rom inngår i primærrom utenom garderoberom. Areal pr. etasje: Hovedetasje: 129 kvm BRA. Loftsetasje (tilvalg): 71 kvm BRA. Annet: Sportsbod og utomhusarealer.

Tomt

Tomten leveres grovplanert med stedlige masser. Avkjørsel og parkeringsplass opparbeides med overbygning av knuste steinmasser og grusdekke. Finplanering, vekstjordlag, tilsåing, forstøtningsmurer og lignende inngår ikke i leveransen. Tomtene er oppmålt i terrenget, mindre avvik kan forekomme. Det er ikke anledning til å kreve endring av pris dersom endelig areal fraviker fra det som er oppgitt. Matrikkelbrevet for tomten ligger vedlagt i salgsoppgaven med det beregnede arealet. Grovplanering i tomtens grenseskille mot ikke opparbeidede naboeiendommer kan, i visse tilfeller, måtte vente til nabotomt er ferdigbygget på den aktuelle tomten. Dette forholdet gir ikke rett til reklamasjon eller tilbakeholdelse av penger. Kommunen har regulert fremtidig vei langs med tomtegrensen til Hærneskroken 4. Eier av Bulldoserveien 3 har midlertidig bruksrett av eksisterende vei over Hærneskroken 4 frem til ny veitrase er opparbeidet. Se vedlagte reguleringskart eller konferer megler ved spørsmål vedrørende dette.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.