Borreveien 50, 3186 Horten

Solgt

Lys og romslig halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.

Prisantydning
2 150 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
76 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 150 000,-

kr 2 219 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3801

21

60

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

1947

76 m2

82 m2

76 m2

2

Fellestomt

784 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i et barnevennlig og veletablert boligområde med nærhet til skoler, turområder og daglige servicetilbud. For barnefamiliene er Horten et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. De nærmeste barnehagene er Rørehagen barnehage (1-5 år) og Trimveien barnehage som ligger i gangavstand fra boligen. Boligen har umiddelbar nærhet til Granly barneskole (1-7 kl.) som er under 100m fra boligen. For elever på ungdomstrinnene er det Holtan ungdomsskole og Borre ungdomsskole som er i gangavstand fra eiendommen, Området har mange gode turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Det er kort spasertur ned til Kyststien og Rørestrand camping hvor man har en flott og oppgraderte badestranda. Her er det både beachbar sandvolleyballbane, stor gressplen og småbåthavn. Det er flotte sykkelmuligheter i området både på den "gamle" sykkelstien over Vollhøyden og den "nye" på det nedlagte jernbanesporet. I område finnes det også et aktivt drevet ridesenter, Borre Idrettspark, Borre Golfbane og treningssenter (Sporty24 Horten). Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Med bil tar det ca. 20 min til Tønsberg, 30 min til Sandefjord Lufthavn, Torp og ca. 60 min til Oslo S og 40 min til Oslo. Fra boligen er det gangavstand til Solhøy hvor man har bussholdeplass. Herfra er det god bussforbindelse med hyppige avganger til Tønsberg, Hvasser, Skoppum og Horten sentrum. I Skoppum er det godt med togforbindelser til Oslo S, Gardermoen, Eidsvoll og Larvik/Grenland. Fra boligen er det 4 km til Horten ferjekai med forbindelse til Moss. Overfarten til Moss tar ca. 30 minutter og er gratis for alle fotgjengere og syklister. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Menny Bore (0,6km fra eiendommen), eller Coop Extra Holtandalen (1,5km fra eiendommen) begge har post i butikk. Ønsker du et større utvalg av forretninger og servicetilbud har Horten sentrum et godt og variert utvalg med kjøpesenteret, gågate med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter, kino, idrettsanlegg og flere treningssentre.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Borreveien 50,
3186 Horten

BRA

76 m2

P-rom

76 m2

BTA

82 m2

Innhold

2. etasje: Trappegang med adkomst til loftsetasje, gang, baderom, to soverom og kjøkken/stue i åpen løsning med utgang til balkong. Loft: Trappegang og to oppholdsrom. Takhøyde under 1,90 meter, derfor ikke måleverdig areal ihht. NS 3940.

Standard

Borreveien 50 er en lys og flott halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Felles inngangsparti med innelukket trapp / dør opp til 2. etasje. Trappegang med fast trapp til innredet loft. Innbydende og lys entré innredet med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass ved kjøkkensonen. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med dagslys. Koselig peisovn som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen på ca. 9 kvm, med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Rommet har godt med skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Fliser mellom benkeplater og overskap. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg og plass til oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittståendekjøleskap. Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett, vask med underskap og opplegg for vaskemaskin. Boligen har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap. For øvrig disponerer boligen innredet loft med to oppholdsrom. Det er teppe på gulvet og malt panel på veggene. Her får man mye lagringsplass. Det ene rommet er i dag benyttet som soverom. Rommene tilfredsstiller likevel ikke dagens krav til å benytte som soverom og har ikke målverdig areal i flg. takstmann.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i baderomsgulv.

Parkering

Parkeringsplass foran eiendommen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Sverrisson
Takstdato : 16.02.2021
Formuesverdi : 531 508,-
Sekundær formuesverdi : 1 913 429,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 150 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

2 219 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,-)) -------------------------------------------------------- 69 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 219 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 150 000,-

Ligningsverdi

kr 531 508,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde med variert bebyggelse. Denne boligen er en halpart av horisontaldelt tomannsbolig over 2 etasjer pluss kjeller og loft.

Arealer

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 82 kvm P-rom kommentar: 2. etasje: Trappegang, gang, baderom, to soverom, kjøkken, stue Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 784 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Boligen ligger på en solrik fellestomt med parkeringsplass. Stor hage som er pent opparbeidet med gressplen, gjerde, og diverse trær og busker

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.