Ringen, 1550 HØLEN

Solgt

HØLEN/GJØLSTADVEIEN: Råtomt/landområde - Landlig beliggenhet - Kort vei til Hølen sentrum.

Prisantydning
500 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 500 000,-

kr 515 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

143

118

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Boligtomt

Eiet

0

Eiet

1 786 m2

Ingen

Ingen

Beliggenhet

Beliggenhet

Ubebygget råtomt/landområde i Gjølstadveien nord-vest for Hølen. Landlige og naturskjønne omgivelser med flotte turmuligheter.

Hølen ligger ca 45 km syd for Oslo. Det er god tilknytning til Oslo via offentlig transport med tog fra enten Vestby eller Sonsveien stasjon, samt buss til Vestby.

Hølen er et lite, koselig lokalsamfunn med et godt og aktivt nærmiljø. Stedet har historie som ladested og tidligere skatteparadis, og var en gang Norges minste by. Hølen har mange flotte eldre trehus, og et idyllisk torg. I Hølen finnes det bl.a. barneskole, barnehage, idrettsplass og flerbrukshall m.m. Hølen byr på flere idretts- og kulturtilbud som turn, allidrett, skatepark og fotball.

Det gode miljøet i Hølen gjenspeiles også i arrangementer som festival, juletrefest, juleverksted, de hellige tre kongers feiring, julegateåpning m.m.
Du kan følge Såna (Hølenselva) til idylliske Son sentrum med sine sjarmerende gater, trehusbebyggelse og "sørlandske preg" til fots eller kanskje med sykkel. Eller ta bilen som er en ca. 10 min. kjøretur. Son sentrum og det "gamle" torget er bygget opp igjen med brostein, uteplass og brygge. Det er også startet opp marked på torget i helgene slik at man kan få kjøpt diverse ting som f.eks. matvarer, lokale varer, antikviteter, klær etc. Brygga langs sjøen har også nylig blitt restaurert, eller freshet opp om du vil og er blitt et utrolig nydelig sted, spesielt om sommeren. I Son sentrum finner du matbutikk, fiskebutikk med "dagens fangst", flere forretninger, kafeer, restauranter, gallerier, "museum" m.m. Om sommeren er det flere konserter og forestillinger på de forskjellige serveringsstedene.

Det tar ca. 10 min å kjøre til Vestby med det meste av fasiliteter, Vestby storsenter, bank, tog st. m.m. Vestby kommune byr på mange aktiviteter for store og små.

Det er flere badestrender å velge mellom i Son og Vestby kommune. Bl.a. Son stranda med sine svaberg, gresslette og sandstrand for de minste. Skutebauen, Brevikbukta, Kjøvangen, Krokstrand, Emmerstadbukta med flere. Kyststien er også å anbefale for de turglade. Dersom du ønsker en liten spa dag, en bedre middag, treningsøkt eller en liten svømmerunde, har du Son Spa rett bortenfor Son stranden. Har du båt er det muligheter for øyhopping til bl.a. Sauholmen, Gjøva og Bile.

Fra Hølen er det ca. 35 min med bil til Oslo, ca. en time med bil til Svinesund. Moss og Vestby ligger kun ca. 10 min unna med bil.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ringen, 1550 HØLEN

P-rom

0 m2

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

500 000,-

Omkostninger

500 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
15 470 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
515 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er ikke regulert.
Ligger iht kommuneplan KLPAN2019 til LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv, nåværende, delareal 1752 kvm. Bevaring naturmiljø, delareal 54 kvm.
Bevaring kulturmiljø, delareal 1840 kvm. LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, nåværende, delareal 88 kvm. Hensynssone - Kulturlandskap - Såna.

Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNFR-område. Dette innebærer at det er strengere restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, rivning, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom rivning, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.

Kommunen skriver i mail:
Eiendommen gnr 143 bnr 118 er uregulert og omfattes av kommuneplanens arealdel (Vestby 2019- 2030). Eiendommen er avsatt til LNF for spredt bolig, fritids- og næringsbebyggelse.

Det er eksisterende bebyggelse på eiendommen som avgjør hvilket arealformål eiendommen er avsatt til der området er avsatt til LNF for spredt bolig, fritids- og næringsbebyggelse.

«På ubebygde tomter som ikke er landbrukseiendom tillates det ikke utført tiltak. Forbudet gjelder alle tiltak som omfattes av plan- og bygningsloven.ge bygninger, konstruksjoner og anlegg, herunder anleggsbrakker, campingvogner, båtopplag og lignende.»
Se vedlagt veileder til kommuneplanbestemmelser.

Vi finner en sak med saksnr: 13/00297 – Bolig og garasje – Forhåndskonferanse. Det ligger der noe dokumenter som ble sendt som vedlegg til begjæring om forhåndskonferanse men vi kan ikke se godkjenning av byggesak eller prosjektet.

Arealer

Primærrom: 0 m2, Bruksareal: 0 m2, Bruttoareal: 0 m2

Tomt

Tomten består hovedsakelig av naturtomt og jordområde/dyrket område.

Tomten kan befares på egenhånd.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.