Molvikveien 64, 1550 HØLEN

Solgt

Delikat og moderne 1/2 av tomannsbolig beliggende i rolig og barnevennlig område. Nærhet til barnehage og turområder.

Prisantydning
3 990 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
114 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Fellesutgifter

Totalpris

kr 3 990 000,-

kr 5 403,-

kr 1 000,-

kr 4 107 350,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

144

159

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Tomannsbolig

Eiet

2016

117 m2

126 m2

114 m2

3

Eiet

220 m2

B

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Molvikveien 64 ligger i et rolig, familievennlig og landlig boligområde i Hølen i Vestby kommune. Fra eiendommen kan du nyte fin utsikt mot skogs- og landbruksområder. Hølen er et sted under stadig utvikling, og er et populært område for bosetting. Kort vei til dagligvarebutikk, kafé, idrettsplass, offentlig transport, barneskole og barnehage.

Området har mange fantastiske turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Det er flere badestrender å velge mellom i Son og Vestby kommune. Bl.a. kan nevnes: Son stranda, Skutebauen, Brevikbukta, Kjøvangen, Krokstrand, Emmerstadbukta med flere. For de turglade anbefales det å benytte stien langs elven (Elveveien) som tar deg til Son på ca. 30 minutter. På vinterstid, når forholdene ligger til rette for det er det verdt å benytte en av de oppkjørte skiløypene i nærområdet.

Hølen er et lite og koselig lokalsamfunn med et aktivt nærmiljø med mange flotte eldre trehus, og et idyllisk torg. Her finner du bokkafè og eget forsamlingslokale på Elverhøy. Det er et aktivt kulturliv med aktiviteter som sangkor og Bifrost barneteater. Fotballbane med skatepark ved Hølen barneskole. Vestby kommune byr på mange aktiviteter for store og små som 9 hulls Golfbane ved Kjøvangen, Son Miljøhestesenter, Son seilforening, teatervirksomhet, Son sykkelklubb, Fotball, Vestby håndballklubb m.m. Det er også verdt å nevne Våler Kick-off - aktivitetssenter (ca. 17km unna) som kan tilby bl.a. klatrepark, zip line, rodeo og paintball.

Gangavstand til Hølen FUS barnehage (ca. 150 m) og Hølen barneskole (700 m) med sine nye og moderne bygninger. Hølen barnehage ble åpnet i februar 2012 og har tre avdelinger med barn i alderen 0-6 år. Hølen barneskole ble åpnet i januar 2016 med parallell klasser fra 1. til 7. Skolen, flerbrukshallen og uteområdene er moderne og flotte anlegg. Nærmeste ungdomsskole og videregående skole er i Vestby, ca. 10 min kjøretur unna.

Nærmeste dagligvarebutikk Nærbutikken Hølen ligger kun 600 m fra eiendommen og er søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vestby (10 minutters kjøretid) og Moss (15 minutters kjøretid) et bredt og variert utvalg av fasiliteter som shoppingsenter, byggevarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, serveringssteder m.m.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Hølen torg ca. 0,6 km fra eiendommen med bussforbindelse mot Sonsveien stasjon. Sonsveien stasjon ligger 4,5km unna med gode buss- og togforbindelser mot Oslo S og Moss. Der finner du også pendlerparkering med plass til 300 biler

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Molvikveien 64, 1550 HØLEN

BRA

117 m2

P-rom

114 m2

BTA

126 m2

Innhold

2. etasje: Loftstue, innredet rom, 2 soverom, garderobe
1. etasje: Entré/hall, vaskerom, bad/wc, kjøkken, stue, soverom
Øvrig: 2 utvendige boder

Standard

1.etasje:
Innbydende entré innredet med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Fra entré har du adkomst til soverom, bad, trapp til 2. etasje og videre til stue med åpen kjøkkenløsning. Varmekabler i hele 1. etasje.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass ved kjøkkensonen. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Koselig peisovn som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til den solrike terrassen med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Terrassen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med lyse slette fronter, i kontrast til mørke veggoverflater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Kjøkkenøy med stilig skapseksjon og steinplate. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittståendekjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett og vask med underskap. Det er også inngang til romslig vaskerom innredet med garderobeskap, vask og det er både plass og opplegg for vaskemaskin.

Etasjens soverom/hovedsoverom har plass til dobbeltseng og er innredet med romslig garderobeskap.

2. etasje:
I andre etasje er det to soverom, romslig garderobe, innredet rom som knyttes sammen av en romslig loftstue. De to soverommene er lyse og er av god størrelse med plass til dobbeltsenger om ønskelig. Innredet rom er i dag brukt som kontor. Rommet er delvis forberedt for etablering av bad – røropplegget, sluk etc. er under laminatgulv.

Loftstuen gjør seg godt som TV-stue med mye boltreplass for de yngste.

I tillegg er det to utvendige boder med på til sammen ca. 10kvm som gir ytterligere muligheter for lagring. Anlegget for sentralstøvsuger og varmtvannsbereder på 200 l er plassert i boden ved siden av inngangen.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet.
Peisovn i stue.
Varmekabler i hele 1. etasje.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 990 000,-

Omkostninger

3 990 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

102 000, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 4 080 000)

525, Tinglysing pantedokument

525, Tinglysing skjøte

11 500, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
117 350 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 107 350, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

997 894,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for HØLEN, med plan-ID 0103 vedtatt den 02.02.2004. Området er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplan med vedlegg ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen ligger innenfor bevaringsområde - hensynsone H570_8 ihht. kommuneplanens arealdel. For mer informasjon sjekk Vestby kommuneplan KOMMUNEPLAN 2019-2030 vedtatt 18.03.2019. Kommuneplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger

Arealer

Primærrom: 114 m2, Bruksareal: 117 m2, Bruttoareal: 126 m2

2. etasje: Loftstue, innredet rom, 2 soverom, garderobe 1. etasje: Entré/hall, vaskerom, bad/wc, kjøkken, stue, soverom Øvrig: 2 utvendige boder

Tomt

Boligen ligger på en solrik tomt på 219,7 kvm som er opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass med plass til flere biler. Boligen har en lun og koselig uteplass skjermet med levegger, perfekt plass for grilling. Hage er pent opparbeidet med gressplen, gjerde, levegger, og diverse trær og busker.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.