Molvikveien 30, 1550 Hølen

Solgt

Boligtomt beliggende i et rolig, familievennlig og populært område for bosetting. Gangavstand til Hølen torg.

Prisantydning
2 300 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 300 000,-

kr 2 358 670,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

144

150

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

725 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Molvikveien 30 ligger i et rolig, familievennlig og landlig boligområde i Hølen i Vestby kommune. Fra eiendommen kan du nyte fin utsikt mot skogs- og landbruksområder. Hølen er et sted under stadig utvikling, og er et populært område for bosetting. Kort vei til dagligvarebutikk, kafé, idrettsplass, offentlig transport, barneskole og barnehage. Området har mange fantastiske turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Det er flere badestrender å velge mellom i Son og Vestby kommune. Bl.a. kan nevnes: Son stranda, Skutebauen, Brevikbukta, Kjøvangen, Krokstrand, Emmerstadbukta med flere. For de turglade anbefales det å benytte stien langs elven (Elveveien) som tar deg til Son på ca. 30 minutter. På vinterstid, når forholdene ligger til rette for det er det verdt å benytte en av de oppkjørte skiløypene i nærområdet. Hølen er et lite og koselig lokalsamfunn med et aktivt nærmiljø med mange flotte eldre trehus, og et idyllisk torg. Her finner du bokkafè og eget forsamlingslokale på Elverhøy. Det er et aktivt kulturliv med aktiviteter som sangkor og Bifrost barneteater. Fotballbane med skatepark ved Hølen barneskole. Vestby kommune byr på mange aktiviteter for store og små som 9 hulls Golfbane ved Kjøvangen, Son Miljøhestesenter, Son seilforening, teatervirksomhet, Son sykkelklubb, Fotball, Vestby håndballklubb m.m. Det er også verdt å nevne Våler Kick-off - aktivitetssenter (ca. 17km unna) som kan tilby bl.a. klatrepark, zip line, rodeo og paintball. Gangavstand til Hølen FUS barnehage (800 m) og Hølen barneskole (400 m) med sine nye og moderne bygninger. Hølen barnehage ble åpnet i februar 2012 og har tre avdelinger med barn i alderen 0-6 år. Hølen barneskole ble åpnet i januar 2016 med parallell klasser fra 1. til 7. Skolen, flerbrukshallen og uteområdene er moderne og flotte anlegg. Nærmeste ungdomsskole og videregående skole er i Vestby, ca. 10 min kjøretur unna. Nærmeste dagligvarebutikk Nærbutikken Hølen ligger kun 600 m fra eiendommen og er søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vestby (10 minutters kjøretid) og Moss (15 minutters kjøretid) et bredt og variert utvalg av fasiliteter som shoppingsenter, byggevarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, serveringssteder m.m. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Hølen torg ca. 0,6 km fra eiendommen med bussforbindelse mot Sonsveien stasjon. Sonsveien stasjon ligger 4,5km unna med gode buss- og togforbindelser mot Oslo S og Moss. Der finner du også pendlerparkering med plass til 300 biler.

Adkomst

Med bil fra Oslo og Moss, følg E6 til avkjøring Son jernbanestasjon, kjør forbi stasjonen og følg riksvei 157 mot Hølen. Ca 4,5 km etter jernbanestasjonen, ta til venstre inn Dronningveien, fortsett 150 meter, ta svakt til høyre inn Steinbruddveien. Følg Steinbruddveientil Bruerveien. Ta til venstre og umiddelbart til høyre inn til Molvikveien. Fortsett 400 meter. Tomten blir på høyere side

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Molvikveien 30,
1550 Hølen

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

2 300 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

2 358 670,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 58 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 358 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 300 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 725 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er skrånende med noe fjell.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.