Smedgata, 3300 Hokksund

Solgt

Smedgata Hageby - 12 prosjekterte leiligheter med meget sentral beliggenhet. Parkering i garasje. Heis

Boligtype
Leilighet

Detaljer

Pris

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

624

77

256

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

Fellestomt

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Smedgata ligger sentralt i Hokksund med gode solforhold og kort vei til alt. Barnehage, skoler, butikker og alle servicetilbud i gangavstand. Det er gangavstand til buss og togstasjon. med tog tar det ca 50 minutter til oslo og 15 minutter til Drammen, det går også avganger til blant annet Kongsberg og Gardermoen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Strand

Eiendomsmegler MNEF / Daglig Leder

Maria Hayati

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Smedgata,
3300 Hokksund

Standard

Leilighetene er lyse moderne og med meget gode planløsninger. Gulv i leiligheten blir levert med 3-stavns lys oljet eikeparkett i stue/kjøkken og soverom. I vindfang leveres 30x30cm mørk grå fliser. Kjøkken leveres av Sigdal og modellen er Vidde. Innredningen leveres i hvit finish med laminert benkeplate i mørk grå utførelse. Integrerte hvitevarer leveres fra Whirlpool eller tilsvarende. Det medfølger platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/fryseskap. Som standard leveranse på bad leveres servantskap med skuffer i hvit utførelse. Det leveres speil over baderomsinnredning. Vegghengt toalett og dusjhjørne leveres også som standard. På gulv leveres grå gulvfliser i størrelse 30x30cm, og i dusjsone flislegges det med 5x5cm grå mosaikk på gulv. Vegger flislegges med 30x60cm hvit matte fliser. Det leveres opplegg for vaskemaskin på bad der det ikke er vaskerom i leiligheten.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. På leilighet med 94 kvm BRA medfølger to parkeringsplasser. Det er noen ledige parkeringsplasser som selges ekstra, pris for disse fremgår i kjøpetilbud/prisliste. Selger forbeholder seg retten til å fordele garasjeplasser og boder. Det leveres 1 stk. portåpner pr. leilighet.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS

Prisantydning

Stipulerte felleskostnader: Kr 30,- pr måned/BRA Kr 150,- pr. garasjeplass Kr 400,- pr måned for TV/internett Felleskostnader inkluderer: Forsikring, vedlikehold, vaktmestertjeneste, trappevask, snøbrøyting, forretningsførsel, styrehonorar, renovasjon, vedlikehold heis m.m. Strøm, vann/avløp, oppvarming og varmtvann er ikke inkludert i estimatet og vil belastes etter eget forbruk. Selger forbeholder seg retten til å velge leverandør av TV/internett.

Omkostninger

Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Leiligheter over to etasjer med garasjekjeller. Leilighetene plasseres i to separate bygg hvor det største har heis ned til parkeringskjeller. Det mindre bygget leveres kun med innvendig trapp.

Arealer

Leilighetene leveres i størrelsene 60 til 94 kvm BRA. Se plantegning eller prisliste for nærmere opplysninger om areal. BRA (Bruksareal) Er målt innenfor boligens omsluttede vegger inklusiv bod og sjakter. P-ROM (Netto areal primær rom) angir nettoareal av alle primære rom i boligens innvendige, inkludert innvendige vegger. For samtlige enheter omfattes P-ROM av følgende rom; entre, kjøkken, stue, bad/wc, vaskerom og soverom. Innebod inngår ikke i P-ROM.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: ca 1785 kvm Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Felles uteområde rundt og mellom leilighetene, terrasser er privatisert til hver enkelt leilighet. Uteområder blir beplantet med diverse trær og busker. Alle gang og kjøreveier asfalteres.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.