Heerløkka 3, 1445 HEER

Solgt

DRØBAK - HEERLØKKA - Attraktiv enebolig med flott hybel! Usjenert uteplass - Stor hage - Barnevennlig beliggenhet

Prisantydning
7 750 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
234 m2
Soverom
-4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 7 750 000,-

kr 10 000,-

kr 7 974 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

63

330

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1972

254 m2

279 m2

234 m2

-4

Eiet

1 034 m2

F

Gul

Beliggenhet

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Heerløkka 3, 1445 HEER

BRA

254 m2

P-rom

234 m2

BTA

279 m2

Innhold

Et hyggelig inngangsparti ønsker deg varmt velkommen. Videre inn finnes en luftig stue med store vinduer, peis og god romfølelse, og utgang til stor syd-vestvendt veranda. Kjøkkenet er av nyere dato, med god plass og store vinduer som gir godt med lysinnslipp. Videre kan boligen by på et flislagt bad, vaskerom og tre innbydende soverom. En stor og smakfull hybel i underetasjen kan gi mulighet for enten generasjonsdel eller utleie. Rikelig med lagringsplass er det i flere boder og kjellerrom, samt i den romslige garasjen. Velkommen til Heerløkka 3!
Planløsning 1. etasje; hoveddel; Entré/ hall, kjøkken, spisestue, stue, 3 soverom, bad, vaskerom. Underetasje: Trapperom, 3 boder, bad og trimrom
Underetasje, hybel: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad.
Annet: Garasje med utvendig bod.
Kort fortalt:
- Meget innholdsrik og tiltalende enebolig.
- Godkjent hybel med mulighet for utleie.
- Parkering i garasje og på steinbelagt gårdsplass.
- Sydvestvendt terrasse og stor velstelt hage.
- Eiendommen har meget gode solforhold.
- Nyere kjøkken fra 2017.
- Stue med store vinduer, flott peis og utgang til veranda.
- Flislagt bad med, dusjkabinett og varmekabler.
- Eget vaskerom.
- Tre gode soverom, samt treningsrom.
- Mange boder i underetasje.
- To sikringsskap, utstyrt med aut. sikringer.
- Varmepumper.

Standard

Entré:
Boligen har et hyggelig flislagt inngangsparti. Entréen gir et meget godt førsteinntrykk med gulvvarme og downlight belysning. Fra entreen er det videre adkomst til kjøkken, underetasje og del av bolig med bad og soverom. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen.
Kjøkken:
Kjøkkenet er fornyet i 2017 og fremstår med ny og tiltalende innredning. Rommet er har store vinduer som gir godt med lys inn på den store stein benkeplaten. Kjøkkenet er innredet med en praktisk U løsning hvor deler av arbeidsbenken strekker seg ut i en åpen bar løsning. Innredningen har rikelig med over- og underskap. Her er det gode arbeidsflater til hobbykokkens glede. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer i form av ventilator, platetopp og stekeovn, samt oppvaskmaskin. Rommet har en åpen løsning mot spisestuen. I himling er det montert downlight belysning.
Stue og spisestue:
Stuen har god plass for møblering og har åpen løsning mot spisestue og kjøkken. Det er store vindusflater mot to himmelretninger som slipper inn godt med lys. Fra stuen er det utgang til den flotte glass innrammede verandaen. Verandaen som er vendt mot syd og vest fremstår som et hyggelig lunt oppholdssted med naturskjønne omgivelser. Stuen har oppvarmingsmuligheter både fra varmepumpe og peis.
Bad/wc/vaskerom:
Boligens hoveddel inneholder et flislagt baderom i første etasje, samt et praktisk vaskerom. Baderommet har delikate fliser på gulv og vegger. Innredningen består av en pen skapseksjon med to nedfelte servanter og speil med overlys. Videre er det et dusjkabinett og toalett. Et mindre vindu tilfører rikelig med naturlig lys, og gir samtidig muligheten for frisk luft. Her er det godt å starte dagen. Vaskerommet ligger fornuftig plassert i hovedetasjen, i nær tilknytting til soverommene. Rommet har flislagt gulv, godt med plass, og er utstyrt med benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. I underetasjen er det i tillegg et koselig WC rom.
Soverom og garderobe:
Denne familievennlige boligen har tre gode soverom, samt et rom i underetasjen som i dag er innredet som trimrom. Hoved soverommene er pent innredet med store skyvedørsgarderober. Master bedroom har i tillegg også utgang til egen veranda.
Hybel:
Boligen har en flott hybel med egen inngang i underetasjen. Hybelen består av entré med bod/omkledningsrom, gang med garderobe, stue med store vinduer og egen utgang til hagen, samt kjøkken, bad og soverom. Kjøkkenet er lyst, romslig og har godt med skapplass. Soverom er stort lyst og trivelig, Baderommet er flislagt, og ellers utstyrt med skapinnredning, servant, speil og dusjkabinett. Hybelen kan gi familien flere muligheter i form av generasjonsdel, ungdomsavdeling eller mulig utleie med gode leieinntekter. Hybelen har montert varmepumpe som vil bidra til å holde fyringsutgiftene nede. Det følger eget sikringsskap til hybel.
Oppvarming Boligen er elektrisk oppvarmet med to luft-til-luft varmepumper i begge etasjer og panelovner, samt gulvvarme på bad. I tillegg er det en åpen peis i stuen.
Overflater innvendige gulv: Parkett, laminatgulv, fliser og slettmalte flater.
Overflater innvendige vegger: Malt panel, malt MDF panel, fliser og slettmalte flater
Overflater innvendig himling: Trepanel, takessplater, lassert trepanel og malt panel.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring
Varmepumpe

Parkering

Det følger med egen garasje. Det er også god plass til biloppstilling på egen tomt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

7 750 000,-

Omkostninger

7 750 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

208 750, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 8 350 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, Help Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
224 220 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 974 220, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

2 033 030,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Heerløkka, med plan-ID 063-0300. Området er regulert til boliger. Reguleringsplan med vedlegg ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 234 m2, Bruksareal: 254 m2, Bruttoareal: 279 m2

Et hyggelig inngangsparti ønsker deg varmt velkommen. Videre inn finnes en luftig stue med store vinduer, peis og god romfølelse, og utgang til stor syd-vestvendt veranda. Kjøkkenet er av nyere dato, med god plass og store vinduer som gir godt med lysinnslipp. Videre kan boligen by på et flislagt bad, vaskerom og tre innbydende soverom. En stor og smakfull hybel i underetasjen kan gi mulighet for enten generasjonsdel eller utleie. Rikelig med lagringsplass er det i flere boder og kjellerrom, samt i den romslige garasjen. Velkommen til Heerløkka 3! Planløsning 1. etasje; hoveddel; Entré/ hall, kjøkken, spisestue, stue, 3 soverom, bad, vaskerom. Underetasje: Trapperom, 3 boder, bad og trimrom Underetasje, hybel: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Annet: Garasje med utvendig bod. Kort fortalt: - Meget innholdsrik og tiltalende enebolig. - Godkjent hybel med mulighet for utleie. - Parkering i garasje og på steinbelagt gårdsplass. - Sydvestvendt terrasse og stor velstelt hage. - Eiendommen har meget gode solforhold. - Nyere kjøkken fra 2017. - Stue med store vinduer, flott peis og utgang til veranda. - Flislagt bad med, dusjkabinett og varmekabler. - Eget vaskerom. - Tre gode soverom, samt treningsrom. - Mange boder i underetasje. - To sikringsskap, utstyrt med aut. sikringer. - Varmepumper.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.