Sareptakroken 2, 1622 Gressvik

Solgt

VIKANE/HANKØ - Nyoppført selveierleilighet over 2 plan på høydedraget over Hankøsundet.

Prisantydning
3 800 000,-
Boligtype
Rekkehus
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 800 000,-

kr 3 800 000,-

Matrikkelinfo

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

85

189

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Rekkehus

Eierseksjon

2018

116 m2

3

Eiet tomt

1 348 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Solrikt, rolig og tilbaketrukket i blindvei på høydedraget over Hankøsundet. Kun en kort spasertur til sjøen med fine badeplasser og et yrende båtliv sommerstid. Flott turterreng rett ut for døren.

Adkomst

Fra Vikaneveien, ta inn Sareptaveien og deretter inn Sareptakroken. Følg deretter nummerering boligene vil ligge på venstre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sareptakroken 2,
1622 Gressvik

BRA

116 m2

Innhold

Det er to leilighetstyper i et boligsameie med 6 boenheter, fordelt på 3 bygg. Leilighet over 2 plan. 1. etg: Entré, Baderom med opplegg til vaskemaskin, åpen Kjøkken- og Stueløsning med utgang til romslig veranda. (eventuelt et ekstra soverom). 2. etg: Gang, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Baderom, Innvendig Bod. Med garasje. Pris: 3 800 000,- eks. kjøkken og garderobe + omkostninger

Standard

En enklere hverdag. Livsløpsstandard gjør hverdagen enklere. Dette bygges i henhold til TEK 10 - de nyeste og beste byggeforskriftene. Dette setter svært høye krav til byggingen, som vil gagne deg som boligkjøper. Ikke bare oppleves høyere standard på boligen innvendig og utvendig, men også lavere strømutgifter pga. god isolering og varmegjenvinning, samt mindre vedlikeholdsutgifter i tiden framover. Leilighetene vil få en romslig, åpen kjøkken- og stueløsning, noe som gir god kontakt og et åpent og luftig inntrykk. Kjøkken med integrert oppvaskmaskin og komfyr samt benkeplate med betongmønster eller tilsvarende medfølger kun leilighet modell 1, underetasje. Badet leveres med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin, servant med speil og dusjhjørne. Fra boligene vil det være utgang til utearealer som bla. terrasse/balkong. Gulver er belagt med fliser og parkett. Vinduer med 2-lags isolerglass. Gips på innvendige vegger og panel på utvendige vegger, med saltak belagt med takstein.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, panelovner og ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler i alle gulv i underetasje, leilighet modell 1. Videre leveres balansert ventilasjon.

Parkering

Garasje.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

3 800 000,-

Er ikke fastsatt. Det blir opp til kjøperne hva de eventuelt ønsker av felles tjenester.

Totale kostnader

3 800 000,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 800 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 800 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Det er bygget 3 bygg, med to leiligheter i hvert bygg. Boligene er fundamentert på ringmur og støpt plate på mark. Betongskille i gulvet. Gulvet isoleres forskriftsmessig og det legges radonsperre under gulvet. Balkonger tekkes med folie og det legges tremmegulv. Terrasser på bakkeplan leveres med impregnerte terrassebord.

Arealer

Bruksareal: 116 kvm

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 348 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles eiet tomt på 1348 kvm. Tomten er opparbeidet med tilsådd plen, steinlagt innkjørsel og platting på gårdsplass som er avskjermet med prydbusker.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.