Kvartstunet 32, 1639 Gamle fredrikstad

Solgt

Moderne, lys og komfortabel 3-romsleilighet

Prisantydning
2 890 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
58 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 890 000,-

kr 2 973 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3004

601

379

14

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2011

61 m2

67 m2

58 m2

2

Fellestomt

5 592 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

På Kvartstunet, Begby, kan man leve det gode liv i fredelige omgivelser - samtidig har man alt man trenger i nærområdet. Kvartstunet ligger idyllisk til i et rolig og veldig barnevennlig strøk uten gjennomgangstrafikk. Buss til byen på den ene siden - og ti minutters spasertur unna på den andre siden ligger marka slik at man kan hente seg inn i herlig natur etter en stressende uke på jobb. Skole og barnehage ligger for øvrig et steinkast unna sammen med idrettsanlegget til Begby. I den moderne, lettstelte og komfortable leiligheten ligger alt til rette for å nyte livet - uansett hvor i livet du er! Fem minutter med bil fra Kvartstunet ligger Fredrikstad sentrum med sine forretninger og sitt underholdningstilbud. Vil man tilbakelegge den samme distansen på sykkel må man beregne et kvarter mer - men da er en sjarmerende ferjetur over Glomma fra Gamlebyen til Ferjestedet på Vestsiden inkludert. Begby senter ligger i gåavstand fra leiligheten og det er også en kort avstand til Selbak sentrum med alle sine forretninger og servicefasiliteter. På Kvartstunet bor man bare minutter unna skjærgården, lysløypenettet og store skogs- og utmarksområder. Torsnes er kjent for sine fantastiske fiskemuligheter og er et yndet utfartssted for sopp- og bærplukkere fra hele Fredrikstad-distriktet. Bade kan du gjøre langs hele kystlinjen. Barnevennlige Vispen ligger et kvarters sykkeltur unna, mens populære badesteder som Bevø og Humlekjær krever en liten biltur.

Adkomst

Ta av fra Haldenveien- 130- i rundkjøringen til Turmalinveien. Følg veien til Kvartsveien og deretter til høyre inn på Kvartstunet.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kvartstunet 32,
1639 Gamle fredrikstad

BRA

61 m2

P-rom

58 m2

BTA

67 m2

Innhold

Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Standard

Moderne, lettstelt og komfortabel leilighet beliggende i 2. etg i 4- mannsbolig. Leiligheten har en god planløsning og fremstår lys og tiltalende. Beveger vi oss til kjøkkenet har vi en flott lys Sigdal innredning med integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det en stor heve/ skyvedør ut til verandaen som blir en naturlig integrert del av leiligheten på fine sommerdager. Praktisk løsning med en liten skillevegg til stuen slik at du får noe mer veggplass dog kan denne enkelt fjernes hvis man ønsker en fullstendig åpen løsning. Badet har fliser på vegg og gulv. Varmekabel i gulv. Installert vegghengt wc, dusjkabinett, servant med underskap og sideskap i tillegg til opplegg til vaskemaskin. Forøvrig 2 soverom. En utebod medfølger.

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabel på bad og panelovner.

Parkering

Biloppstillingsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Henrik Næsje

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 08.06.2020
Markedsverdi : 2 800 000,-

Prisantydning

2 890 000,- / Fellesutgifter: 1 129,-

Kr 1 129,- pr mnd. Felles bygningsforsikring, internett og kabel TV, gressklipping, snømåking, forretningsførsel

Totale kostnader

2 973 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 83 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 973 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 890 000,-

Ligningsverdi

kr 713 101,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Blandet bebyggelse.

Arealer

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 67 kvm P-rom kommentar: Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 592 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Pent opparbeidede fellesområder.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.