Tordenskioldsgate 9D, 1606 Fredrikstad

Solgt

Meget smakfull og tiltalende 2-romsleilighet med flott elveutsikt og gode solforhold - sentrum

Prisantydning
4 300 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
44 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 300 000,-

kr 4 422 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3004

300

1312

37

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Selveier

2019

47 m2

53 m2

44 m2

1

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til på bryggekanten i et etablert og rolig boligområde. En kort spasertur tar deg inn til sentrum. Her finner du byens gågate med et godt utvalg av nisje forretninger og kaffebarer, samt Torvbyen handelssenter, sammen dekker disse alt av tilbud du måtte trenge i din hverdag og enda litt til. I nærområdet finner du også Fredrikstad Kino, Rådhuset og Domkirken. I tilknytningen til Domkirken ligger Kirkeparken hvor du også har en meget populær lekeplass. Går du tvers gjennom parken kommer du til jernbanestasjonen, med togavganger til Oslo og mange andre steder. Denne spaserturen er på drøye 300 meter. Her ligger alt til rette for en enkel og sosial hverdag på vakre Tordenskiold Brygge. Langs bryggen finner du et godt utvalg av restauranter med noe for enhver smak. I helgene kryr det av mennesker som skal kose seg med venner og kjente. Her er en fantastisk stemning, spesielt så fort solstrålene varmer nok til at du kan sitte ute. På både brygga og elven i Fredrikstad er det et yrende liv av båter og besøkende sommerstid. Blant annet byfergen passerer Tordenskiold Brygge én gang i timen. Denne er pr. d.d. gratis og legger til ved fergestedene Gamlebyen, Isegran og Gressvik, samt to kaier ved sentrum.

Adkomst

Fra Tordenskioldsgate. Det blir skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tordenskioldsgate 9D,
1606 Fredrikstad

BRA

47 m2

P-rom

44 m2

BTA

53 m2

Innhold

Entre med romslig skyvedørsgarderobe, bad med opplegg for vaskemaskin, soverom og kjøkken med åpen stueløsning med utgang til balkong. Sportsbod i felles bodrom og biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Eiendommen har en gjennomgående god standard, er smakfull og gjennomført. Det er 1-stavs parkett i alle oppholdsrom, malte vegger og himlinger. Bad med fliser på gulv og vegger og malt himling. Det er down lights i entre, bad og allrom. Smarthus-system på lys- og varme. Dette systemet kan bygges ut og omfatte for eksempel styring av markiser, låssystem, alarm, lyd/ bilde etc. God skyvedørsgarderobe i gang. Bygget har heis og ringetablå med kamera.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom med fjernvarme som varmekilde. Varmtvann blir også levert via fjernvarme og betales via fellesutgifter. Fjernvarme i gulv med termostat i hvert rom.

Parkering

I felles garasjeanlegg. Det er inkludert kr 100,- pr mnd. i fellesutgifter til dekning av bl.a. strøm i garasje, vedlikehold ventilasjon, årlig feiing.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

FRAM FORVALTNING AS / Linda Landgraff

Prisantydning

4 300 000,- / Fellesutgifter: 1 796,-

Kr 1 796,- Regnskap, revisjon, forsikring bygg, løpende (mindre) vedlikehold fellesar., fjernvarme/varmtvann, vann/avløp, renovasjon, styrehonorar, vedlikeh. heis, strøm fellesar., vaktmestertjenester fellesar. og fortau utenfor, fremtidig vedlikehold og kabel tv

Totale kostnader

4 422 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 122 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 422 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 300 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Blokk bebyggelse.

Arealer

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 53 kvm P-rom kommentar: 4.Etasje: Entre, soverom, bad og allrom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Tomten er i hovedsak bebygget. Atriet er opparbeidet med gangveier og hyggelig beplantning. Takterrassen må heller ikke glemmes. Her vil du få en fantastisk utsikt. Terrassen består av lune og skjermede grønne lunger, samt større åpne arealer.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.