Tordenskioldsgate 9D, 1607 Fredrikstad

Solgt

Flott 4-roms leilighet i høy 2. etasje med fin utsikt både mot elven og bryggepromenaden, gode solforhold

Prisantydning
7 220 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
95 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 220 000,-

kr 7 411 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3004

300

1312

16

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

2019

95 m2

102 m2

95 m2

3

Fellestomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til i et etablert og rolig boligområde. En kort spasertur tar deg inn til sentrum. Her finner du byens gågate med et godt utvalg av nisje forretninger og kaffebarer, samt Torvbyen handelssenter, sammen dekker disse alt av tilbud du måtte trenge i din hverdag og enda litt til. I nærområdet finner du også hyggelige Fredrikstad Kino, Rådhuset og Domkirken. I tilknytningen til Domkirken ligger Kirkeparken hvor du også har en meget populær lekeplass. Går du tvers gjennom parken kommer du til jernbanestasjonen, med togavganger til Oslo og mange andre steder. Denne spaserturen er på drøye 300 meter. Her ligger alt til rette for en enkel og sosial hverdag på vakre Tordenskiold Brygge. Langs bryggen finner du gode restauranter med noe for enhver smak. I helgene kryr det av mennesker som skal kose seg med venner og kjente. Her er en fantastisk stemning, spesielt så fort solstrålene varmer nok til at du kan sitte ute. På både brygga og elven i Fredrikstad er det et yrende liv av båter og besøkende sommerstid. Blant annet byfergen passerer Tordenskiold Brygge én gang i timen. Denne er pr. d.d. gratis og legger til ved fergestedene Gamlebyen, Isegran og Gressvik, samt to kaier ved sentrum. Tordenskiold Brygge har alt du måtte trenge for en rolig og stressfri hverdag.

Adkomst

Fra Tordenskioldsgate og Kronprinsens gate.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tordenskioldsgate 9D,
1607 Fredrikstad

BRA

95 m2

P-rom

95 m2

BTA

102 m2

Innhold

Entre, 3 soverom hvorav det ene med åpen løsning til walk in garderobe, bad med opplegg til vaskemaskin, gjestetoalett og kjøkken med åpen løsning til stue hvor du har foldedører til balkong både mot elven og byen. Leiligheten har fasade mot elven på drøye 8 meter!

Standard

Gjennomgående for leiligheten er høy standard og kvalitet i valg av alt fra gulv til hvitevarer. Det leveres kjøkken fra produsent Strai, av typen Premium, Malt Uni Aske. Benkeplate i laminat marmor, 20mm). Hvitevarer fra AEG eller tilsvarende. Komfyr med induksjon. Gulv med en- stavs eikeparkett 14mm, hvit matt lakkert. Dette gjelder alle rom i leiligheten bortsett fra bad. Innvendige vegger er stålstender med gips. Malt hvit i alle rom foruten bad/wc, som er levert med keramiske fliser 30 x 60 cm. Alle himlinger i leiligheten er foret ned for tekniske løsninger med malt gips.. Baderomsmøbel fra Strai, tilsvarende kjøkken. Baderomsinnredning har malte sider i samme farge som dørene, speil med lys og lekker toppvask. Dusjhjørne/ dusjvegger 90x90 cm samt vegghengt toalett. Det er innfelt LED- belysning fra Fagerhult i hvit i stue/kjøkken, bad og i gang. Benkebelysning på kjøkken og speilarmatur på bad. Lampepunkt på soverom. Smarthus-system på lys- og varme. Dette systemet kan bygges ut og omfatte for eksempel styring av markiser, låssystem, alarm, lyd/ bilde etc. Solavskjerming på faste partier skjules bak fasadebekledningen. Solavskjerming type Screens. Det blir foldedør til veranda både fra stue og kjøkken/spisestue som er innadslående. Ventilasjonsaggregat type Flexit UNI / Villavent SAVE VSR eller tilsvarende. Det leveres porttelefonanlegg med 2- veis kommunikasjon med tv/ audio.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom med fjernvarme som varmekilde. Varmtvann blir også levert via fjernvarme og betales via fellesutgifter.

Parkering

Det er felles garasjeanlegg i byggets underetg. biloppstillingsplass medfølger ikke. Sportsbod og felles sykkelparkering for sameiets beboere.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

7 220 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

7 411 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 220 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 180 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 220 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 191 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 411 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 220 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygningen er oppført med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskillene i betong eller betongelementer. Parkeringskjeller er plass-støpt betong og betongelementer. Fasadene med isolerte stendervegger, kledt med tre bekledning og zinkplater. Innvendig bekledt med malt gips. Balkonggulv og svalganger er utført i prefab betong med kant- og underbekledning av zink/tre. Innbygde terrasser av bærende stål/betong isolert og tekket, med oppbygg for terrassebord (type kebony). Rekkverk i glass på veranda mot elven. Rekkverk på svalganger er av stål. Vegger mellom leiligheter er primært som doble stålstender med dobbelt gips. Enkelte stabiliserende vegger er betongelementer, men med foring og gips. Flate tak er betongelementer, isolert og med tekket overflate og sedum. Felles takterrasse i tre og sedum.

Arealer

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 102 kvm P-rom kommentar:

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Tomten er i hovedsak bebygget. Atriet er opparbeidet med gangveier og hyggelig beplantning. Takterrassen må heller ikke glemmes. Her vil du få en fantastisk utsikt. Terrassen består av lune og skjermede grønne lunger, samt større åpne arealer.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.