Mølleveien 20A, 1613 Fredrikstad

Solgt

Prosjektert 3-roms selveierlelighet, meget barnevennlig med god standard - Trosvik

Prisantydning
3 260 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
82 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 260 000,-

kr 3 342 670,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

210

1122

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1953

85 m2

82 m2

2

Eiet tomt

629 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en meget hyggelig og barnevennlig beliggenhet med kort avstand til skoler og barnehage, samt flott turterreng i Fredrikstad marka. Gang,-sykkelavstand til Fjeldberg med forretninger og båthavn, samt Fredrikstad sentrum med alle byens fasiliteter. Her har du godt utvalg av hyggelige restauranter samt byens gågate med godt utvalg av nisjebutikker, kino, kafèer, restauranter, lekepark og alt du kan tenke deg av fasiliteter samt Torvbyen kjøpesenter. Du har også fergeleiet til Byferga som frakter deg bl.a. til Gamlebyen, Isegran og Gressvik. Er du raskt ute vil bad leveres med fliser på 60x60 på gulv og vegger.

Adkomst

Fra Knipleveien følg over i Onsøyveien. Etter ca. 250 meter ta til høyre inn Mølleveien og følg nummerering. Eiendommen ligger på venstre side skiltet for salg.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Kari-Mette Wernersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Mølleveien 20A,
1613 Fredrikstad

BRA

85 m2

P-rom

82 m2

Innhold

Sokkel etg; Vindfang, hall, bad med opplegg for vaskemaskin, bod/teknisk rom, 2 soverom og kjøkken med åpen stueløsning med utgang til stor solrik terrasse. Sportsbod.

Standard

Hvis du kjøper tidlig i prosessen finnes det mulighet til å få leiligheten overlevert med dine egne tilpasninger. Det gis mulighet til å endre på farger på vegg, valg av gulv, innerdører, kjøkken, fliser og baderoms innredning. Leiligheten vil fremstå som smakfull med god standard. De vil som standard bli levert med parkett på alle gulv i oppholdsrom, bad med våtromsbelegg. Vegger og tak med malt gips. Er du raskt ute vil bad leveres med fliser på 60x60 på gulv og vegger. Se forøvrig leveransebeskrivelse som er integrert i salgsoppgaven. Det må påregnes ca. 9 mnd. byggetid.

Oppvarming

Nye boliger er bygget med strenge krav til energieffektivitet. Det blir levert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Balansert ventilasjon bidrar til behagelig temperatur og godt inneklima i boligen på en energieffektiv måte. Varmekabel på bad. Elektriske panelovner i alle øvrige rom.

Parkering

På gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

3 260 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

3 342 670,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 260 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 260 000,-)) -------------------------------------------------------- 82 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 342 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 260 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Selveierleilighet i 3 manns-bolig.

Arealer

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 85 kvm P-rom kommentar: Sokkel etasje: Vindfang, hall, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. BRA / P-ROM 85 / 82 kvm. Arealet er i hht tegninger og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 629 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles eiet tomt som vil bli tilsådd. Gruset biloppstillingsplasser.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.