Frøyas gate 19, 1608 FREDRIKSTAD

Solgt

Rekkehus over to plan med flott utsikt- Garasje - Bad fra 2019 og nyere kjøkken- Sentrumsnær beliggenhet!

Prisantydning
3 300 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
113 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesgjeld

Fellesutgifter

Totalpris

kr 3 300 000,-

kr 545 000,-

kr 6 978,-

kr 3 854 260,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

300

1428

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Rekkehus

Eiet

1989

124 m2

113 m2

2

Eiet

13 562 m2

F

Rød

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i Frøyas gate som ligger meget sentralt i Fredrikstad. Det er gangavstand til skoler og barnehage. Sentrum ligger Ca. 5 minutters gange unna boligen. Det er også kort vei til flotte turområder i Fredrikstadmarka.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

mandag 27.
mars,
kl. 16:00-17:00

Markus K. Jakobsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Frøyas gate 19, 1608 FREDRIKSTAD

BRA

124 m2

P-rom

113 m2

Innhold

Boligengår over to plan. I boligens 1.Etg finner du vindfang, kjøkken, stue og bad. Boligens U.Etg inneholder gang, vaskerom, bad og to soverom. Mulighet for ekstra soverom i del av stue.

Standard

Frøyas gate er 19 er et hyggelig rekkehus med en sentrumsnær beliggenhet og fin utsikt. Boligen har en god planløsning som gjør at boligen føles luftig og fin. Det er flere hyggelige uteplasser med blant annet en terrasse i underetasjen, balkong med utgang fra stuen samt en pen opparbeidet plass ved inngangspartiet. Stuen har også fått ny peis i 2022. Badet i underetasjen er nytt i 2019 og er innredet med vegghengt dusjtoalett, badekar med dusjløsning og servant med innredning. Badet har også fliser på vegger og gulv, samt varmekabel.

Innvendig
Gulv er belagt med: parkett, laminat, belegg. Vegger er tapetsert/malt. Malte plater i himlinger. Boligen har etasjeskiller i tre mellom etasjer. Det er registrert skjevheter i gulv på ca: stuen 12 mm, kjøkken 10 mm. Uetg: gang 12 mm, soverom, 10 mm, soverom 12 mm. Det er montert radonbrønn i alle boliger i
rekkehus. Det er en element-pipe og peisovn i stuen. Ny peisovn i 2022. Hulltaking er foretatt fra bod i innforet trevegg. Innvendig trapp i tre fra byggeår. Malte innvendige dører.

Kjøkken
Hvit slett innredning med kjøl og frys + oppvaskmaskin, løs komfyr. Det er montert waterstop i kjøkkenbenken. Det er etablert en kjøkkenventilator med avtrekk ut i det fri.

Bad 1.Etg
Badet er fra ca 2000 og utført som egeninnsats av tidligere eier. Vegger er flislagt og taket er av malte plater. Gulvet er flislagt og har ca 10 mm fall mot sluk. Det er etablert en panelovn. Badet har sluk i pvc. Det er ikke kjent hvilken type membran som er brukt. Badet er innredet med: innredning med servant, toalett, dusjnisje med skyvedør. Det er montert en el-vifte for avtrekk fra våtrommet. Hulltaking er foretatt fra kjøkken mot bad, det ble kontrollert med fuktmåler og det ble ikke registrert unormal fukt i veggen eller i svill. Målt fukt var ca 9 % noe som er å anse som normalt.

Vaskerom
Rommet er fra byggeår og det er ikke fremlagt noe dokumentasjon på materialer eller utførelse. Det er belegg på gulv, tapetserte vegger,
innredning med skyllekum, opplegg til vaskemaskin, pvc sluk. Hulltaking er foretatt fra soverom mot vaskerom, det ble kontrollert med fuktmåler og det ble ikke registrert unormal fukt i veggen eller i svill. Målt fukt var ca 9 % noe som er å anse som normalt.

Bad i U.Etg
Badet var nytt i 2019 og utført i regi av Engelsviken rør + underleverandører. Det foreligger minnepinne med full dokumentasjon. Vegger er flislagt og taket er av malte plater. Gulvet er flislagt og har ca 25 mm fall mot sluk. Det er etablert varmekabler.
Det er etablert et sluk i pvc. Det er brukt smøremembran og mansjetter. Badet er innredet med: innredning med servant, veggtoalett, badekar med dusjløsning. Avtrekksventil i tak. Hulltaking er foretatt fra bod mot bad, det ble kontrollert med fuktmåler og det ble ikke registrert unormal fukt i veggen eller i svill. Målt fukt var ca 9 % noe som er å anse som normalt.

Tekniske installasjoner
Boligen har rør i rør + noe i kobber. Rør i rør er fra 2019 og kobberrør er fra byggeår. Boligen har naturlig oppdrifts-ventilasjon med lufte-ventiler i vegger. Boligen har en 200 liter bereder. Boligen har 63 A hovedsikringer med automater. Takstmann har begrenset erfaring med el-anlegg og det kan være feil og mangler som ikke er registrert.
Boligen har pulverapparat og røkvarsler.

Utvendig
Taket er tekket med undertak, papp, sløyfer og lekter samt betongsten. Takrenner, nedløp og beslag er av plastbelagt stål. Yttervegger er oppført i isolert bindingsverk med utvendig liggende kledning. Ny kledning + etterisolert utvendig i ca 2017.
Takets konstruksjon er av typen saltak med sprerrer i tre. Malte vinduer i tre med 2 lags glass. Hvit ytterdør og terrassedører i tre. Dørene ser bra ut visuelt sett og har normal slitasje. Veranda i tre i begge etasjer på ca 13 kvm hver. Utvendig trapp i tre. Det er utarbeidet en vedlikeholdsplan i 2019 fra OBOS Prosjekt opplyser styreformann i borettslaget.

Oppvarming

Det er montert vedovn i stue. Boligen har også panelovner og varmekabel på bad i underetasjen.

Parkering

Med denne andelen følger det med en plass i garasje. Borettslaget har biloppstillingsplasser som leies ut etter ventelister. Andelseiere og leietagere har mulighet for å lade elbil og hybridbil. Ladestasjonene er i felles innendørs garasjeanlegg. Kontakt styret ved interesse.

Antall parkeringsplasser

1

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 300 000,-

Omkostninger

3 300 000,- Prisantydning
545 000,- Andel av fellesgjeld
--------------------------------------------------------
3 845 000,- Pris inkl. fellesgjeld
--------------------------------------------------------

480,- Tinglysing skjøte

480,- Tinglysing pantedokument

5 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
9 260 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 854 260,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

836 410,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 113 m2, Bruksareal: 124 m2, Bruttoareal: 0 m2

Boligengår over to plan. I boligens 1.Etg finner du vindfang, kjøkken, stue og bad. Boligens U.Etg inneholder gang, vaskerom, bad og to soverom. Mulighet for ekstra soverom i del av stue.

Tomt

Tomten er relativt flat på inngangsiden og hellende på baksiden med fjell. Fellesområdene er beplantet og det er satt opp krakker/benker for beboere. Solrik eiendom.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.