Nygårdsveien 1, 1911 Flateby

Solgt

Flateby/Galleri Nygård | Stor eiendom beliggende i omr. avsatt til boligformål | Stort potensiale m/sentral beliggenhet

Prisantydning
4 500 000,-
Boligtype
Næringsbygg

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 500 000,-

kr 4 593 040,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3028

6

96

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Tomt, Eierform

Tomteareal

Næringsbygg

Selveier

1984

285 m2

314 m2

Eiet tomt

993 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Flateby i Enebakk kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, idrettshall, badeplass og ridesenter m.m. Flateby er et tettsted i Enebakk kommune i Akershus, og ligger i den nordlige delen av Enebakk med grenser mot Oslo, Rælingen og Fet. Det er utsikt over Øyeren fra store deler av Flateby. Myrdammen ligger ca. 9 min bilkjøring fra boligen og er et flott friluftsområde, opparbeidet med turveier, toaletter, badebrygge, stupebrett og badevann. Fra parkeringsplassen på Myrdammen er det kort vei til fine turstier om sommeren og preparerte skiløyper om vinteren. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra og Spar Flateby. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm, Strømmen og Oslo godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Med bil fra Flateby tar det ca. 16 min til Enebakk, 18 min til Lillestrøm, 20 min til Strømmen, 31 min til Oslo S og 45 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Hauglia skole (1.-4. trinn) og Stranden skole (5.-7. trinn). For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Enebakk ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Rælingen og Lillestrøm videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nygårdsveien 1,
1911 Flateby

BRA

285 m2

BTA

314 m2

Innhold

Kombinert bolig og næringseiendom som er brukt som verksted med attraktiv beliggenhet i Flateby. Eiendommen har en tomt på ca. 993 kvm med opparbeidet plen, beplantning og grusbelagt gårdsplass med flere biloppstillingsplasser. Bygningen er oppført i 1984 og har behov for total renovering for å oppnå dagens krav til standard. Eiendommen ligger i et veletablert boligområde bestående av småhusbebyggelse og området er regulert til boligformål. Bygningen er oppført i to etasjer. I byggets 1. etasje er det et verksted, oppholdsrom og wc. Her er det god takhøyde på ca. 3.9 m. Over ene delen av 1. etasjen er det et kaldloft. I underetasjen er det en entré/hall, 2 lager, 3 wc, dusjrom og oppholdsrom. Takhøyde i underetasjen er på ca. 2.55 m som gjør det til luftige og gode rom. Alle rom er vurdert som s-rom i og med at bygget er registrert under næring. Mtp eiendommens beliggenhet i et boligområde og at dette er en kombinasjonseiendom kan man sende inn søknad til Enebakk kommune om bruksendring til boligformål. Vi kan ikke garantere at kommunen godkjenner dette. Full gjennomgang av elektrisik anlegg, røropplegg og installasjoner av fagkyndige anbefales.

Standard

Taktsmanns konklusjon: Verkstedbygning oppført i 1984. Deler av bygningen antas å være noe eldre. Bygget er preget av slitasje og av manglende vedlikehold over tid. Behov for full renovering utvendig og innvendig for å oppnå dagens krav til standard. Ved fortsatt bruk som lager/industribygg vil bygget ha redusert behov for påkostninger. Det er gitt tilstandsgrad 2 på drenering, grunn og fundamenter, vegger mot grunn samt vinduer grunnet alder/bruksslitasje. Yttervegger, ytterdører, takkonstruksjoner, WC/sanitærinstallasjoner, innvendige overflater og VVS (røropplegg) er gitt tilstandsgrad 3 grunnet behov for utbedringer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 21.01.2021

Prisantydning

4 500 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

4 593 040,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 870,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 93 040,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 593 040,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 500 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde bestående av variert småhusbebyggelse. Denne eiendommen består av en verkstedbygning over to etasjer.

Arealer

Bruksareal: 285 kvm, Bruttoareal: 314 kvm P-rom kommentar: Alle rom er vurdert som s-rom i og med at bygget er registrert under næring. 1.Etasje: Verksted, oppholdsrom, wc. Underetasje: Entré/hall, 2 stk. lager, 3 stk. wc, dusjrom, oppholdsrom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 993 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 993,5 m2. Tomten heller noe mot nord/øst og er opparbeidet med plen og beplantning. Grusbelagt gårdsplass.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.