Flafjellet 54, 1454 Fagerstrand

Solgt

Fagerstrand - Moderne og lys 2-mannsbolig over to plan. Solrik terrasse og stor hage. Carport. Barnevennlig boområde.

Prisantydning
3 990 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
99 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 990 000,-

kr 4 023 704,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3023

25

288

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Tomannsbolig

Borettslag

2007

107 m2

118 m2

99 m2

3

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Fagerstrand er tettstedet som ligger lengst sør på Nesodden og grenser til nabokommunen Frogn. Eiendommen ligger sentralt og barnevennlig til med kort vei til matbutikk, barnehager og barne- og ungdomsskole. Gode turmuligheter i område både sommer- og vinterstid samt kort avstand til trivelig småbåthavn og badestrand. Nesodden kan tilby stor variasjon av fritidstilbud. Fagerstrand har flerbrukshall og et godt idrettstilbud. Nesoddmarka ligger like ved med turstier og lysløyper. Med bil er det ca. 15 minutters kjøretid til Tangen Center med alt av servicetilbud, ca. 15 minutter til Drøbak og Vinterbro og ca. 35-40 minutter til Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Flafjellet 54,
1454 Fagerstrand

BRA

107 m2

P-rom

99 m2

BTA

118 m2

Innhold

Flafjellet 54 er en romslig halvpart av en funkisinspirert vertikaldelt tomannsbolig fra 2007. Boligen fremstår som lys, velholdt og trivelig, med moderne løsninger. Til leiligheten følger, en syd og vestvendt terrasse på ca. 40 kvm, hyggelig hage, samt egen carport. Leiligheten ligger i et hyggelig, rolig og barnevennlig område, med gangavstand til skoler, buss, matbutikk, marka og nydelig badestrand.

Standard

Entrè En innbydende flislagt entrè med gulvvvarme og store glassflater, møter deg i første etasje. I direkte tilknytning til entreen finner du også et praktisk plassert wc-rom. Wc-rommet har flislagt gulv og vegger. I gulvet er det lagt gulvvarme. Rommet har også et eget kott. Stue Stuen er lys og tiltalende, med store heldekkende vindusflater. Her er det god plass til både spisestue og sofagruppe. Vinduer av forskjellige størrelse og fasong gir boligen særpreg og mye lys. I stuen er det installert en god peisovn og det er parkett på gulv. Fra stuen er det utgang til hage og stor usjenert vestvendt terrasse. Kjøkken Leiligheten har et pent lyst kjøkken med en praktisk barløsning. Stort vindu mot øst gir godt med lys inn i rommet. Skapene har hvite slette fronter og det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Det er montert fliser på veggen mellom kjøkkenbenk og skap og det er lys under overskap. Hvitevarer som vist på visning vil følge leiligheten videre. Bad Hovedbadet ligger i andre etasje i tilknytting til soverommene. Badet er lyst og tiltalende med flislagte gulv og vegger. Det er utstyrt med dusjhjørne, servant med speil og underskap og wc. I gulvet er det varme, i himling er det downlights, og det er opplegg for vaskemaskin. Soverom Boligen har tre gode soverom hvorav ett med hjørneløsning og ett med stor skyvedørsgarderobe. I tillegg er det i andre etasje et rom som har vært benyttet som ekstra soverom. I trappeoppgangen er det en fin plass for kontor med gode lysforhold. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport utarbeidet av Erik Slæperud datert 01.12..20 og som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Varmekabler Peisovn Panelovner

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass for borettslaget.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Slæperud Slæperud
Takstdato : 01.12.2020
Markedsverdi : 4 000 000,-
Formuesverdi : 1 237 740,-
Sekundær formuesverdi : 4 455 865,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 990 000,- / Fellesutgifter: 3 721,-

Kr 3 721,- pr. mnd. som fordeler seg på følgende måte: Kapitalkost renter: Kr. 68,- Kapitalkost avdrag: Kr. 85 Felleskostnader: Kr. 3 568,- Fellesutgiftene inkluderer bl.a. kommunale avgifter, strøm på fellesområder, div. rep. og vedlikehold, honorar til forretningsfører og revisor, forsikring, renter og avdrag på resterende andel av fellesgjeld m.m. Beløpet er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som borettslaget til enhver tid har inngått. Felleskostnadene kan være avhengig av forbruk. Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter

Totale kostnader

4 023 704,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning) 25 844,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 015 844,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 023 704,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 990 000,-

Ligningsverdi

kr 1 237 740,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 118 kvm P-rom inneholder: 1.Etasje (50 kvm): Entrè, wc-rom, kjøkken, stue/spiseplass/trapp 2.Etasje (49 kvm): Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc/vaskerom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.