Lillestrømveien 742, 1912 ENEBAKK

Solgt

Unik enebolig over to etasjer med gjestehus/anneks beliggende i et landlig boligområde. Flotte tur- og friluftsområder.

Prisantydning
3 500 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
109 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 3 500 000,-

kr 4 166,-

kr 3 601 095,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3028

108

68

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1988

109 m2

122 m2

109 m2

2

Eiet

1 206 m2

E

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Lillestrømveien 742 ligger i et rolig, familievennlig og landlig boligområde hvor boligen er omkranset av natur. Fra eiendommen kan du nyte fin utsikt mot dalen og landbruksområdene. Boligen ligger på en stor tomt med gode solforhold.

Det er kort vei til Kirkebygden barneskole (ca. 2,1km) og Enebakk ungdomsskole (ca. 2km). I tillegg ligger Emaus barnehage og Kirkebygden barnehage i det samme område. Kollektivtilbudet i området består av buss. Det er gangavstand til bussholdeplass som er på Kronafeltet, derfra går linje 550 med forbindelse mellom Enebakk Kirke og Oslo Bussterminal. Fra Enebakk Kirke er det flere bussforbindelser mot Brevik, Oslo og Lillestrøm.

Enebakk byr på nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Kort avstand til Øyeren med flotte kano-, bade- og fiskemuligheter. Ellers er det flere hyggelige badeplasser i nærområdet som Bermerud badeplass ved nordenden av Lyseren, Vik badeplass i Ytre Enebakk og Flateby bruk friområde. Nærområde har et godt og variert fritidstilbud med flere forskjellige idrettslag og foreninger. Her har du jeger- og fiskeforening, skøytebane på Driv plassen, Vannskisenteret og Østmarka Golfklubb med flott 18 hulls golfbane. For den hesteglade er det kort vei til Fortuna Rideklubb og hestesenter i Flateby. Enebakk har også skytterlag og pistolklubb, samt en motorsportklubb. Fra området går det lysløyper og turstier som er koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka.

Joker Enebakk er nærmeste dagligvarebutikk som ligger ca. 1,8 km fra eiendommen. I Kirkebygda sentrum ligger kommunesenteret med blant annet legekontor, bibliotek, helsestasjon og kulturskole. For ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Ytre Enebakk. I tillegg har både Lillestrøm og Ski kjøpesenter alt av bymessige fasiliteter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Lillestrømveien 742, 1912 ENEBAKK

BRA

109 m2

P-rom

109 m2

BTA

122 m2

Innhold

1. etasje: Entré/gang, trapperom, bad/wc, kjøkken, stue
Underetasje: Trapperom/gang, vaskerom/wc, bad, innredet rom,
2 soverom, teknisk rom
Øvrig: Utvendig bod, carport, anneks/gjestehus

Standard

Velholdt og flott enebolig over to etasjer med praktisk planløsning og et anneks/gjestehus på ca. 34 kvm. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en romslig stue, to baderom og stilig kjøkken. Boligen består av:

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Gangen er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys.

Kjøkkensonen defineres av stilfull kjøkkeninnredning tremønstret folierte fronter, benkeplate i tre, oppvaskkum i kompositt og flisemønstret plate over benk. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Integrerte hvitevarer med keramisk platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med utkast til friluft. Fra kjøkkenet er det balkongdører med utgang til en stor vestvendt terrasse på ca. 80 kvm med avsatt grillsone med steinbelagt grill. Terrassen blir en forlengelse av boligen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Baderommet i første etasje er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett, servant med underskap, og over servanten er det speil med belysning. Baderom i underetasje er nyere og innredet med 75 cm servantmøbel med underskap og frittstående badekar. Gulv med fliser og varmekabel, fliser på vegger.

Vaskerom/WC med gulvstående toalett, 120 cm servant med underskap og skuffer. Opplegg for vaskemaskin. Gulv med fliser og varmekabel, fliser på vegger. Gulv med sluk.

Det er to soverom i boligen. De to soverommene er lyse og er av god størrelse med plass til dobbeltsenger om ønskelig. Det ene soverommet er knyttet sammen med innredet rom/kjellerstue med mye boltreplass for de yngste samt utgang til hage. Det andre soverommet har utgang til hage.

Øvrig: Teknisk rom for Biovac/Bod, utvendig bod og anneks/gjestehus.
Anneks/gjestehus med tilkoblet el-anlegg og peis i det største rommet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.
Luft-til-luft varmepumpe med innedel i stue.
Varmekabel i vaskerom og bad i underetasje.

Parkering

Carport med el-bil lader.
Biloppstillingsplass på egen grunn.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 500 000,-

Omkostninger

3 500 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

85 625, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 3 425 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, Help Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
101 095 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 601 095, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

753 395,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. Avsatt til Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) iht. kommuneplanen. Boligen ligger innen ras- og skredfare sone samt hensynsone H_560-1 – Bevaring naturmiljø.
Kommuneplan for Enebakk kommune KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2015-2027 gjelder for eiendommen. Kommuneplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger. Det foreligger ikke andre innsendte private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommen i hht. opplysninger gitt av kommunen.

Arealer

Primærrom: 109 m2, Bruksareal: 109 m2, Bruttoareal: 122 m2

1. etasje: Entré/gang, trapperom, bad/wc, kjøkken, stue Underetasje: Trapperom/gang, vaskerom/wc, bad, innredet rom, 2 soverom, teknisk rom Øvrig: Utvendig bod, carport, anneks/gjestehus

Tomt

Tomten skråner mot øst og er opparbeidet med plen og beplantning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.