Valhallveien 2E, 1445 Drøbak

Solgt

Rekkehus på Heer i Drøbak - 3 soverom - Kjellerstue - Vaskerom - Vestvendt - Oppussingsobjekt

Prisantydning
3 800 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
122 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 800 000,-

kr 3 960 381,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

63

285

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Borettslag

1969

133 m2

148 m2

122 m2

3

Fellestomt

21 477 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Borettslaget er beliggende på Heer i Frogn kommune. Boligen ligger vestvendt med gode sol og lysforhold. Enkel adkomst mellom boligrekken og garasjerekken. Umiddelbar nærhet til tennisbaner, fotballbane, grendehus og lysløype i Seiersten marka som tur- og rekreasjonsområde. Kort gangavstand til matvarebutikk og noen mindre forretninger som frisør, samt barnehage og barneskole, Frogn videregående skole og bussholdeplass med hyppige avganger til Drøbak sentrum og Oslo. Ca. 35 min. med ekspressbuss til Oslo S. Nærmeste kjøpesenter er Drøbak Amfi senter med forretninger og andre servicetilbud. Ca. 3 km til Drøbak sentrum med forretninger, restauranter, kaféer, kunst gallerier, båthavn, strand m.m. Barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og kommuneadministrasjon er beliggende på Seiersten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Foss & Co ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 21.
september,
kl. 17:00-18:00

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Valhallveien 2E,
1445 Drøbak

BRA

133 m2

P-rom

122 m2

BTA

148 m2

Innhold

Borettslagsleilighet i rekkehus over 3-plan med kjeller, 1.- og 2. etasje. Boligen inneholder: 1. etg. Entré, gang m/trapperom, kjøkken og stue. 2. etg. 3 soverom, bad, 3 garderobeboder og gang m/trapperom. Kjelleretg. Kjellerstue, wc-rom, vaskerom, bod og gang m/trapperom. Det er utgang fra stue til vestvendt terrasseplatting på ca. 30 kvm. og det er utgang fra et soverom til vestvendt terrasse på ca. 5 kvm. Utvendig bod på ca. 4 kvm. Garasje nr. 9 på ca. 17 kvm.

Standard

Fint beliggende rekkehus. Generelt er boligen å regne som et oppussingsobjekt med moderniseringsbehov. Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med gulvbelegg. Fliser i kjellergang, wc-rom og kjellerbod. Våtromsbelegg på bad. Tregulv i garderobeboder i 2. etasje. Malt støpt dekke i vaskerom. Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt strie. Hvitlasert panel i kjellerstue. Malte våtromsplater på del av bad ved dusj og del av vaskerom ved utslagsvask. Malte plater i vaskerom, kjellerbod og kjellergang/trapperom. Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Folierte takplater i kjeller. Kjøkken er utstyrt med enkel 3-delt kjøkkeninnredning, laminat benkeplater, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Avsatt plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lys under overskap og avsatt plass til kjøl/frys og komfyr. Kjøkkeninnredning fra eldre tid med nyere ventilator. Bad i 2. etasje er utstyrt med vegghengt servant med ett-greps bl. batteri, overskap med speil og lysstoffrør på veggen over, plassbygd overskap over toalett, sluk, dusjkabinett og gulvstående toalett. Originalt bad fra byggeår med nyere sanitærutstyr og antatt ettermonterte våtromsplater på deler av vegg. Wc-rom i kjeller er utstyrt med servant med ett greps bl. batteri, sluk og gulvstående toalett. Wc-rom fra antatt 1981. Vaskerom i kjeller er utstyrt med vegghengt utslagsvask med ett greps bl. batteri, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin. Vaskerom antatt fra byggeår/1981. Terrasse utenfor stue er på ca. 30 kvm oppført i impregnert tre med levegger mot nabo. Diverse inventar/utstyr: - Det skal være røykvarslere i hver etg. - Brannslukningsapparat. - Brannslange i kjøkkenbenk. - Kabel-TV og internett fra Homenett fiber til stue. - Utestikk. - Utekran ved inngangen. - Utelys. - Manuelle utvendige persienner på karnapp antatt fra 1990. - Diverse belysning og panelovner - TG 3 er gitt til vinduer med tanke på utskiftningsbehov av knust glass i entré. - TG 3 er gitt til innvendige overflater med tanke på generelt oppussingsbehov. - TG 3 er gitt til innvendige etasjetrapper med tanke på nødvendig utbedringsbehov av manglende fallsikring. - TG 3 er gitt til terrasser med tanke på større slitasje og nødvendig utbedringsbehov. - TG 3 er gitt til pipe og ildsted med tanke på nødvendig utbedringsbehov. - TG 3 er gitt til kjøkken med tanke på slitasje og nødvendig utskiftningsbehov. - TG 3 er gitt til vaskerom med tanke på nødvendig utbedringsbehov av tett avløpsrør for utslagsvask. - TG 3 er gitt til luftbehandling med tanke på ikke fungerende mekaniske avtrekksvifter med nødvendig utbedringsbehov. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport datert 08.07.2020 som er vedlegg i salgsoppgave. Boligen selges slik den fremstår på visning og overleveres uten ytterligere rydding og rengjøring.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Gulv varme på wc-rom, vaskerom, gang i kjelleretasje, samt kjellerstue. Ildsted av type kombinert peiskamin med parafinbrenner fra byggeåret er plassert i stue. Delvis løs steinplate på gulv foran peisgrua med gitter. Teglsteinspipe med sotluke plassert i kjøkken

Parkering

Parkering i garasje og på felles tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen
Takstdato : 08.07.2020
Markedsverdi: Kr. 3 800 000,-

Prisantydning

3 800 000,- / Fellesutgifter: 3 632,-

Kr 3 632,- pr. mnd. Felleskostnader inkl. bl.a. betjening av andel av fellesgjeld, kommunale avgifter, kabel-tv og internett fra Homenett grunnpakke inkl., felles bygningsforsikring, drift/forretningsførsel, medlemskap i USBL og vedlikehold av fellesområder

Totale kostnader

3 960 381,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 800 000,- (Prisantydning) 152 521,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 952 521,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 960 381,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 800 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Borettslagsleilighet i rekkehus over 3-plan med kjeller, 1.- og 2. etasje. Boligene er organisert i et Brl. med flere rekker av rekkehus på boligfeltet.

Arealer

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 148 kvm P-rom utgjør: 1.Etasje (49 kvm): Entré, gang m/trapperom, kjøkken og stue. 2.Etasje (38 kvm): 3 Soverom, bad, gang m/trapperom Kjeller (35 kvm): Kjellerstue, wc-rom, vaskerom, gang m/trapperom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 21 477 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.