Torggata 6, 1440 Drøbak

Solgt

Drøbak sentrum - Lekker loftsleilighet med flott takterrasse og nydelig utsikt til Oslofjorden. P-plass i bakgården.

Prisantydning
4 950 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
75 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 950 000,-

kr 5 129 841,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

86

88

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

1910

75 m2

83 m2

75 m2

2

Fellestomt

1 524 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Bygården Torggata 6 ligger midt i hjertet av Drøbak med rusleavstand til blant annet matbutikk, bakerier, cafeer, restauranter, et godt utvalg av klesbutikker og interiørbutikker, apotek og velværesalonger. Ved å benytte seg av alt det fine Drøbak sentrum har å by på, blir du en naturlig del av miljøet i sentrum. Drikk gjerne kaffen din ute på kafé, ta håndkle over skulderen for et morgen- og/eller kveldsbad i badeparken - eller ta et glass godt drikke på en av de mange hyggelige restaurantene. Kinoen ligger rett i nærheten, og det er et rikt kulturliv i Drøbak med gallerier og konserter. I helgene er det hyggelig med ferskt brød fra Håndverksbakeriet og/eller deilige ferske grønnsaker på Grønthuset. Har du venner som kommer på besøk med båt, kan du spasere et par minutter ned til gjestehavna eller til båthavna for å ta imot gjestene. Her kan man også kjøpe ferske reker fra rekebåten. Leiligheten ligger i et sameie bestående av bolig- og næringsseksjoner. Denne leiligheten ligger i bygårdens 4.etasje(loftsetasje) med enkel adkomst fra både Torggata og fra den usjenerte bakgården som vender mot Wienerbrødkjæringa.

Adkomst

Leiligheten ligger ca. 75 meter fra Torget i Drøbak sentrum. Med bil: Følg Osloveien FV 152 retning Drøbak Sentrum. Ta til venstre i Lindtruppbakken inn på Torggata. Følg Torggata og ta første avkjøring til høyre inn på Torget. Sving til høyre inn Wienerbrødskjæringa og deretter første til høyre mot på Sameiet Torggata 6. Det er en parkeringsplass i bakgården som følger leiligheten. Alternativt parkering på Bankløkka, som ligger til venstre for Wienerbrødskjeringa eller på parkeringsplassen som ligger på høyere hånd av Lindtruppbakken. Det er også inngang til leiligheten fra Torggata. Hovedinngang ligger til høyre for Håndverksbakeriet. Det vil skiltes med visningsskilter fra Foss&Co under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Torggata 6,
1440 Drøbak

BRA

75 m2

P-rom

75 m2

BTA

83 m2

Innhold

Loftsleilighet beliggende i 4. etasje inneholder: Entré, bad, 2 soverom, kjøkken/stue. Utgang fra stue via en tofløyet dør til lun og fin vestvendt takterrasse på ca. 16 kvm. 1 kjellerbod på ca. 3 kvm.

Standard

Lekker loftsleilighet med delikate farger på overflater og mange fine detaljer med noe dekor teglstein på vegger og synlige tredragere og søyler. Vedtvendt, lun og solrik takterrasse med gode utsiktsforhold til fjorden. Vegger har overflater med malt tapet, malte flater og dekor-teglstein. Fliser på bad. Gulv har overflater med parkett. Fliser på bad, entré og terrasse. Himlinger er med malte flater og synlige tredragere. Noen downlights. Kjøkken har ny lekker innredning fra 2019 med keramikk-benkeplate, nedfelt oppvaskkum og flisfelt over benk med keramikkfliser. Alle skuffer i innredningen har lys. Kjøkken er utstyrt med kjøkkenvifte og integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr fra 2019, oppvaskmaskin fra 2019 og stort kjøl-/fryseskap med isbitmaskin medfølger i handelen. Bad er flislagt og utstyrt med nytt servantskap og blandebatteri, speil og lys, wc og dusjhjørne med glassdører. Det er nytt dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin. Takterrasse er på 16 kvm er vestvendt, usjenert og solrik med flislagt gulv. Terrassen er utstyrt med elektrisk markise, utestikk og terrassevarmer. Diverse: - Peisovn i stue. - Hyller i entré - Kabel-Tv/bredbånd - Dørcalling - Felles varmtvann

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulv varme på bad. Peisovn i stue. Peisen virker fint og avtrekk er bra iht. eier.

Parkering

Parkeringsplassen i bakgården som følger med seksjonen og har plass nr 6. Det er ingen el-lader, men styret gir alle muligheten til å sette opp dette for egen kost.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning, men kan skje raskt.

Forretningsfører

1-2-3 Regnskap AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : thomas haugan
Takstdato : 13.05.2020
Markedsverdi : 4.950.000,-
Låneverdi: 4.500.000,-

Prisantydning

4 950 000,- / Fellesutgifter: 2 937,-

Kr 2 937,- pr. mnd. Felleskostnader inkluderer drift, renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, tv og internett, trappevask og snørydding m.m.

Totale kostnader

5 129 841,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning) 41 201,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 991 201,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 270,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 138 640,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 129 841,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 950 000,-

Ligningsverdi

kr 880 266,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Torggata 6 Sameiet består av 19 seksjoner, hvorav 11 er boligseksjoner. Bygget er antatt fundamentert på sandpute eller fast grunn. Veggkonstruksjon og utvendig fasader av tegl-/hullsteinsmur med utvendig pusset og malte fasader/murer. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltakkonstruksjon belagt med teglstein. Det henvises til takstdokumentet for ytterligere beskrivelse.

Arealer

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 83 kvm P-rom utgjør: 4. etasje: Entré, bad, 2 soverom, kjøkken/stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 524 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 1 524 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert adkomst/parkering. Ellers er det en koselig bakgård med gressplen, platting og grill, samt møbler til felles bruk.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.