Torggata 3, 1440 Drøbak

Solgt

Drøbak sentrum - Visning avlyst !

Prisantydning
2 670 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
39 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 670 000,-

kr 2 753 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

86

29

7

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2011

42 m2

46 m2

39 m2

1

Eiet tomt

400 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Bygården Torggata 3 ligger midt i hjertet av Drøbak med rusleavstand til blant annet matbutikk, bakerier, cafeer, restauranter, et godt utvalg av klesbutikker og interiørbutikker, apotek og velværesalonger. Ved å benytte seg av alt det fine Drøbak sentrum har å by på, blir du en naturlig del av miljøet i sentrum. Drikk gjerne kaffen din ute på kafé, ta håndkle over skulderen for et morgen- og/eller kveldsbad i badeparken - eller ta et glass godt drikke på en av de mange hyggelige restaurantene. Kinoen ligger rett i nærheten, og det er et rikt kulturliv i Drøbak med gallerier og konserter. I helgene er det hyggelig med ferskt brød fra Håndverksbakeriet og/eller deilige ferske grønnsaker på Grønthuset. Har du venner som kommer på besøk med båt, kan du spasere et par minutter ned til gjestehavna eller til båthavna for å ta imot gjestene. Her kan man også kjøpe ferske reker fra rekebåten. Leiligheten ligger i et sameie bestående av bolig- og næringsseksjoner. Denne leiligheten ligger i bygårdens 2 etasje med enkel adkomst fra Torggata.

Adkomst

Leiligheten ligger ca. 50 meter fra Torget i Drøbak sentrum. Med bil: Følg Osloveien FV 152 retning Drøbak Sentrum. Ved visning er det praktisk å parkere i Lindtruppbakken rett før du kommer ned til Torggata eller på Bankløkka. Det vil skiltes med visningsskilter fra Foss&Co under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Stein Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Torggata 3,
1440 Drøbak

BRA

42 m2

P-rom

39 m2

BTA

46 m2

Innhold

Fin og praktisk sentrumsleilighet som inneholder: Entré, bad/wc/vaskerom, soverom, garderoberom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til liten balkong. 2 kjellerboder.

Standard

Fin 2-roms seksjonert leilighet over ett plan beliggende i bygårdens 2. etasje. Leiligheten ligger i bygårdens tilbygg som ble oppført i 2010/2011. Det er utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 3 m². Gulv har overflater med parkett. Fliser på bad. Vegger har malte plater. Fliser på bad. Himlinger har malte flater. Kjøkken med åpen løsning mot stue har en hvit høyglans innredning med laminat benkeplater. Kjøkken er utstyrt med oppvaskkum, ventilatorhette, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap som medfølger i handelen. Bad er flislagt og utstyrt med vegghengt wc, servantskap, speil og lys, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin på bad medfølger i handelen. Balkong på ca. 3 kvm med utgang fra stue. Ventilasjon i leiligheten er balansert ventilasjon som styres fra ventilatorhette på kjøkken. Takstmannen har bemerket TG 3 på følgende: Det ble observert en del slitasje, fuktslitasje, sprekker og stedvise løse lameller i hovedrom, så utskiftningsbehov av innvendige overflater her kan påregnes for å tilfredsstille dagens krav til standard. Stedvis noe hakk og merker må forventes i en brukt bolig og kommenteres ikke hvis det ikke er utover det som er å betegne som normal bruksslitasje. TG 3 er gitt med tanke på ovennevnte visuelle observasjoner For ytterligere beskrivelse av byggemåte og standard vises det til tilstandsrapport utført av Terje Bråthen datert 18.06.2020.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten med gulv varme på bad og antatt to kurser i hovedrom. Ventilasjon: Balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten.

Parkering

Eiere av seksjoner i Toggata 3 Sameie har tinglyst rett til leie av parkeringsplass i bakgården om ønskelig. Pr. 15.06.2020 er prisen for leie av p-plass i bakgården kr. 650,- + mva. for privatpersoner. Om det er ledig plass i garasjen, kan det være mulig å leie plass her til kr. 1300,- + mva. for privatpersoner. Info iht. gårdeier Hagen Gårdene AS Det er også mulig for fastboende å kjøpe årskort til kr. 6100,- av Frogn kommune for å kunne parker på kommunale p-plasser hvor det kreves betaling. Forøvrig er det parkering etter stedets bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen
Takstdato : 18.06.2020
Teknisk verdi : 2 830 000,-

Prisantydning

2 670 000,- / Fellesutgifter: 2 065,-

Felleskostnadene øker fra kr. 1.911,- til kr. 2.065,- pr. 01.07.2020. Iht. regnskap inkluderer felleskostnadene renovasjon, styrehonorar, forretningsfører, revisjonshonorar, drift og vedlikehold, felles byggforsikring, strøm på fellesarealer, tv/bredbånd m.m.

Totale kostnader

2 753 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 670 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 83 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 753 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 670 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bebyggelsen består av 12 leiligheter i 2 og 3 etasje, næringslokaler i 1 etasje, og kjellerboder tilhørende leilighetene i opprinnelig kjeller.

Arealer

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 46 kvm P-rom utgjør: 2. etasje 39 kvm med entré, bad, soverom, kjøkken/stue. Bod/garderoberom på 3 kvm er ikke med i p-rom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 400 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Utvendige fellesarealer er hovedsakelig asfaltert.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.