Skorkeberg alle 26A, 1447 Drøbak

Solgt

Skorkeberg / Drøbak Innholdsrik og innbydende del av tomannsbolig med sjøutsikt

Prisantydning
5 200 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
104 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 200 000,-

kr 5 352 138,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

71

458

15

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

1991

108 m2

116 m2

104 m2

3

Eiet tomt

5 396 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen har en vestvendt beliggenhet i et rolig område uten biltrafikk. Inngangspartiet er vendt mot øst med morgensol og et trivelig tun som avdeler mot naboer. Adkomst er via en stikkvei med velstelte fellesområder. Umiddelbar nærhet til bussforbindelse og barnehager samt nærhet til skoler, skateramper, ball- og lekeplasser. Gangavstand også til turterreng, ridesenter og badestrender litt syd for Drøbak sentrum. Kort avstand til Seiersten/Ullerud/Dyrløkke hvor man finner idrettsanlegg, kjøpesenter (Amfi Drøbak City), Golfbane og populære Seierstenmarka. På golfbanen og i Seierstenmarka er det flotte turområder, med bla. Follo Museum og lysløyper/skiløyper/skipark med snøproduksjonsanlegg /akebakker om vinteren. Ca. 1.5 km ned til Drøbak sentrum hvor man bla. finner spennende nisjebutikker, vinmonopol, kino, gallerier, restauranter, båthavn, badeparken og fergeforbindelse til historiske Oscarsborg. Drøbak sentrum er kjent for sin koselige småhusbebyggelse og et yrende båt og sjøliv. Besøk gjerne byen vår på www.visitdrobak.no

Adkomst

Fra Oslo: Følg Osloveien mot Drøbak sentrum og ta til venstre i rundkjøringen ved enden av golfbanen. Følg Ullerudbakken ca. 700 meter mot Skorkeberg og ta til høyre inn Skorkeberg alle. Følg veien Skorkeberg alle til enden hvor du finner boligen. Det vil bli skiltet av megler ved felles visninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 13.
april,
kl. 17:00-18:00

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skorkeberg alle 26A,
1447 Drøbak

BRA

108 m2

P-rom

104 m2

BTA

116 m2

Innhold

Velkommen til denne moderne gjennomgående horisontaldelte tomannsboligen, over to plan. Utvendig er det et stille og barnevennlig felles uteområde med bilfri stikkvei frem til inngangsparti. Tilknyttet inngangspartiet er det et hageparti med noe gressplen, frukttrær, blomsterbed foruten platting for sittegruppe og utvendig bod. Fra inngangspartiet kommer du inn i første etasje med et lyst og innbydende kjøkken, samt en lun stue med plass til spisebord. Kjøkkenet ligger fornuftig plassert med kort avstand fra entrè, med hensyn til bæring av matvarer. Boligen har en lys og fin stue som ligger som en forlengelse av inngangsparti og entre. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse med nydelig utsyn med sjøutsikt og fantastiske solforhold. Videre er det adkomst fra stuen til hoved soverom og bad. Fra inngangspartiet er det trapp opp til to soverom og bad. Verandaen er på hele 21 kvm belagt med vedlikeholdsfritt kebony gulvdekke og innglasset rekkverk

Standard

Entre: Inngangspartiet er lyst og romslig, og det er eget omkledningsrom for ytterklær med god lagringsplas. Gulvet er belagt med laminat med varmematter og det er malte flater på vegger og panel i tak. Glassfeltet i ytterdør, bidrar til godt med lys i rommet og gir en lys og en hyggelig atmosfære. Kjøkken: Kjøkkenet har store vindusflater, som gir godt med lys og ikke minst deilig morgensol. Kjøkkenet har god plass til spisebord. Skapene har hvite skapfronter, det er godt med skapplass. Det er mye benkeplass med overlys, samt downlights i tak som gir gode arbeidsforhold. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger. Komfyren er ny i 2018 med dampfunksjon. Fra kjøkkenet er det adkomst til stort vaskerom via skyvedør. Gulvet er belagt med laminat med varmematter og det er malte flater på vegger. Over benkeplate er det beskyttende plexiglass. Vaskerom: Vaskerommet er stort og praktisk innredet med god arbeidsbenk og egen praktisk inngang for våte ytterklær.. Rommet har også plass til eget frysekap. Gulvet er belagt med gulvfliser med undervarme og det er downlight i tak. Stuen: Den vestvendte stuen er et lyst rom å komme inn i. Med store vindusflater og utgang til usjenert veranda åpnes det for lange kvelder i ettermiddagssol. Fra stuen er det flott utsyn mot Oslofjorden. Rommet har plass til både salong og spiseplass og det er installert en koselig peisovn. Fra rommet er det adkomst til hovedsoverommet og bad. Gulvet er belagt med parkett med varmematter og veggflatene er nymalte i 2019. Tilpassede plissé gardiner i stuen medfølger. Himling har downlights og er belagt med hvit panel. Baderom: Leiligheten har både et hyggelig baderom og et eget wc- rom. Badet er flislagt på vegger og gulv. Innredningen består av badekar, wc og servant med underskap, samt eget benkeskap. Varmekabler i gulv. Wc- rommet i andre etasje er innredet med servant med underskap og egen skaprekke. Parkett på gulv. Soverom: Leiligheten har tre gode soverom. Det er to romslige soverom i overetasjen hvorav ett med nydelig sjøutsikt. Foreldre soverommet er stort, har sjøutsikt og har godt med garderobeskap. Rommene har parkett på gulver og det er malte flater på vegger og i himling. Det er utstrakt bruk av downlights i tak. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til Tilstandsrapport datert 30.03.2021 som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Gulv varme (folie eller kabler) i alle rom i 1. etasje med unntak av soverom. Peisovn med glassfelt. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering i garasje med elbillader. Forøvrig biloppstillingsplasser på felles parkering.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 30.03.2021

Prisantydning

5 200 000,- / Fellesutgifter: 2 318,-

Kr 2 318,- pr. mnd. Fellesutgifter dekker felles bygningsforsikring, avdrag/renter på andel fellesgjeld, Tv/bredbånd fra Get, diverse reparasjoner/vedlikehold, honorar til forretningsfører m.m.

Totale kostnader

5 352 138,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 200 000,- (Prisantydning) 6 518,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 206 518,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 150,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 206 518,-)) -------------------------------------------------------- 145 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 352 138,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 200 000,-

Ligningsverdi

kr 1 086 968,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 116 kvm P-rom Inneholder: 1. etasje (82 kvm): Bad, entré/gang, kjøkken, stue/spisestue, vaskerom, omkledningsrom og soverom 2. etasje (22 kvm): Trapperom, 2 soverom og wc Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 396 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Fellestomt er fint opparbeidet med asfaltert internvei og div. beplantning. Seksjonens andel av tomten er opparbeidet med noe plenareale ved adkomst og diverse beplantning

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.