Sagaveien 13F, 1443 Drøbak

Solgt

Drøbak - Fint førstegangskjøp/ utleieleil. - 2(3)- roms nær badeplasser. Gangavstand til Drøbak sentrum.

Prisantydning
3 100 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
79 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 100 000,-

kr 3 223 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

86

545

35

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1956

79 m2

89 m2

79 m2

Eiet tomt

8 257 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Sameiet Sagaveien 13 består av 35 selveierleiligheter beliggende ca. 1 km nord for Drøbak sentrum. Leiligheten har trappefri adkomst og ligger i 4. etasje fra fronten av bygget, eller 1. etasje fra inngangssiden på østsiden av bygget. Sameiet har en fin beliggenhet med meget gode solforhold og nærhet til Vindfangerbukta og fjorden. Leiligheten ligger østvendt i bygget og har noe begrensede sol og lysforhold. Dette er et attraktivt, sentralt og rolig område som passer godt for både barne- /ungdomsfamilier og voksne. Leiligheten ligger i gangavstand til den sjarmerende bykjernen i Drøbak som kanskje er best kjent for den populære Badeparken, Julehuset på torget og historiske Oscarsborg festning. I sentrum finner du også et utvalg kunstgallerier, koselige kafeer og restauranter, båthavn og badestrender. Drøbak sentrum innehar også de fleste servicetilbud som hyggelige butikker, bakeri, matbutikk, postkontor, vinmonopol, kino og offentlig kommunikasjon. Drøbak byr på frisk luft, sørlandsidyll og kort avstand til Oslo med bil og ekspressbuss ( ca. 35 minutter). Drøbak har generelt et godt idretts- og fritidstilbud for alle aldre med flotte turmuligheter i Seierstenmarka med oppkjørte langrennsløyper om vinteren, populær 18-hulls golfbane på Belsjø, ridesenter på Elle, tennisbane på Høyås. I tillegg er det idrettsanlegg på Seiersten med kunstgressbane, boksehall, Bølgen bad og aktivitetssenter og Frognhallen. Velkommen til visning!

Adkomst

Fra Oslo, følg Osloveien mot Drøbak sentrum. Rett etter Frogn Rådhus som ligger på høyre hånd, tar du til høyre inn Grandeveien. Kjør omlag 500 meter, ta rett fram i rundkjøringen inn til Sagaveien. Eiendommen ligger til høyre etter ca. 300m. Det blir skiltet med visningsskilt fra Foss & Co ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sagaveien 13F,
1443 Drøbak

BRA

79 m2

P-rom

79 m2

BTA

89 m2

Innhold

Fin 2-roms leilighet i 1. etasje som inneholder: Entré, bad/wc-rom, kontor, soverom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til østvendt flislagt terrasse. Tilhørende bod i fellesanlegg i kjelleretasje

Standard

Fin og praktisk leilighet som fremstår med standard i hovedsak fra 2003 med normal bruksslitasje. Flere innvendige overflater ble behandlet sist i 2020. Gulv har overflater med 3 - stavs eikeparkett, Fliser på bad. Vegger har overflater med malt tapet som sist er utført i 2020. Fliser på bad. Himlinger har malte overflater sist behandlet i 2020. Kjøkken har hvit profilert innredning fra Sigdal med laminat benkeplate og fliser over benk. Kjøkken er utstyrt med utslagsvask, Villavent kjøkkenventilator, opplegg for oppvaskmaskin, samt lys under overskap. Det er avsatt plass til hvitevarer. Lekkasjestopper er montert ca. 2018 i underskap under utslagsvask. Bad er flislagt og utstyrt med hvit profilert servantinnredning, speil, lys, dusjkabinett fra 2020 og gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Terrasse: Utgang fra stue til østvendt flislagt terrasseplatting på ca. 16m². Rekkverk/levegg i tre med port. TG - 3 (Tilstandsgrad 3 er gitt terrasse med tanke på løse og sprukne fliser på terrassegulv, samt vedlikeholdsbehov av rekkverk/levegg). Diverse inventar/utstyr: - Varmtvannsbereder på 120 liter er plassert i underskap på kjøkken. - Hvit profilerte garderobeskap i entré og innredet rom/kontor. - Kabel-TV og internett fra Get. - Porttelefon. - Brannslukningsapparat. - Felles brannvarslingssystem med seriekoblet røykvarsler. - Utelys på terrasse. - Stedvise innvendige persienner. - Stedvise panelovner For ytterligere beskrivelse av standarder vises det til Tilstandsrapport utført av Erik Slæperud som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Parkering

Asfaltert inngangsparti og parkeringsplass med biloppstillingsplasser for beboerne. Det kan være mulig å kjøpe/leie garasje i underetasjen dersom det skulle være noe ledig.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Slæperud Slæperud
Teknisk verdi : 3 530 000,-

Prisantydning

3 100 000,- / Fellesutgifter: 2 415,-

Kr 2 415,- pr. mnd. Felleskostnadene dekker renter og avdrag på fellesgjeld, personalkostnader, forretningsfører, revisjon, felles forsikringer, energi/fyring på fellesområder, tv-anlegg/bredbånd, drift og vedlikehold m.m. Kommunale avgifter for den enkelte seksjon faktureres den enkelte sameier direkte fra kommunen.

Totale kostnader

3 223 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 100 000,- (Prisantydning) 34 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 134 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 134 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 223 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 100 000,-

Ligningsverdi

kr 1 078 169,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 89 kvm P-rom utgjør: Entré, bad/wc-rom, kontor, soverom, kjøkken med åpen løsning og stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 257 kvm, Eierform: Felles eiet tomt. Tomten har iht. Frogn kommune noe usikkert areal og tomtegrenser.

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, adkomstvei og biloppstillingsplasser på øst-, vest- og sydsiden av bygningen. Forøvrig skrånende naturtomt mot nord og fjellvegg i sydøst. Parkering på felles utvendig parkeringsplass på sameiets fellesareal utenfor 1. etasje (4. etasjeplan) etter stedets bestemmelser uten faste plasser. Leiligheten har en egen fin og hyggelig uteplass på østsiden av bygget ved adkomsten til leiligheten.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.