Osloveien 263, 1449 Drøbak

Solgt

Visning avlyst! Solgt ved bud direkte til selger.

Prisantydning
6 500 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
174 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 500 000,-

kr 6 682 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

30

11

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1950

216 m2

243 m2

174 m2

3

Eiet tomt

2 466 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Osloveien 263 i Drøbak ligger idyllisk til med fine og grønne utsynsforhold. Bilitt / Folkvang området er et rolig og barnevennlig boligstrøk med blant annet gode solforhold og umiddelbar nærhet til flotte turområder sommer som vinter. På sommerstid er det flere oppmerkede tur- og sykkelstier som snor seg rundt i Frognmarka, og med gangavstand fra boligen er en sjarmerende gårdsvei som går i retning handelssenteret Amfi Drøbak City. Vinterstid kjøres det skispor på jordene nær eiendommen. Folkvang samfunnshus med fotballbane ligger videre rett ved boligfeltet, en perfekt plass for lek og moro. Bilitt barnehage med tre avdelinger, ligger som nærmeste nabo. Busstopp i umiddelbar nærhet med god bussforbindelse til Oslo og Drøbak. Herfra går også skolebuss til bl.a. Heer. Buss til Oslo tar ca. 40 min. Heer barneskole og Frogn videregående skole ligger ca. 3 km. unna. Eiendommen har gode solforhold i alle retninger og ligger ca. 4 km. nordøst for blant annet Drøbak City, Drøbak golfbane, Dyrløkkeåsen Ungdomsskole, Seiersten Ungdomsskole og ca. 6.km fra Drøbak sentrum med alle fasiliteter, bl.a. kino, båthavn, gallerier, restauranter, vinmonopol, bibliotek og sjarmerende nisjebutikker. Kun 25 minutters kjøring til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Osloveien 263,
1449 Drøbak

BRA

216 m2

P-rom

174 m2

BTA

243 m2

Innhold

1. etasje: Stue / spisestue, kjøkken, soverom, bad og gang 2. etasje: Tv-stue, 2 soverom Kjeller Etasje: Bad, entrè , stue/kjøkken, soverom, wc samt div. boder. Garasje med loftetasje og åpen sportsbod. Gårdsplass med plass til flere biler

Standard

Kjøkken: Stort og velutstyrt kjøkken (2017) med stein benkeplate. Hvit profilert skapinnredning med vitrineskap og integrerte hvitevarer som, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt platetopp. Oppvaskkum nedfelt i benkeplate. Det er vindusflater i flere retninger som gir godt med arbeidslys til dette moderne og hyggelige kjøkkenet. Mot spisestuen er det en praktisk barløsning. Kjøkkenet har downlight belysning. Gulvet er belagt med parkett og det er smartpanel på vegger. Stue: Stor lun og romslig stue med gode muligheter for innredninger med flere sittegrupper. Stuen er knyttet sammen med kjøkkenet og spisestue i en åpen og praktisk løsning. Stuen er gjennomgående med store vindusflater i flere retninger. Fra spisestuen er det utgang til terrasse og hage. En av veggene er eksklusivt dekorert med skifter og gulvet er belagt med parkett (2017). Stuen har varmepumpe og vedovn. Det er montert skinne med spotter i himlingen i stuen og inngangspartiet. Bad. Badet i første etasje er lekkert innredet med store moderne fliser. Baderommet har godt med plass og inneholder vegghengt wc, to ovenpå liggende servanter med underskap samt stort dusjhjørne. Speilet er innfelt i veggfliser og det er lagt opp til strømuttak i skuffer. Rommet har downligth belysning i himmling med sensorbryter. I tillegg er det montert høyttalere og integrert radio i himlingen. Badet i kjelleretasje er utstyrt med wc, servant og dusj. Downlight og gulvvarme i begge bad. Soverom Soverommet i første etasje har stor skyvedørsgarderobe med speil og egen inngang til badet. To store soverom i andre etasje er lagt i hver sin fløy med en hyggelig TV stue i mellom. Gulvene er belagt med laminat og i hovedsak smartpanel på vegger. Kjeller Kjeller etasjen er innredet med hybel løsning med egen serie måler for strøm. Herunder stue/ kjøkken, soverom, bad og wc. Det er i tillegg egen inngang til store uinnredede kjellerrom. Garasje Ny stor moderne garasje (2017/18). Garasjen har downlight belysning, uttak for El-bil ladning og er isolert. Hemsen har ståhøyde og god plass til f.eks. kontorinnredning. Eget sikringsskap i garasje. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport utarbeidet av Heiki Nygård datert 30.10.20 og som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på entré og bad. Luft til luft varmepumpe i stuen.

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Heiki Nygård
Takstdato : 30.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 320 000,-
Teknisk verdi : 6 320 000,-
Formuesverdi : 1 427 705,-
Sekundær formuesverdi : 5 139 736,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 500 000,-

Totale kostnader

6 682 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 167 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 182 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 682 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 500 000,-

Ligningsverdi

kr 1 427 705,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Oppgraderinger utført i eiers botid i flg eier: 2012 - Montert varmepumpe i stue. 2013 - Pusset opp soverom med plassbygget seng, skyvedørsgarderobe. Etterisolert yttervegger. Plantet hekk rundt hele tomten. Malt huset. 2014 - Etablert blomsterbed i hage. Byttet varmeelement i vvb. 2015 - Renovert bad. Flislagt stuevegg med skifer. Skiftet ut belysning i stue. Lagt freseasfalt i veien, samt gravet grøfter på motsatt side av veien. 2016 - Bygget takoverbygg på terrasse, utbedret inngang til kjeller/hybel med ny grussti rundt huset. Montert robotgressklipper. 2017 - Bygget ny garasje, revet gammel. Etterisolert og panelet om gavlvegg. Renovert kjøkken, etterisolert yttervegger, lagt nytt gulv i stue, flyttet vedovn. Pusset pipe. 2018 - Pusset opp barnerom i 2. etg, Bygget innredning i gang. Dukkestue i hagen. 2019 - Terrasse rundt dukkestue i hagen, samt gjerde langs veien. Ny runde med freseasfalt på veien.

Arealer

Primærrom: 174 kvm, Bruksareal: 216 kvm, Bruttoareal: 243 kvm P-rom innehold (totalt 174 kvm): 1. Etasje (92 kvm): Bad, entré/trapperom, kjøkken, stue/spisestue, soverom 2. Etasje (42 kvm): Trapperom, loftstue, 2 soverom Kjeller Etasje (40 kvm): Bad, entré, stue/kjøkken, soverom, wc Garasje (2017) BTA 42 kvm. Gulvflate på loft ca 25 kvm, men ikke målbart pga lav høyde. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 466 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Solrik og naturskjønn eiendommen på 2466,8 m². Eiendommen er pent opparbeidet med plenarealer, beplantninger, hekk, trær gjerde, og gruslagt gårdsplass. Nedgravd trampoline som ligger jevnt med gressplen. Biloppstillingsplass i egen garasje samt godt med biloppstillingsplasser på egen eiendom. Tomten har flott utsyn over store natur og landbruksområder og er med sin store opparbeidede gressplen meget godt egnet for lek og ballspill.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.