Niels Carlsens gate 17B, 1440 Drøbak

Solgt

Drøbak sentrum: Lekker 2-roms leilighet - Rett ved Badeparken - Sjøutsikt fra balkong - Lys og tiltalende

Prisantydning
2 650 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
36 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 650 000,-

kr 2 785 582,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

86

128

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1956

37 m2

42 m2

36 m2

Fellestomt

726 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Niels Carlsens gate 17b - En lekker leilighet med flott beliggenhet i Drøbak sentrum! 2-roms leilighet med flott beliggenhet i sentrum rett ved badeparken med noe fjordutsikt. Leiligheten ligger i et svært attraktivt boområde med en blanding av leiligheter og villabebyggelser. Fra leiligheten kan du rusle bort til hyggelige kafeer, matbutikk, mote-forretninger, restauranter, kino, vinmonopol, båthavn med adkomst til blant annet Oslo og Oscarsborg, og ellers nyte det gode liv i Drøbak sentrum. Kort fortalt: - Meget tiltalende og fin sentrumsleilighet - Nyoppusset bad fra 2014 - Nye støydempende vinduer og dører fra 2017 - God planløsning - Balkong med fjordutsikt - Peisovn i stuen - 2 boder i kjeller, og lagringsmulighet på loft. - Felles treningsrom i kjeller - Felles vaskerom i kjeller - Felles sykkelparkering i kjeller - Hyggelig bakgård - Umiddelbar nærhet til Badeparken Det er bussholdeplass rett utenfor med hyppige avganger til Oslo og rundt om i Follo distriktet. Drøbak kan også by på 18-hulls golfbane på Dyrløkke og flotte turløyper sommer som vinter. På Seiersten finner du kommuneadministrasjon, barne- og ungdomsskole og flott idrettsanlegg med bl.a. svømmehall, idrettshall, Bølgen bad og treningssenter, Seiersten stadion m.m. Nærmeste kjøpesenter er Drøbak City på Dyrløkke

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Niels Carlsens gate 17B,
1440 Drøbak

BRA

37 m2

P-rom

36 m2

BTA

42 m2

Innhold

Denne hyggelige sentrumsleiligheten inneholder: 1. Etasje: Entré/gang - Flislagt bad/wc - Soverom med overskap - Kjøkken med praktisk innredning - Stue med vedovn og utgang til balkong. Kjeller: Tilhørende leiligheten er 2 kjellerboder på henholdsvis 5 kvm og 7 kvm. Det er felles vaskekjeller med kortautomat, tørkerom med myntautomat, treningsrom, samt felles sykkelparkering i kjelleretasje. Loft: Adkomst via stige. Her er det ytterligere lagringsmuligheter.

Standard

Kjøkken Praktisk kjøkken med hvit innredning fra ca. 2010. Det er laminat benkeplate og plexiglass over benk. Det er meget godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Noen overskap har glassfronter. Deler av arbeidsbenken er montert som en praktisk barløsning, som også kan nedfelles når den ikke er i bruk. Kjøkken er utstyrt med blant annet, platetopp, stekeovn, kjøleskap og kjøkkenventilator. Hvitevarer medfølger i handelen Bad Tidløst og pent bad som er nyoppusset av eier i 2014 med flislagte vegger og gulv. Badet er utstyrt med servant med underskap, overskap med speil, lys, vegghengt toalett og badekar med dusjgarnityr og glassvegg. Gulvet har varmekabler. Stue Leiligheten har en hyggelig stue med store vinduer mot vest og hyggelig utsyn mot Badeparken og fjorden. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong. Stuen har plass til flere sittegrupper og har en fin romfølelse med åpen løsning til kjøkkenet. Soverom Soverommet har plass til dobbeltseng og er utstyrt med praktiske skapløsninger for å gi best mulig plassutnyttelse.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming - Vedovn i stue - Elektriske varmekabler på badet

Parkering

Borettslaget har ikke egne biloppstillingsplasser. Gateparkering etter stedets bestemmelser. Det er mulig for beboere i Drøbak sentrum å kjøpe årsoblat hos Frogn kommune for parkering på kommunale p-plasser. Pris for årskort 2021 er oppgitt til å være kr. 6 250,- ref Frogn.kommune.no

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Heiki Nygård
Takstdato : 21.12.2020
Teknisk verdi : 2 650 000,-

Prisantydning

2 650 000,- / Fellesutgifter: 2 899,-

Kr. 2 899,- pr mnd Felleskostnadene inkluderer blant annet kabel-Tv og internett grunnpakke, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester, felles forsikring, drift og forretningsførsel, strøm på fellesarealer, samt betjening av borettslagets fellesgjeld. Fellesutgiftene fordeler seg på følgende måte: Felleskostnader Kr. 2 104,- Kapitalkost renter Kr. 333,- Kapitalkost avdrag Kr. 462,-

Totale kostnader

2 785 582,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 650 000,- (Prisantydning) 130 522,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 780 522,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 060,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 785 582,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 650 000,-

Ligningsverdi

kr 495 045,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygård antatt fundamentert med betong til kvikkleire. Utvendige fasader er i pusset utførelse. Etasjeskillere i betong. Takkonstruksjon av type saltak tekket med betongtakstein. - Ytterfasaden er pusset opp i 2018 utført av ProVest AS. - Taktekking på gården antas være fra 1990-tallet. - Drenering fra byggeåret og 2017 (mot vegg i bakgård) - Oppganger oppusset i ca. 2005. - Brl. oppgraderte bakgården i 2008. Bakgården deles med naboliggende gård.

Arealer

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 42 kvm P-rom inneholder: 1.Etasje (36 kvm) med entré, bad, stue/kjøkken, soverom, Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 726 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.