Holterveien 4c, 1448 Drøbak

Solgt

Drøbak - 4 roms selveier leilighet - toppetasje og ende - Oppussingsobjekt

Prisantydning
2 600 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
74 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 600 000,-

kr 2 903 015,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

16

8

30

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Selveier

1971

74 m2

81 m2

74 m2

Eiet tomt

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Sameiet er beliggende i et etablert boområde på Dyrløkke innenfor Drøbak bygrense i Frogn kommune. Leiligheten er beliggende som ende- og toppleilighet i nordenden av blokka, nord-vestvendt med normale sol- og lysforhold og utsyn over nærområdet. Hovedinnfartsvei til Drøbak går like utenfor blokkens hage på vestsiden og noe trafikkstøy må derfor påregnes. Umiddelbar nærhet til div. forretninger og kort gangavstand til kjøpesenter og offentlig knutepunkt med bussholdeplasser på Dyrløkke, med hyppige avganger til Drøbak, Ås/Ski og Oslo. Ca. 40 min. med ekspressbuss til Oslo S. Nærhet til barnehage, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, matbutikker og golfbane. Kort vei til gode turområder og skiterreng ved golfbanen og innover Seierstenmarka. Ca. 4 km til Drøbak sentrum med badepark og div. servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 22.
september,
kl. 17:00-18:00

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Holterveien 4c,
1448 Drøbak

BRA

74 m2

P-rom

74 m2

BTA

81 m2

Innhold

Entrè med gang, 3 Soverom, stue, kjøkken, bad, wc-rom. Leiligheten har tilhørende kjellerboder og biloppstillingsplass.

Standard

Bolig med større bruksslitasje. Oppussing og oppgradering/modernisering må påregnes for å tilfredsstille dagens krav til standard. Leiligheten er en endeleilighet i 4. etasje. Leiligheten har overflater med gjennomgående belegg på gulv og malt strietapet på vegger. Leiligheten fremstår forøvrig som lys og funksjonell med ekstra vindu mot endevegg. - TG 3 er gitt til vinduene med tanke på nødvendig utbedringsbehov av låsmekanismen på vinduene på østveggen. - TG 3 er gitt til innerdører med tanke på utskiftningsbehov av baderomsdør. - TG 3 er gitt til veggoverflater med tanke på nødvendig utbedringsbehov, spesielt av at det er slått hull i trevegger. - TG 3 er gitt til kjøkken med tanke på stor slitasje og nødvendig utskiftningsbehov. - TG vurderes ikke for el-anlegg da bruk er avgjørende for tilstanden, som eventuelt må vurderes av en el-fagmann. Det bemerkes at det mangler samsvarserklæringer på arbeid utført i nyere tid, noe som bør fremskaffes om det er utført etter 1998. Diverse utstyr: - Porttlf. - Kabel-tv i stue. - Røykvarsler. - Brannslukningsapparat. - Diverse belysning og panelovner. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport datert 18.07.2020 som er vedlegg i salgsoppgave. Leiligheten selges slik den fremstår på visning og overleveres uten ytterligere rydding og rengjøring.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulv varme på bad. Det er ikke foretatt noen funksjonstest av varmekilder og det er usikkert om varmekildene fungerer.

Parkering

Til hver seksjon er knyttet 1 merket parkeringsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen
Takstdato : 30.06.2020
Markedsverdi : 2 600 000,-
Låneverdi: 2 250 000,-

Prisantydning

2 600 000,- / Fellesutgifter: 4 880,-

Kr 4 880,- pr. mnd. Fellesutgifter inkl. bl.a. kabel-TV Get grunnpakke, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, betjening av andel fellesgjeld, snømåking, dugnadstillegg, drift og vedlikehold iflg. forretningsfører/erfaring/eier.

Totale kostnader

2 903 015,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 600 000,- (Prisantydning) 228 295,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 828 295,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 830 739,-)) -------------------------------------------------------- 74 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 903 015,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 600 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm P-rom inneholder: 4.Etasje (74 kvm): 3 Soverom, stue, kjøkken, bad, wc-rom, gang m/entré Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Felles eiet tomt ca. 3 708 kvm.

Tomt

Felles tomt ble oppgradert i 2010 og er opparbeidet med asfaltert gårdsplass og hage med plenarealer, lekeapperater, prydbusker og beplantninger. Asfaltert adkomst til bebyggelse, men med stor slitasje ved avkjørselen fra hovedveien og vedlikeholdsbehov av sameiets adkomstvei. Fast beboerparkering med oppmerkede asfalterte biloppstillingsplasser utenfor blokka og gruslagt gjesteparkering på siden av innkjørselen. Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass nr. 30 helt innerst til venstre i nordenden av blokken (merket med «30»).

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.