Gylteveien 20, 1443 Drøbak

Solgt

Rå og spennende tomt med unik beliggenhet i vannkanten - Tomt er i dag regulert til næring - Forsøkt regulert til bolig

Prisantydning
25 000 000,-
Boligtype
Annet

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 25 000 000,-

kr 25 626 170,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

22

391

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Annet

Selveier

Eiet tomt

2 604 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Gylteveien 20 har en helt unik beliggenhet i vannkanten, rett på innsiden av Heitmann marin og innerst i Gylteveien. Eiendommen er en perle i Drøbak med sin helt unike beliggenhet og strandlinje, nærhet til sentrum, maritimt miljø og båt og bademuligheter, på Oslofjordens solside. Grensende til eiendommen mot syd ligger Drøbak Marineservice. Drøbak Marineservice (Gylteveien 18) og Gylteveien 20 er de to eneste næringseiendommene. Forøvrig er det tilstøtende boligområde syd og nord for disse tomter samt fritidsbebyggelse øst for tomten. Øst for tomten er det stor høydeforskjell opp til hyttefeltet. Du har en liten spasertur på ca. 2 km inn til idylliske Drøbak sentrum. Ved å benytte seg av alt det fine Drøbak sentrum har å by på, blir du en naturlig del av miljøet i sentrum. Drikk gjerne kaffen din ute på kafé, ta håndkle over skulderen for et morgen- og/eller kveldsbad i Badeparken - eller ta en matbit på en av de mange hyggelige restaurantene. Kinoen ligger rett i nærheten, og i tillegg er det et rikt kulturliv i Drøbak med gallerier og konserter. I helgene er det hyggelig med ferskt brød fra Håndverksbakeriet og/eller deilige ferske grønnsaker på Grønthuset. Har du venner som kommer på besøk med båt, kan du spasere et par minutter ned til gjestehavna eller til båthavna for å ta imot gjestene. Her kan man også kjøpe ferske reker fra rekebåten. Oscarsborg festning er dessuten bare en liten båttur unna. Drøbak har et rikt aktivitetstilbud både til unge og voksne. På Belsjø ligger 18-hulls golfbane, tennisbane på Heer og på Seiersten er det blant annet et nyere idrettsanlegg med løpebane, fotballbane, håndballbane, badeland med treningssenter, padelbane, boksehall, skatepark mm. I Drøbak sentrum og innen gangavstand fra eiendommen ligger Solgry og Montessori barnehage/barneskole. På Seiersten (ca. 10 min gange) ligger Drøbak barneskole, Seiersten ungdomsskole og i tilknytning til Seierstenmarka med et flott turområde, ligger Montessori ungdomsskole. Ca. 28 meter lang brygge langs eiendommen pr. i dag. Vanndybde målt til ca. 330 cm helt inne ved brygga og faller raskt til dypt vann.

Adkomst

Følg skilting til Heitmann Marina når du ankommer Drøbak og kjører ned mot sentrum. Følg Osloveien og ta inn Grandeveien. Ta så rett frem i rundkjøringen og inn på Sagaveien. Følg veien over til Batteriveien og så inn på Gylteveien. Eiendommen ligger så på venstre side etter Drøbak Marineservice.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Gylteveien 20,
1443 Drøbak

Parkering

God parkering på tomten

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Det er ønskelig med snarlig overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Det er ikke foretatt takst på eiendommen. Eiendommen selges som en tomt og bygningsmasse er ikke tillagt noe verdi i prisfastsettelsen.

Prisantydning

25 000 000,-

Totale kostnader

25 626 170,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

25 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 625 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 626 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 25 626 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 25 000 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

2604,2 kvm beregnet areal opplyst av Frogn kommune. Tomten er eiet. Det foreligger beregning på mulig utfylling av tomten på stipulert ca. 1000 kvm. Se forøvrig kommentar i reguleringsplan vedrørende dette.

Tomt

Tomten grenser til Gylteveien mot øst, sjøen mot vest og har lang strandlinje, næring mot syd og bolig mot nord. Bolig mot nord har adkomst over Gylteveien 20. Det foreligger ingen avtale om denne nedkjøringen til Gylteveien 22a.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.