Gylteåstoppen 11, 1443 Drøbak

Solgt

Drøbak nord - Nydelig sommersted med stor opparbeidet tomt. Solrik og skjermet. Bilvei helt frem.

Prisantydning
3 950 000,-
Boligtype
Fritidseiendom

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 950 000,-

kr 4 064 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

22

247

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Fritidseiendom

Selveier

1964

65 m2

Eiet tomt

2 410 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Kun 5-6 minutter med bil fra Drøbak sentrum ligger Gylteåsen. Et svært populært og godt etablert hyttefelt på toppen av Drøbak. Eiendommen er meget solrikt og flott beliggende. Utsikt mot Oscarsborg og Hurumlandet. Her kan du virkelig nyte sene sommerkvelder og solen til langt på kveld. Rett bak hyttefeltet finner du marka med flotte muligheter for f.eks. løpeturer, blåbærturer og fine turområder for både tobente og firbente i familien. Bade- og fiskemuligheter i Øvredammen, kun kort gangavstand fra eiendommen. Kort avstand ned til Gylteåsen sin badestrand og båthavn med bryggeanlegg og egen båtplass. Kort avstand til Drøbak sentrum med flere flotte strender, idyllisk torg og småhusbebyggelse, ferske reker i havna, flere bakerier og serveringssteder. Flott beliggende fritidseiendom Umiddelbar nærhet til skogen Bilvei helt frem til eiendommen Flere flotte strender i Drøbak Kun ca. 40 minutters kjøreavstand fra Oslo. Bor du i Oslo, kan du pendle til og fra jobb på sommeren og nyte fine ettermiddager på hytta. Den korte reiseveien inviterer også til spontane turer ut på hytta når det er meldt finvær til helgen, eller når du bare ønsker å komme litt bort fra hverdagen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Osloveien mot Drøbak og ta Grandeveien til høyre etter at du har passert Frogn Rådhus. Følge Grandeveien til rundkjøringen og ta Solveien til høyre. Fortsett til toppen og hold Vannverksveien til venstre. Fortsett videre til en åpen plass (Rolf Tomters plass) med postkasser. Gylteåsveien fortsetter opp til høyre for plassen. Hold Gylteåsveien ca. 1 km. og Gylteåstoppen ligger på høyre hånd. Følg Gylteåstoppen og Gylteåstoppen 11 ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Foss & Co ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 23.
august,
kl. 15:00-16:00

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Gylteåstoppen 11,
1443 Drøbak

BRA

65 m2

Innhold

Velkommen til Gylteåstoppen 11 Er du på jakt etter en idyllisk og solrikt beliggende fritidseiendom i rolige omgivelser, kan dette være drømmehytta. Eiendommen ligger kun noen få minutter nord for Drøbak sentrum tett på både Oslofjorden og marka med gode tur og rekreasjonsområder. Hytta har en overbygget vestvendt veranda samt ulike hyggelige plattinger og sittegrupper. Eiendommen for øvrig er stor og velstelt og kan by på stor gressplen, blomsterbed, frukttrær og busker samt et hyggelig drivhus. Dette er den perfekte eiendommen for de som ønsker et landsted med muligheter for mange uteaktiviteter. Til carporten er det en romslig utebod som kan benyttes som verksted eller oppbevaring av utstyr. Hytta har innlagt helårs vann og avløp og er godt vedlikeholdt. - Fritidseiendom med attraktiv beliggenhet like nord for Drøbak! - Idyllisk plassering innerst i blindvei - Flotte terrasser med gode solforhold - Helårs vann og avløp - Eiet tomt - Parkering på eiendommen - Egen båtplass følger hytta. 1.etasje: Stue, kjøkken, gang, bad og soverom. Krypkjeller og utebod Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for benevnelsen: soverom, bad, kjøkken etc., og som har avgjort om rommet er definert som P-rom eller S-rom. Det betyr at rommet både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller manglende godkjenning i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Innvendig består hytta av en lys og trivelig stue med god plass både til salong og spisestue. Kjøkkenet er lyst og har godt med skapplass. Det er vinduer i to retninger som gir godt med lysinnslipp. Kjøkken er utstyrt med kjøkkeninnredning, laminat benkeplate, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Avsatt plass til hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lys under overskap. Kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 1984. Badet er et hyggelig rom, med lys panel på vegger, romslig med mye skapplass. I tillegg er det to rom som benyttes som soverom. Materialbruken i hytta varierer mellom tregulv, belegg og tepper på gulv, og panel på vegger. Panel i tak. Hytta overleveres med inventar og løsøre som presentert på visning.

Oppvarming

Panelovner Peisovn

Parkering

Parkering i carport og på tomten. God plass til flere biloppstillinger på tomten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kai Sartori
Takstdato : 28.07.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 955 000,-
Teknisk verdi : 3 955 000,-
Formuesverdi : 351 276,-

Prisantydning

3 950 000,- / Fellesutgifter: 5 375,-

Kr 5 375,- Årlige kostnader til dekning av vei, vel avgift og årlig kontroll av pumpe og drift av V/A anlegg.

Totale kostnader

4 064 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 114 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 064 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 950 000,-

Ligningsverdi

kr 351 276,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Bruksareal: 65 kvm P-rom innhold: 1.Etasje (65 kvm): Kjøkken, stue, wc rom, rom med dusj, gang, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 410 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er på hele 2 410 kvm. meget solrik med utsikt mot Oslofjorden. Meget pent opparbeidet med busker og blomsterbed, fjell i dagen, plasser for sittegrupper, stor gressplen - perfekt for lek og ballspill.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.