Grandeveien 6, 1443 Drøbak

Solgt

Pen sentrumsnær 1/2 part av tomannsbolig - Nydelig sjøutsikt - Usjenert hage

Prisantydning
4 800 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
100 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 800 000,-

kr 4 935 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

86

549

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

1958

115 m2

129 m2

100 m2

Eiet tomt

947 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Grandeveien 6 - En lekker leilighet med flott beliggenhet nær Drøbak sentrum! 4-roms leilighet med sentral beliggenhet nært sentrum og badeparken. Hyggelig utsikt til Oslofjorden og Oscarsborg fra stue og soverom. Leiligheten ligger i et attraktivt boområde med en blanding av leiligheter og villabebyggelser. Fra leiligheten kan du rusle bort til hyggelige kafeer, matbutikk, mote-forretninger, restauranter, kino, vinmonopol, båthavn med adkomst til blant annet Oslo og Oscarsborg, og ellers nyte det gode liv i Drøbak sentrum. Det er bussholdeplass rett utenfor med hyppige avganger til Oslo og rundt om i Follo distriktet. Drøbak kan også by på 18-hulls golfbane på Dyrløkke og flotte turløyper sommer som vinter. På Seiersten finner du kommuneadministrasjon, barne- og ungdomsskole og flott idrettsanlegg med bl.a. svømmehall, idrettshall, Bølgen bad og treningssenter, Seiersten stadion m.m. Nærmeste kjøpesenter er Drøbak City på Dyrløkke

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Grandeveien 6,
1443 Drøbak

BRA

115 m2

P-rom

100 m2

BTA

129 m2

Innhold

Pen og velholdt selveierleilighet i tomannsboligens 2.etasje. Adkomst via egen inngang. Leiligheten er lys og luftig og har gode solforhold. Fra leiligheten er det god utsikt til Oslofjorden. Boligen holder gjennomgående god standard og er betydelig renovert i eiers botid. Det følger biloppstillingsplass på egen tomt. Boligen inneholder: Entré/trapp, 3 soverom hvorav hoved soverommet har tilhørende utgang til hage med usjenert delvis overbygd platting og veranda, bad, kjøkken/spisestue og stue med peis og utgang til vestvendt balkong. Tilleggsdel: Bod/hobbyrom Loft

Standard

Inngangsparti og trapperom med mulighet for å henge fra deg ytterklær, tar deg direkte opp til leiligheten. Hoved soverommet har adkomst direkte fra trapp. Rommet er stort og lyst med fjordutsikt mot nord og egen utgang til egen hage. To gode soverom med flott utsyn, hvorav det ene har stor skyvedørsgarderobe. Badet er flislagt på gulv og vegger. Gulvet har innlagt varmekabler. Ellers er rommet innredet med dusjhjørne, wc samt servant med skap og speil. Det er i tillegg en egen nisje for plassering av vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er forholdsvis nytt, stort og tiltalende. Det er heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og platetopp og rikelig med skapplass. Under overskap er det benkebelysning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Stuen er romslig med god plass til salong, og med utgang til vestvendt balkong. Fra stuen er det god utsikt til Oslofjorden. Gulvene er i hovedsak belagt med parkett og det er malte flater på vegger. Fra bakkenivå er det I tillegg adkomst til en stor isolert bod. Kort fortalt: - Meget tiltalende og fin leilighet - Nyopusset kjøkken fra 2014 - Nytt tregulv stue og kjøkken 2014 - Ny ytterpanel og etterisolert 2018 - Nytt tak 2018 - Ny terrasse 2016 - Oppgradering inntaksstrøm og nytt utvendig hovedsikringsskap 2021 - God planløsning - Balkong med fjordutsikt - Peisovn i stuen - Hyggelig hage med egen overbygd sittegruppe med fjordutsikt - Umiddelbar nærhet til Badeparken For ytterligere beskrivelse av standard vises det til Tilstandsrapport datert 25.03.2021 som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Panelovner Peisovn Varmekabler

Parkering

Parkering på egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Rask overtagelse er ønskelig.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 25.03.2021
Markedsverdi : 4 800 000,-
Låneverdi: 4 100 000,-

Prisantydning

4 800 000,-

Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G=folketrygdens grunnbeløp). Felles husforsikring med seksjon 1 fordeles likt ved forfall.

Totale kostnader

4 935 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 135 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 935 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 800 000,-

Ligningsverdi

kr 1 038 866,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 129 kvm P-rom Inneholder: 2.Etasje (100 kvm): Bad/vaskerom, hall, stue/kjøkken, trapperom, 2 soverom 1. Etasje: Entrè Mellometasje: Trapperom, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 947 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten ligger høyt og fritt i terrenget. Gode sol og lysforhold. Delvis beplantet. Flott utsikt over Oslofjorden. Tomten gir et godt inntrykk.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.