Folkvangveien 16 b, 1449 Drøbak

Solgt

Meget innholdsrik bolig beliggende i naturskjønne omgivelser - Garasje - 4 soverom - Hage - Busstopp like ved

Prisantydning
4 450 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
116 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 450 000,-

kr 4 567 370,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3022

30

56

4

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Eierseksjon

2012

119 m2

116 m2

4

Fellestomt

1 515 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Folkvangveien 16B i Drøbak ligger idyllisk til med fine og grønne utsynsforhold. Folkvang er et rolig og barnevennlig boligstrøk med blant annet gode solforhold og umiddelbar nærhet til flotte turområder sommer som vinter. På sommerstid er det flere oppmerkede tur- og sykkelstier som snor seg rundt i Frognmarka, og med gangavstand fra boligen er en sjarmerende gårdsvei som går i retning handelssenteret Amfi Drøbak City. Vinterstid kjøres det skispor på jordene nær eiendommen. Folkvang samfunnshus med fotballbane ligger videre inn på boligfeltet,- en perfekt plass for lek og moro. Busstopp i umiddelbar nærhet med god bussforbindelse til Oslo og Drøbak. Herfra går også skolebuss til bl.a. Heer. Buss til Oslo tar ca. 40 min. Bilitt barnehage ligger ca. 3 minutter unna med bil, eller en sjarmerende rusletur unna gjennom boligfeltet og videre langs skogkanten. Heer barneskole og Frogn videregående skole ligger ca. 3 km. unna. Eiendommen er sydvendt og ligger ca. 4 km. nordøst for blant annet Drøbak City, Drøbak golfbane, Dyrløkkeåsen Ungdomsskole, Seiersten Ungdomsskole og ca. 6.km fra Drøbak sentrum med alle fasiliteter, bl.a. kino, båthavn, gallerier, restauranter, vinmonopol, bibliotek og sjarmerende nisjebutikker. Kun 25 minutters kjøring til Oslo S.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E6 til høyre mot Drøbak ved Årungen. Følg Osloveien ca. 2 km. Ta andre vei til venstre inn Folkvangveien. Du vil få boligen på venstre hånd. Det vil skiltes med visningsskilter fra Foss & Co ved fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Folkvangveien 16 b,
1449 Drøbak

BRA

119 m2

P-rom

116 m2

Innhold

Velkommen til Folkvangveien 16b - en fin, innholdsrik og pen bolig med potensiale for hybel. Boligen går over 3 plan med adkomst fra både under- og 1.etasje. Underetasjen har potensiale for å bli hybel, og inneholder gang, trapperom, romslig kombinert bad/vaskerom, 2 gode soverom og eget omkledningsrom med røropplegg for et fremtidig kjøkken. Fra underetasje er det utgang til en stor og solrik terrasse på mark (ca. 23 kvm.) som går videre over i et grønt og fint plenareal. Underetasjen er også perfekt som egen ungdomssuite. Hovedplan med inngang fra 1.etasje. Romslig og lys gang med adkomst til blant annet kjøkkenet. På kjøkkenet har du godt med skap og arbeidsflater, samt plass til eget spisebord. Lun og åpen stue med delvis åpen løsning mot kjøkkenet, men oppleves dog som adskilt. Fra stuen er det utgang til en sydvendt og overbygget balkong (ca. 7,5 kvm). I boligens 2.etasje er det et kombinert bad/vaskerom, 2 soverom, og bod. U. Etasje: Gang, trapperom, 2 soverom, bad/vaskerom og omkledningsrom. 1.etasje: Entré/gang, kjøkken/spisestue/stue. 2.etasje: 2 soverom, bad/vaskerom og bod. Garasje i rekke (ca. 17 kvm). Uthus/lagrings bod.

Standard

Boligen fremstår lys og velholdt med god standard og fine planløsninger. Standard hovedsakelig fra byggeår 2012, med normal bruksslitasje. Utvidet terrassen på mark (i 2012/13), bolig utvendig malt i 2012/13, sydfasade nymalt i 2016, innredet deler av garasje med lagringshems, installert strøm til garasje m.m. Gulv: Parkett. Fliser på bad og i entré. Vegger: Malte flater og plater. Fliser på bad i 2.etasje. Himling: Takplater. Kjøkken: Hvitmalt profilert kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, oppvaskkum, kjøkkenvifte, integrert platetopp og komfyr med komfyrvakt. Avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Integrerte hvitevarer samt frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Bad 2.etasje: Innredet med servantskap med servant, speil med belysning, dusjkabinett (nytt i 2017), badekar og gulvstående toalett. Uttak til vaskemaskin. Vannfordelerskap. Bad U. Etasje: Innredet med servantskap med servant og speil med belysning, veggskap, dusjkabinett (nytt i 2017) og gulvstående toalett. Uttak til vaskemaskin. Varmvannsbereder, stoppekran, vannmåler, vannfordelerskap er plassert her. Utstyr/diverse: - Peisovn i stue 1.etasje. - Downlights. - Balansert ventilasjon. Flexit-aggregat på vegg i garderobe-/omkledningsrom. - Sikringsskap plassert i gang i underetasje. - Varmtvannsbeholder, stoppekran og vannmåler plassert i bad i underetasje. - Sentralstøvsuger plassert i bod i 2.etasje. Uttak i hver etasje. - Parabolantenne. - Tv-uttak i et soverom i 2.etasje og stue 1.etasje samt soverom i underetasjen. - Alarm. - Utelys. - Innlagt strøm i garasje med stikkontakt ved garasjedør. - Utekran på østvegg, mulig dårlig pakning. For ytterligere opplysninger om standard og byggemåte, vennligst se takstdokumentet som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Oppvarming

Gulv varme i entré og på begge bad. Peisovn i stue i 1.etasje. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Egen garasje (ca. 17 kvm.) i felles garasjeanlegg, samt 2 biloppstillingsplasser tilhørende boligen, jfr. vedlagte vedtekter for Folkvang Terrasse Sameie.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Amund Aasen

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Thomas Haugan
Takstdato : 25.03.2020
Markedsverdi : 4.450.000,-
Låneverdi: 4.100.000,-

Prisantydning

4 450 000,- / Fellesutgifter: 500,-

Kr 250,- pr. mnd. Fellesutgiftene dekker felles avtale med Anticimex, diverse kostnader for utestell, samt strøm til utelys.

Totale kostnader

4 567 370,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 117 370,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 567 370,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 450 000,-

Ligningsverdi

kr 1 150 730,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Folkvang Terrasse Sameie består av 4 seksjoner.

Arealer

Primærrom: 116 kvm. Bruksareal: 119 kvm. Bruttoareal: 132 kvm. P-rom utgjør: 1.Etasje: BRA ca. 46 kvm. P-rom ca. 46 kvm. 2.Etasje: BRA ca. 29 kvm. P-rom ca. 26 kvm. U. Etasje: BRA ca. 44 kvm. P-rom ca. 44 kvm. Alle rom med unntak av bod i 2.etasje inngår i beregning av primærrom. Garasje: BRA ca. 17 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Merk at vedlagte plantegninger ikke er i målestokk, og er en skisse som kan avvike noe fra faktisk planløsning.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 515 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Den enkelte sameier har eksklusiv bruksrett til tomt rundt bolig. Tomten er pent opparbeidet med blant annet gruset adkomst, hekk, terrasseplatting og plenarealer med god plass til lek og moro. I tillegg har sameierne rett til å nytte fellesarealene til det de er beregnet til eller vanlig brukt til, jfr. vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.