Batteriveien 20 (leil 2A)., 1440 Drøbak

Solgt

Leilighet Batteriveien 20 (2A)

Prisantydning
9 500 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
104 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 9 500 000,-

kr 9 548 670,-

Matrikkelinfo

Gårdsnr

Bruksnr

86

539

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

105 m2

104 m2

3

Eiet tomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Drøbak og Batteriveien 20. Batteriveien 20 er beliggende vestvendt og meget solrikt ca. 950 meter nord for Drøbak torg og med nydelig utsikt over Oslofjorden og Oscarsborg. Der er kun få minutters gangavstand ned til Vindfangerbukta båthavn og det er kort gangavstand til Seierstensmarka med flotte turområder. Drøbak er en trivelig og sjarmerende småby som ligger ved vannkanten langs Oslofjorden. Her er det Sørlandsidyll med trivelige små bakgater og smug som snirkler seg mellom trehusbebyggelsen. Byen kan by på en rekke koselige spisesteder, og har et stort utvalg av unike små nisjebutikker. Kulturlivet i Drøbak blomstrer med bl.a flere fine gallerier, konserter og aktiviteter. Drøbak har et koselig torg som danner et midtpunkt, og her er det yrende liv, spesielt om sommeren. Ta en kopp kaffe eller et lite glass og nyt folkelivet. Rett nedenfor torget, ligger Drøbak båthavn. Velkjent for alle båtfolk. Her kan du rusle bryggelangs, og kjøpe ferske reker rett fra fiskebåten. Fra Skipperstua midt i havnen eller Sjøstjernen ved den flotte gjestehavnen kan du sitte å se store og små båter sige forbi i kveldssola. Det er også et lite akvarie på bryggekanten som gir et godt innblikk i hav som lever under havflaten i Drøbaksundet, populært for store og små. Badeparken byr på flotte rekerasjonområder, badestrand, stupebrett og lekeplass mm. Drøbak har god busskommunikasjon til Oslo, Ås og Ski. Nærmeste bussholdeplass er ca. 750 meter fra Batteriveien 20, der ekspressbussen tar deg til Oslo på ca. 45 min. Drøbak - drømmen om det gode liv!

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Batteriveien 20 (leil 2A).,
1440 Drøbak

BRA

105 m2

P-rom

104 m2

Innhold

Leilighet 2A - 105 kvm BRA / P-rom 104 kvm. - Romslig flislagt entre på 10 kvm med avsatt plass for garderobe - Vaskerom/bod på 3 kvm - Flislagt bad på 4 kvm med dusj, toalett og vask - Romslig stue og kjøkken på 41/51 kvm (kan alternativt ta bort ett soverom) med åpen løsning og utgang til 13 kvm balkong - Soverom på 9 kvm - Soverom på 10 kvm - Stort hovedsoverom på 14 kvm med utgang til terrasse på terreng - Bad på 5 kvm tilstøtende hovedsoverommet

Standard

Flott leilighet med gode planløsninger og god standard. Gulvoverflater i boligrom leveres med 14 mm. 1-stavs parkett type Boen Eik Jazz, hvitpigmentert og hvit slett fotlist (forhåndsmalt fra fabrikk). Alle våtrom har flislagte gulv. Veggoverflater og himlinger i boligrom blir sparklet og malt hvitt (farge Bomull). Alle våtrom får flislagte veggoverflater. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal, type Uno Palett og hvitevarer fra Siemens. Se eget vedlegg for fullstendige kjøkkenleveranser. Bad leveres med innredning fra Viking bad, speil og lys, vegghengt toalett og glassvegger i dusj. Balkong/platting, leveres med Møre Royal terrassebord, og balkong får rekkverk i glass og stål. Se leveransebeskrivelser og romskjema som er vedlagt i salgsoppgave for ytterligere beskrivelser av leveranser.

Oppvarming

Det leveres elektrisk gulvvarme i alle gulv bortsett fra på soverom og event. garderobe.

Parkering

- Leilighet 2A vil ha 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg. - Det vil være en HC plass i garasjen, samt 1 gjesteparkering. - Etter fordeling av ovennevnte p-plasser vil det være en ledig plass som kan selges til en av sameierne, som kan kjøpes for kr. 400.000,-. - Alle seksjoner får hver sin bod i fellesanlegg. Etter fordeling av boder vil det være igjen en bod som kan selges til en av sameierne for prisantydning kr. 70.000,- (Budgivning)..

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Estimert overtakelse er 4. kvartal 2021.

Prisantydning

9 500 000,- / Fellesutgifter: 3 431,-

3.431,- pr. mnd Se forslag til budsjett og fellesutgifter pr. leilighet som er vedlegg i salgsoppgave. Felleskostnad inkluderer: Tv/Internett, gressklipping, snømåking, trappevask, vask av garasjeanlegg, Forretningsførerhonorar, Felles strøm garasje/fellesareal, Vedlikehold, Forsikringer, Serviceavtale heis, Serviceavtale alarm heis, Serviceavtale brannanlegg, Serviceavtale multiparkeringsanlegg, Serviceavtale garasjeport, m.m. Utbyggers forslag til budsjett er kun et helt uforpliktende anslag. Sameiet står delvis fritt til å endre omfanget av sameiets forpliktelser og løpende avtaler. Kommunale avgifter faktureres direkte til hverenkelt husstand.

Totale kostnader

9 548 670,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 48 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 548 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 9 500 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Leiligheten har oppgitt arealer i primærrom 104 kvm Arealdefinisjon p-rom: P-rom er de primære rommene i boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad, soverom, gang og trapperom, entré. Kott, boder, garderober, walk-in-closet og andre oppbevaringsrom regnes som S-ROM, som står for sekundærrom. Terrasser og balkonger regnes ikke med i disse arealberegningene. Mindre arealavvik kan forekomme.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 039 kvm, Eierform: Felles eiet tomt for sameiet.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.