Batteriveien 20 (leil. 1A), 1440 Drøbak

Solgt

Leilighet Batteriveien 20 (1A)

Prisantydning
8 100 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
95 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 100 000,-

kr 8 144 920,-

Matrikkelinfo

Gårdsnr

Bruksnr

86

539

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

95 m2

95 m2

2

Eiet tomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Drøbak og Batteriveien 20. Batteriveien 20 er beliggende vestvendt og meget solrikt ca. 950 meter nord for Drøbak torg og med nydelig utsikt over Oslofjorden og Oscarsborg. Der er kun få minutters gangavstand ned til Vindfangerbukta båthavn og det er kort gangavstand til Seierstensmarka med flotte turområder. Drøbak er en trivelig og sjarmerende småby som ligger ved vannkanten langs Oslofjorden. Her er det Sørlandsidyll med trivelige små bakgater og smug som snirkler seg mellom trehusbebyggelsen. Byen kan by på en rekke koselige spisesteder, og har et stort utvalg av unike små nisjebutikker. Kulturlivet i Drøbak blomstrer med bl.a flere fine gallerier, konserter og aktiviteter. Drøbak har et koselig torg som danner et midtpunkt, og her er det yrende liv, spesielt om sommeren. Ta en kopp kaffe eller et lite glass og nyt folkelivet. Rett nedenfor torget, ligger Drøbak båthavn. Velkjent for alle båtfolk. Her kan du rusle bryggelangs, og kjøpe ferske reker rett fra fiskebåten. Fra Skipperstua midt i havnen eller Sjøstjernen ved den flotte gjestehavnen kan du sitte å se store og små båter sige forbi i kveldssola. Det er også et lite akvarie på bryggekanten som gir et godt innblikk i hav som lever under havflaten i Drøbaksundet, populært for store og små. Badeparken byr på flotte rekerasjonområder, badestrand, stupebrett og lekeplass mm. Drøbak har god busskommunikasjon til Oslo, Ås og Ski. Nærmeste bussholdeplass er ca. 750 meter fra Batteriveien 20, der ekspressbussen tar deg til Oslo på ca. 45 min. Drøbak - drømmen om det gode liv!

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Batteriveien 20 (leil. 1A),
1440 Drøbak

BRA

95 m2

P-rom

95 m2

Innhold

Leilighet 1 A - 95 kvm BRA / P-rom 95 kvm. - Romslig flislagt entre på 7 kvm med avsatt plass for garderobe - Flislagt bad på 3 kvm med dusj, toalett og vask - Romslig stue og kjøkken på 38 kvm med åpen løsning og utgang til 13 kvm balkong - Soverom på 8 kvm - Stort hovedsoverom på 14 kvm med utgang til terrasse på terreng - Garderobe på 7 kvm tilstøtende hovedsoverommet - Bad på 6 kvm tilstøtende hovedsoverommet og garderoben - Vaskerom/teknisk rom på 3 kvm, innenfor vaskerommet

Standard

Flott leilighet med god planløsning og god standard. Gulvoverflater i boligrom leveres med 14 mm. 1-stavs parkett type Boen Eik Jazz, hvitpigmentert og hvit slett fotlist (forhåndsmalt fra fabrikk). Alle våtrom har flislagte gulv. Veggoverflater og himlinger i boligrom blir sparklet og malt hvitt (farge Bomull). Alle våtrom får flislagte veggoverflater. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal, type Uno Palett og hvitevarer fra Siemens. Se eget vedlegg for fullstendige kjøkkenleveranser. Bad leveres med innredning fra Viking bad, speil og lys, vegghengt toalett og glassvegger i dusj. Balkong/platting, leveres med Møre Royal terrassebord, og balkong med rekkverk i glass og stål. Se leveransebeskrivelser og romskjema som er vedlagt i salgsoppgave for ytterligere beskrivelser av leveranser.

Oppvarming

Det leveres elektrisk gulvvarme i alle gulv bortsett fra på soverom og event. garderobe.

Parkering

- Leilighet 1A,1B, 2A og 2B vil ha 1 parkeringsplass hver i felles garasjeanlegg. - Leilighet 3 vil ha 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. - Det vil være en HC plass i garasjen, samt 1 gjesteparkering. - Etter fordeling av ovennevnte p-plasser vil det være en ledig plass som kan selges til en av sameierne med prisantydning kr. 400.000,- (Budgivning). - Alle seksjoner får hver sin bod i fellesanlegg. Etter fordeling av boder vil det være igjen en bod som kan selges til en av sameierne for prisantydning kr. 70.000,-(Budgivning).

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Estimert overtakelse er 4. kvartal 2021.

Prisantydning

8 100 000,- / Fellesutgifter: 3 181,-

3 181,- pr. mnd. Se forslag til budsjett og fellesutgifter pr. leilighet som er vedlegg i salgsoppgave. Felleskostnad inkluderer: Tv/Internett, gressklipping, snømåking, trappevask, vask av garasjeanlegg, Forretningsførerhonorar, Felles strøm garasje/fellesareal, Vedlikehold, Forsikringer, Serviceavtale heis, Serviceavtale alarm heis, Serviceavtale brannanlegg, Serviceavtale multiparkeringsanlegg, Serviceavtale garasjeport, m.m. Utbyggers forslag til budsjett er kun et helt uforpliktende anslag. Sameiet står delvis fritt til å endre omfanget av sameiets forpliktelser og løpende avtaler. Kommunale avgifter faktureres direkte til hverenkelt husstand.

Totale kostnader

8 144 920,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

8 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 44 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 144 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 8 100 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Leiligheten har oppgitt areal i primærrom 95 kvm. Arealdefinisjon p-rom: P-rom er de primære rommene i boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad, soverom, gang og trapperom, entré. Kott, boder, garderober, walk-in-closet og andre oppbevaringsrom regnes som S-ROM, som står for sekundærrom. Terrasser og balkonger regnes ikke med i disse arealberegningene. Mindre arealavvik kan forekomme.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 039 kvm, Eierform: Felles eiet tomt for sameiet.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.