Solbergs gate 14 B, 3040 DRAMMEN

Solgt

Lys 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet - kort avstand til det meste - innglasset balkong - garasje og p-plass!

Prisantydning
2 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
70 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Fellesgjeld

Fellesutgifter

Totalpris

kr 2 750 000,-

kr 55 518,-

kr 5 135,-

kr 2 813 378,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3005

112

547

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Leilighet

Eiet

1960

85 m2

90 m2

70 m2

2

Eiet

12 106 m2

F

Grønn

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig, veletablert og attraktivt boligområde på St. Hansberget. Meget god intern beliggenhet med flott utsikt over Drammen by, Drammenselva og Lierdalen. Gode solforhold med kveldssol. Nordbykollen med regulerte friarealer og flott turterreng og lysløype ligger som nærmeste nabo bak blokkene.

For barnefamiliene er dette området et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. Boligen har umiddelbar nærhet til St. Hansberget barnehage (0-5 år) som er ca. 400m fra boligen. Hedensrud barnehage (0-5 år) og Baltazar barnehage (0-6 år) ligger også i gangavstand fra leiligheten. Nærmeste barneskole er Brandengen skole (1-7 kl.) som er ca. 1 km. Godt utvalg av ungdom- og videregående skoler i kort kjøreavstand.
Bussforbindelse til sentrum i umiddelbar nærhet. Halvtimes avganger til og fra Oslo morgen og ettermiddag. Gangavstand til Drammen stasjon med gode tog- og bussforbindelser. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. 60 minutter med flytog fra Drammen til Gardermoen med tre avganger i timen.

Lett adkomst til Bangeløkka med påkjøring til E18 til Oslo/ Kongsberg/ Horten, Tønsberg osv. De fleste fritidstilbud i Drammen. Mange fritidstilbud i bydelen. Kort vei til Marienlyst med friluftsbad/ny svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og skøytebane. Drammenshallen. Drafn, Skiold og Glassverket er aktive idrettslag på Strømsø med mange aktiviteter og innehar også idrettsanlegg. Kort vei også til Åskollen med fotball-, håndball, korps- og speideraktiviteter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Spar Kristensen (ca. 1 km fra eiendommen) eller Rema 1000 Tollbugaten. Ønsker du et større utvalg av forretninger og servicetilbud har Drammen sentrum et godt og variert utvalg av kjøpesentre, gågate med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter, kino, idrettsanlegg og flere treningssentre.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Solbergs gate 14 B, 3040 DRAMMEN

BRA

85 m2

P-rom

70 m2

BTA

90 m2

Innhold

P-rom inneholder: Gang, stue, 2 soverom, kjøkken og bad.
S-rom inneholder: Bod og innglasset terrasse
Øvrig: 2 boder i kjeller + garasje

Standard

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass til sofamøblement, TV-seksjon og en spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det utgang til balkongen som er innglasset med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkensonen defineres av kjøkkeninnredning med lyse slette fronter. Det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap. Opplegg og plass til oppvaskmaskin og komfyr. Avsatt plass til frittståendekjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett og vask med underskap. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Leiligheten har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

Innvendig bod med garderobeskap og god lagringsplass.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer. Gulvvarme på bad.

Oppvarmingssystemet skal oppgraderes og energikilde for oppvarming av radiatorene vil være via jordvarme. Det vil bli borret en energibrønn. For ytterligere spørsmål konferer megler.

Parkering

Parkering i egen garasje i felles rekke (garasjeplass nr. 26) og egen biloppstillingsplass rett utenfor oppgangen.

Felles biloppstillingsplasser på borettslagets grunn og offentlig gateparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det er ikke tillatt å montere el-bil lader i tilhørende garasje. Det kan lades el-bil fra garasje, med begrenset strømstyrke 10 AMP. med lokal sikring. Ladepunktet må strekkes fra strømskap avstand ca. 15m. Det kan lades fra husholdningsstikkontakt eller ladeapparat begrenset til 10 AMP. Kursen må sikres med jordfeilvern type B, og det må monteres lokal strømmåler som avleses av garasjelaget (dvs. ikke eget abonnement). Før montasje kreves det søknad som sendes til styreleder i garasjelaget.

Ta kontakt med megler for flere detaljer.

Antall parkeringsplasser

1

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

2 750 000,-

Omkostninger

2 750 000, Prisantydning
55 518, Andel av fellesgjeld
--------------------------------------------------------
2 805 518, Pris inkl. fellesgjeld
--------------------------------------------------------

480, Tinglysing skjøte

480, Tinglysing pantedokument

4 100, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
7 860 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 813 378, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

700 759,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Kommuneplan:
Eiendommen ligger i område avsatt til boligbebyggelse og grønnstruktur i hht. kommuneplan ikrafttrådt 05.10.2015.

Reguleringsplan:
Eiendommen er en del av en eldre reguleringsplan "Regulering av gater over St. Hansberget på Tangen" og eiendommen er avsatt til boliger i hht. reguleringsplan i krafttrådt 05.05.1938.

Eiendommen er en del av en eldre reguleringsplan "Regulerings- og bebyggelsesplan for Sankt Hansberget" og eiendommen er avsatt til felles avkjørsel og boliger i hht. reguleringsplan i krafttrådt 10.10.1960.

Eiendommen er en del av en eldre reguleringsplan "Regulering av friareal samt et område for offentlig bebyggelse på Sankt Hansberget" og eiendommen er avsatt til offentlig friområde i hht. reguleringsplan i krafttrådt 21.12.1964.

Arealer

Primærrom: 70 m2, Bruksareal: 85 m2, Bruttoareal: 90 m2

P-rom inneholder: Gang, stue, 2 soverom, kjøkken og bad. S-rom inneholder: Bod og innglasset terrasse Øvrig: 2 boder i kjeller + garasje

Tomt

Tomten er opparbeidet med gressplen og beplantninger. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.