Tyttebærstien 12-14, 1866 Båstad

Solgt

Ny, moderne halvpart av tomannsbolig med flott utsikt! Fin beliggenhet på feltet. God planløsning og bra standard.

Prisantydning
3 490 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 490 000,-

kr 3 490 000,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

758

359

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

2021

142 m2

3

Eiet tomt

696 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning. Eiendommen er beliggende i nyetablert bomiljø på vestsiden av Kirkebyåsen i Båstad. Kort vei til dagligvare, barneskole og barnehage, samt bensinstasjon. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder hele året. I Båstad finnes det også idrettsanlegg som kunstisbane, fotballbane, lysløype, tennisbane og skytebane. Bussforbindelse via RV 22 til Oslo og Lillestrøm med busstopp i ca 2 min gangavstand. Solrikt eiendom med flott utsikt! Det er ca. 7 km til Skjønhaug som er tidligere Trøgstad kommunes sentrum, samt kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet. I Skjønhaug finner du banker, post, forretningssenter, turløyper, friarealer, skoler, idrettsanlegg, lysløype, kommuneadministrasjon og kommunikasjoner. Det er ca. 50 minutters kjøretid til Oslo og 35 min til Lillestrøm. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Viktjernsåsen. Det finnes også flere fine badeplasser slik som Stiklatjern og Gravstjern. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer. Om Trøgstad: Trøgstad ligger nord i Viken fylke i Indre Østfold kommune, som består av tettstedene; "kommunesenteret" Skjønhaug, Båstad nord i bygda og Havnås i øst. Næringslivet i Trøgstad er preget av landbruk, småindustri og tjenesteyting. Området består hovedsakelig av landbruksområder og spredt boligbebyggelse, glimrende egnet for alle typer friluftsliv til alle årstider. Flotte natur- og friluftsområder med merkede løyper, fiskevann og jaktterreng. Rikt dyreliv og fine muligheter for sopp og bærplukking.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tyttebærstien 12-14,
1866 Båstad

BRA

142 m2

Innhold

Fra et pent inngangsparti kommer man inn rett inn i øverste etasje (1. etasje). Leiligheten har 3 kurante soverom, hvorav ett soverom er i 1. etasjen, og 2 i underetasjen. Boligen inneholder følgende: 1. etasje- hovedetasjen: Hall - soverom - dusjbad/wc - eget vaskerom - kjøkken kombinert med stueløsning. Her er det god tilgang til sol og lys fra de store vinduene, samt god utsikt vestover over omkringliggende landskap. Videre utgang til solrik og vestvendt veranda på ca 7 kvm. Underetasje: Her har man 2 soverom - romslig teknisk rom - dusjbad/wc og tv-stue. Direkte utgang til terrasse på ca. 14 kvm. Disse boligene er ledig: Tyttebærstien 12 a - kr. 3.490.000,- Tyttebærstien 12 b - kr. 3.490.000,- Tyttebærstien 14 a - kr. 3.490.000,- Tyttebærstien 14 b - kr. 3.490.000,-

Standard

Innvendige overflater: Gulv: Det leveres det 1-stavs lys eike lamintat i alle oppholdsrom. Tilvalg er mulig. Vegger: Standard bindingsverk i varierende dimensjoner tilpasset bærekonstruksjoner og rørføringer, isolert og kledd med gipsplater som er sparklet og malt i hvit (S0502Y). Alle malte overflater leveres i henhold til toleranseklasse K2. Innvendige vegger er isolert. Himling: Himlinger leveres med 13mm gipsplater som er sparklet og malt i hvit. Alle malte overflater leveres i henhold til toleranseklasse K2. Listefritt mellom tak/vegg som standard Kjøkken: Det leveres et kjøkken fra Ikea. Tilvalg er mulig etter avtale. Hvitevarer er en del av leveransen. Bad: På badet leveres en stk 120cm vask med skap og speil på vegg. Standardflis på gulv er 60x60cm (mosaikk i dusj) lik som vegg. Tilvalg er mulig. Badet blir levert som en kabin.?Bod: Det leveres flislagt gulv i 60x30 cm/ grå utførelse. Entre/hall: Det leveres flislagt gulv i 60x30 cm, grå utførelse. Vegger våtrom: Det leveres baderoms kabiner. Standardflis på vegg på delevegg mellom enheter og ut i dusjsonen er 60x60cm grå utførelse. Tilvalg er mulig. Sanitær: Vannbesparende hvit vegghengt toalett med sete og lokk. Dusj leveres med ettgreps blande batteri og dusjgarnityr. Blandebatteri til kjøkkenbenk type ettgreps svingbart komplett med uttak for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder 200 liter med barnesikring mot skolding med blandeventil. Kran for hagevanning med 1/2" ut kaster. Det leveres dusjvegg der det er tegnet. El-innstallasjon: Installasjonen leveres som skjult anlegg med innfelte hvite stikkontakter og brytere i alle boligrom. På lydvegg legges åpent anlegg med kabel og utenpåliggende hvite stikkontakter og brytere. Downlight i stue, kjøkken, gang og bad 1.etg, ellers takpunkt for belysning i resterende rom i boligen. Det leveres ringeknapp m/ringeklokke. Ventilasjon: Det leveres komplett balansert ventilasjonsanlegg med høy varmegjenvinning. Hoveddør: Dørblad leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk i fargen hvit. Hovedinngangsdør leveres utadslående med vrider, forsikringsgodkjent (FG) låskasse og sylinder. Det medfølger 3 stk nøkler til hver bolig.

Oppvarming

Det leveres varmekabler på stue/kjøkken/hall, bad og entre. Varmepumpe type luft/luft leveres i stue 2.etg.

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser pr boenhet. Se situasjonskart. Utomhusarealer opparbeides i henhold til godkjent utomhusplan. Felles adkomstveier blir anlagt i.hh.t tegning og asfaltert.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

3 490 000,-

Eierseksjonene vil tilhøre et sameie. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor sameiet. Det foreligger pt. ikke budsjett for sameiet, men fellesutgiftene stipuleres til mellom kr.500 - 1000,-/mnd. per bolig. Det er ikke lagt opp til noen kostnader knyttet til vedlikehold annet enn evt brøyting om vinteren på denne eiendommen. Det vil bli opp til sameiet å eventuelt endre på dette ved et senere tidspunkt.

Totale kostnader

3 490 000,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 490 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Bruksareal: 142 kvm Arealene baserer seg på byggetegninger.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 696 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Private utomhusarealer leveres i hovedsak med ferdig plen samt tuja som avspilling mellom eiendommene. Videre opparbeidelse og beplanting besørges/bekostes av kjøper. Støttemurer iht. tegning leveres hvor terrengtilpassing ikke lar seg arrondere med stedlige masser. Felles adkomstveier blir anlagt i.hh.t tegning og asfaltert.?Privat veier innenfor tomten, samt felles gangveier leveres med grus.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.